Naj vas širina ne ustraši Friend!

Zanimiv mesec je za nami. Toliko se je dogajalo, a vendar je navzven izgledalo kot da vse stoji. Kako je to mogoče? Morda res obstajajo vzporedne dimenzije? Vemo da, kajne?

 

Julija plujemo v širna in mirngjša morja takole čez palec, odvisno od tega, kje na svoji poti ste. Pazite, da se ne boste ustrašili svoje lastne širine in pogleda v daljavo.

Sama sem bolj praktične narave in usmerjam vse aktivnosti k rezultatom sedaj, a to ne pomeni, da me pogled na širen ocean, ko ne vidim konca, ne navdihne z nekim novim upanjem, idejami, mirom in srečo.
Kako torej ne izgubiti tal pred širino in še zmeraj imeti konkretne rezultate v juliju?

 

Ne morem mimo presenetljivih svetovnih dogodkov – sem spadajo tudi seveda domači. Svet se ponovno deli, a hkrati se združuje. Kateri pol bo potegnil pa je po mojem mnenju odvisno nas, najmanjših igralcev te igre in vrtinca, v katerega se dopustimo, da nas potegne.

 

Tako v svoji lastni temi kot v temi sveta, s katero se srečujemo, je tudi svetloba. Naše vesolje je namreč polarno in prej ko to sprejmemo in se odločimo, na kateri pol se bomo nagibali z vsakdanjo aktivnostjo in notranjo naravnanostjo, lažje nam bo, hkrati pa bomo pomagali tako sebi, svojim bližnjim kot človeštvu. Govorim seveda o visokofrekvenčni svetlobi.

 

Pred začetkom nogometnega prvenstva, sem si ogledala odličen dokumentarec, ki ga je posnel zvezdnik David Beckham. Navdušil me je. Njegova teza je bila, da lahko nogomet igraš kjerkoli na svetu.

To je dokazal.

V sedmih dneh je prepotoval svet in igral od Nove Gvineje, z žogo narejeno iz vej, begunskega taborišča, mislim da v Somaliji, na Antarktiki na -20 stopinjah Celzija, do Manchestra. Zvezdnik, ki ni deloval nič kaj zvezdniško, ampak zelo skromno in preprosto, je fantom in dekletom, ki so z njim igrali tekme deal:

“Če nimaš rad nogometa, ga ne igraj.” – David Beckham

Pokazal je po mojem mnenju tudi enost v svetu, ki se na čase močno kaže kot razdeljen, a v resnici ni. Pokazal je tudi to, da denar in uspeh sledita strasti in veselju do tega, kar počneš.

 

Naj vas v Juliju spremljajo besede:

Ljubite sebe, ljubite vsako situacijo, neglede na podobo,
ljubite svet – enost – ljubite.
 

Ljubezen samo je, je vibracija in v tem smislu ni ne bezpogojna in ni ne pogojna in ni ne boleča in ni ne čudovita ali…

To je stanje duha, stanje bivanja, stanje uresničevanja.

Julija bosta na izbiro dve poti: Iti s tokom, ali pa ne. Oboje bo lahko malce strašljivo, ali neugodno, a kot sem že pisala o moči toka, valov in oceana, menim, da je mnogo bolje iti s tokom, še bolje pa ga je usmerjati. Da tudi to je mogoče.

Julija zato posvetite svoj čas krepitvi notranje moči, jasnosti svojih želja in sidranju tega v svet tako, da neomajno vztrajate.

Prenehajte sanjati, začnite te sanje uresničevati. Največji napredek se zgodi z množico majhnih korakov.

ZASLUŽI - UŽIVAJ - SPREMINJAJ SVET

ZASLUŽI – UŽIVAJ – SPREMINJAJ SVET

Ne pozabite pogledati novega programa, ki ga pravkar lansiram s partnerko Špelo Kaurin. Za člane moje skupnosti je sedaj precej ugodnosti, zato ne oklevajte in preverite, ali je program za vas. Na voljo sva vam tudi za individualne uvodne razgovore. Vabim pa vas tudi k partnerstvu. Če vas zanima, me kontaktirjate.

 

Uporabite tudi dva nova brezplačnika, ki ju najdete v nogi strani tukaj: PoslovnaZvezda.si, ki vam bosta pomagala naslednjo polovico leta začeti s prenovljeno energijo.

Celotna intuitivna napoved meseca je dostopna samo naročnikom. Vpogled v pretekle napovedi imate TUKAJ.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply