Močan mesec je pred nami!

Maj prinaša namreč veliko izzivov in možnosti za osvajanje lekcij. Zato vas že v začetku vabim, da si tokrat izjemoma naročite celovito mesečno napoved meseca. Kliknite tukaj in v dveh dneh jo boste prejeli v svoj e-poštni nabiralnik.

Maj že po svoji naravi prinaša svežino, novo rojstvo, razcvet. A tokrat nimam takega občutka, vsaj ne na prvi pogled. V maj vstopamo namreč v obdobju, ko gre Merkur v retrogradno gibanje. O tem sem nekaj več zapisala že v pismu, ki sem vam ga poslala 27. aprila in vam ponovno polagam na srce, da smernice Merkurja v retrogradnji upoštevate. Tam bo ostal do 22. maja.

Na splošno ne morete glede tega vpliva nič narediti, na osebni ravni pa lahko naredite zelo veliko. Obdobje do 22. maja bo zelo ugodno za soočanja s senčnimi liki sebe, projektov na katerih delate in ljudi, ki vas obkrožajo. Kot rečeno je strpnost do sebe in drugih zelo poudarjena, zato jo prakticirajte. Prav tako bodo komunikacije vseh vrst motene, zato poskušajte gledati za tančico iluzije, ki jo prinaša prvi pogled.

Vse, kar ste Aprila, ko so bile energije zelo ugodne za čisto nove začetke in nove kreacije, posejali, sedaj pustite in se podajte na potovanje vase in čiščenje tega, česar vam v navdihu, ki ga je prinesel april, ni uspelo narediti. V praksi bi to izgledalo tako:

– počistite svoj računalnik vse navlake, ki je več ne potrebujete,

– preglejte vse papirje, ki jih več ne potrebujete in odvrzite,

– prav tako poglejte po svojih omarah, kleteh…

– dodelajte projekte, ki ste jih aprila začeli,

– dodelajte načrt, kako boste ideje, ki ste jih rodili aprila v nadaljevanju uresničili,

– sledite svojemu srcu in intuiciji!!!!!!

Da! Za pomladansko čiščenje tako materialne navlake kot čustvene ter tudi odnosov je večina maja prav ugodna! Po tem prihaja razcvet.

Verjemite mi, da, čeprav o tem večkrat pišem, se zmeraj najde nekaj, kar lahko počistite. Kajti le tako lahko konstantno delujete v smeri svojega potenciala in s tem najboljšega življenja.

Z leti, ko morda življenje postane inteTamaranzivnejše, vi pa nimate več toliko energije kot naprimer, ko ste bili stari 20 let, namreč lahko pridete do točke, ko se pričnete spraševati:

  • Kam je izginila strast v mojem odnosu? Partner-ka postane tujec-ka ali pa samo kdo, s komer si delita obveznosti,
  • Kdaj sem dal-a gor teh 10kg? Kako?
  • Kam so šli vsi moji prihranki? Imam manj kot včasih.
  • Včasih sem rada brala! Kdaj sem nazadnje preležala deževen dan v postelji ob priljubljeni knjigi?

In tako naprej, saj najbrž veste, kaj mislim.

Tudi to je del zavestnega upravljanja s svojim življenjem, namreč da zaznate, kje je tista točka, ko si s partnerjem ne vzameta več časa samo zase in romantiko, ker sta naprimer preutrujena; ali pa, ko date gor prve tri kilograme; ali pa ko vam prihranki skopnijo pod določeno mejo, ali pa ko se knjige ne dotaknete več kot en mesec…

To je čas za rdeči alarm! To je čas, da se ustavite in odpravite vzroke, samo zato, da se lahko vitalni in polni energije date nazaj v pretok s svojim najboljšim življenjem.

No, maj je zagotovo pravi čas za to!!!!!!

Vpliv Merkurja v retrogradnji se negativno odrazi le, ko niste osrediščeni, ko ne veste točno, kaj se dogaja in zakaj, ter predvsem, ko ne delujete iz svojega srca in duha!

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply