jakobsweg-283915_640Naj vaša hrepenenja usmerjajo vaše občutke in dejanja

Kako vam je šlo od rok nežno spuščanje in lahkotnost meseca avgusta? Ste morda ob tem lahko ugotovili, kateri način delovanja, vam prinaša najboljše rezultate? No, lahkotnost še kar imejte v mislih in v svojem energijskem polju.

September vam namreč odpira nove poti in če ste v zadnjih treh ali več letih resnično naredili kaj v smeri svojih srčnih želja, osebne rasti in spremembe razmišljanja in delovanja, kaže, da bodo te poti brez ovir. A to ne pomeni, da ne bo v napredek potrebno vložiti prav nič truda. Vska pot, ki pelje navkreber zahteva malce več moči.

Pomembno je, da zberete vse svoje moči, a spet na lahkoten način in se osredotočite na to, kar vam je v življenju resnično pomembno. Tokrat resnično brez izgovora. Če bodo kakšne krastice odpadale na bolj boleč način, pač bodo, zagotovo pa bo to sedaj manj boleče kot morda kdaj v prihodnosti ali preteklosti.

Ko hodite navkreber, je bolje iti brez odvečne prtljage.

Pred nekaj dnevi sem bila na festivalu Poezija in Vino na Ptuju. Tam sem srečala svojo učiteljico slovenščine iz osnovne šole. Nekje sem izvedela, da je prehodila Camino in ker je to tudi ena od mojih želja na seznamu opravil, sem jo vprašala, kako ji je uspelo prehoditi celo pot, koliko časa je potrebovala, kako to izgleda itd. Običajna vpršanja pač.

Dejala je, da se je na pot odpravila s prijateljico, s katero sta se že drugi dan skregali in nadaljevali pot ločeno. To se je izkazalo tudi za najboljšo pot, je dodala. Srečala je nove ljudi, se z njimi sporazumela, četudi niso govorili istega jezika in prehodila, fizično naporno, a transformativno pot v celoti.

Ni naključje, daje ta informacija do mene prišla prav, ko pišem napoved. Zanimivo je tudi, da se je najin pogovor prav tukaj ustavil, sa je se je začel program, ki je pritegnilo najino pozornost.

Poglejte torej, kje v septembru je potrebno uveljaviti ta princip, da boste svojo pot, ki je lahko resnično brez preprek, lahko nadaljevali.

Odvrzite torej odvečno prtljago in pogumno naprej – samo navzgor.

Za celotno intuitivno napoved, ki vam bo pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev s prepoznavanjem izzivov in načina, kako jih preseči ter uporabiti za svoj uspeh kliknite TUKAJ.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply