Junij je mesec zaključevanja in posledično razcveta

V NADALJEVANJU JE ČUDOVITA VAJA, ki vam bo pomagala dosegati zastavljene cilje

Ko sem spraševala, kaj je rdeča nit meseca junija, je bil odgovor zaključevanje, a nisem vedela, kako to povezati z razvetom, ki je bil napovedan za konec maja.

Ena od mojih božansko danih nalog je, da v celoto povezujem navidez nezdružljivo in da iz vsega, kar je, pomagam ustvarjati novo kvaliteto s konkretnimi aplikacijami v materialnem svetu. Ta moja naloga temelji na predpostavki, da se nam ni ničemur potrebno odreči, da bi dosegli nekaj. Lahko imamo vse in ne eno ali drugo, če znamo uporabiti alkimijo ustvarjanja nove kvalitete iz vsega, kar nam je v tem trenutku dostopno in kar je v nas.

Zato ta mesec v uvodu intuitivne napovedi meseca junija z vami delim znanja, do katerih dostopam iz univerzalnega bazena, sicer dostopnega vsem. Prav zaradi slednjega so ta znanja uporabna za vse.

Na eni strani se je mesec maj zaključil z napovedjo razcveta, po drugi strani pa se junij začenja za ključevanjem. Torej, razcvet je mogoč le, ko zaključimo s starim in neuporabnim, ko na novo preorjemo ledino, prezračimo prostor in počistimo plevel na našem vrtu obilja.

Pomik navzgor na spirali v juniju pomeni to, da bo notranji poriv za napredek morda močnejši in ko je ta poriv močan se zaključevanje zgodi samodejno.

Zato bodite pozorni na fine stvari, ki vam jih bo življenje odslikavalo in si ne ustvarjajte pritiska z napadi nase v stilu;

  • tega pa nisem dovolj dobro neredil-a,
  • lahko bi bila boljša,
  • še bolj se moram potruditi…

Na neki globji ravni tak način delovanja pomeni obliko samosovraštva, ki ima svoj vzrok najpogosteje nekje na poti odraščanja.

Ponovno vas vprašam: Kaj je tisto, česar si strastno želite v svojem življenju?

Definirajte ta svoj namen, ki naj bo čim bolj jasen, saj boste sicer vozili z ročno zavoro in to je lahko zelo naporno tako za vaše fizično vozilo – telo – kot za vašo porabo energije.

Zelo pomembno bo tudi opazovanje sveta okrog sebe.

V ta namen predlagam naslednjo vajo:

1. Zamislite si, kako ste na planetu Zemlja pristali prvič.
2. Stojite na hribčku, obsijanem s soncem. Boža vaš rahel vetrič. Z roko si pokrivate čelo, saj vam sveti sonce v oči. Tako bolje vidite okolico.
3. S polnimi pljuči zajemate svež vetrič, ki vam boža telo.
4. Vso to naravo, valovanje trave, vetrič v laseh, svež zrak, šelestenje lističev ogromne breze v ozadju, občutite prvič v življenju.
5. Kako se počutite. Zapišite svoje občutke in dogajanje, vprašanja, misli.

Energije meseca junija nas bodo še bolj kot prej pomikale v ta trenutek. Tako bo tudi dostop do informacij v prihodnosti lahko zaprt. Če meditirate, sprašujete o stvareh v prihodnosti, vedite, da če informacije ni, je to z razlogom.

Pomemben je namreč samo ta trenutek.

Užijte ga tako kot da prvič izkušate življenje na tem čudovitem kraju v naši galaksiji. Nič drugega v junju ne bo pomembno.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Na celovito intuitivno napoved meseca se lahko naročite tukaj ter hkrati prejmete vpogled v pretekle napovedi.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply