Dobrodošel-a!
Če želiš izvedeti, Kako kreirati karkoli si želiš, te vabim k ogledu tega spletnega predavanja, ki bo na voljo za ogled le še kratek čas.

Tamara Belšak svojim strankam pomaga prepoznati potenciale, se povezati s svojimi srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel z implementacijo intuicije. Stranke iz celega sveta je peljala čez globoke procese samospoznavanja in zaupanja vase do kreiranja in lansiranja programov, ki so jim prinesli 4 ali več številčni prihodek. Podjetnikom in podjetnicam pomaga zaupati svoji notranji modrosti, se povezati z miselnostjo obilja in obogatiti življenje na vseh področjih tako duhovnem, čustvenem in materialnem. Svojim strankam pomaga ugotoviti, kaj jih v resnici navdihuje, kaj strastno radi počnejo, znanja povezati v smiselno celoto in to implementirati v praksi. Poleg dela z intuicijo, za katero Tamara pravi, da deluje kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, pomaga podjetnikom postaviti poslovni sistem, ki je v skladu z njihovo osebno blagovno znamko in jasnim sporočilom, ki doseže idealne stranke.

Tamara je diplomirala na univerzi v Ljubljani s področja komuniciranja. 20 let je delala v novinarstvu, marketinku in odnosih z javnostmi. Poleg tega se je dodatno izobraževala in postala certificirana kovčinja Divine Living Coaching Akademije, certificirana intuitivna svetovalka. Študirala je Drevo življenja, sistem upravljanja realnosti po sistemu Grigoria Grabovoia ter druge ezoterične znanosti. Še posebej strastno jo zanimata kvantna znanost in sistemi manifestacije.
Za 30 min. uvodni pogovor je vsakomur z veseljem na voljo. Zanj se lahko dogovoriš tako, da izpolniš uvodni obrazec TUKAJ.
Tukaj je še nekaj zgodb uspeha strank, ki jih je Tamara pomagala pri pozitivnem uresničevanju v programu Elitni UM

Tamara mi je pomagala sprejeti, da se ni potrebno omejevat in da je vse mogoče. To se mi zdi, da je bil največji premik, vse ostalo so bili zelo subtilni premiki, ki so me porinili v pravo smer. Tukaj sem se tudi naučila biti bolj prisotna v sedanjosti in vzdrževati svoj fokus na svoji nameri, na tem, kar želim pritegniti v svoje življenje. 

Program mi je pomagal pri usmerjanju svoje energije v željeni cilj iz tega pa sem nato uresničila se željo po odprtosti svetu ter sprejemanju sebe v svoji polni moci. Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Ob tem sem začela razvijati svoj avtentični odnos do življenja in biti. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano.

Vsakodnevno hitenje me je po nekaj letih popolnoma oddaljilo od moje intuicije, mojih želja in ta program mi je pomagal, da sem ponovno vzpostavila to povezavo. Obenem sem zečela verjeti oz. prvič sem se zavedala, da je nekaj v nas in našem mišljenju, kar nam lahko popolnoma spremeni življenje. 

Po udeležbi v programu Programiraj se za uspeh, sem se zavedla, da je miselnost najpomembnejši del mojega posla. Miselnost lahko programiraš na uspeh ali neuspeh in od mene je odvisno, kaj bom izbrala.
SaveSave