Oktobra fokusirano sledi svoji poti

 

intuition-autumnImam občutek, da se gibljemo med dvema skrajnostima. Kot da nam vesolje daje občutek in priokus zlatega življenja, kot da bi se oblaki tu in tam za trenutek odprli in nam pokazali sliko tega, kamor se v najboljšem primeru pomikamo in s tem podarili občutje, zamo zato, da si še bolj vztrajno prizadevamo doseči to sliko.

Po drugi strani pa nam ne dopušča kompromisov pri tem in nam zato na pot postavlja težke preizkušnje, ponovno samo zato, da nas testira, kot da bi hotelo vprašati, ali smo v resnici sposobni prevrednotiti svoje življenje, način bivanja in delovanja ter brezkompromisno uveljavljati življenje po novih vrednotah.

Da, lahko je govoriti, a težje te besede spraviti v prakso. Opazujte se torej oktobra, ali boste te teste prestali uspešno, ali boste klecnili pod težo odgovornosti.

Če še niste, vam toplo priporočam, da tudi vi pogledate vrednote, po katerih sedaj živite, ter jih prevrednotite in pričnete delovati po izboljšani verziji vrednot. Pripravljam tudi blog tudi na to temo, saj od svojega učitelja prejemam tako odlične informacije, ki jih v razmislek in širše razumevanje želim deliti z vami.

Resnično pa vam pri tem lahko pomaga, če dobro poznate svoj zakaj. Zakaj počnete to, kar počnete? Zakaj morda želite nekaj drugega in ali je to prava stvar za vas? Če si še niste, je do konca vikenda še zmeraj na voljo brezplačnik Kako dobro poznaš svoj zakaj. Naložite si ga lahko tukaj.

Prav tako je na mojem You tube kanalu na voljo nova meditacija Rezanje eteričnih vezi z nadangelom Mihaelom ter še z dvema drugima nadangeloma. Samo na kratko naj povem, da je čiščenje svoje energije, ali eteričnega ali energijskega telesa, kakorkoli mu pravite, tako nujno kot je nujna osebna higiena. Če se torej vsak dan umivate, si je potrebno vsak dan umiti tudi svojo energijo. Ta meditacija vam bo zelo pomagala v nadaljevanju vaše poti, še posebej, če vam morda prav sedaj vse poka po šivih… Do meditacije lahko dostopate tukja: www.tamarabelsak.com/meditacije.

autumn

V oktobru boste
svoj navdih in nego lahko poiskali v naravi, ki je v tem letnem času zelo radodarna in se počasi umika v mirovanje. Užijte sonce, ki je še toplo in ga posrkajte v vsako svojo celico, če je le mogoče z jasnim namenom naj vas revitalizira, pomladi in notranje okrepi.

 

 

 

 

 

 

Vzpostavite notranji mir tako, da greste v naravo in se povežate z njeno energijo umikanja v mirovanje, ko pred tem pokaže vso svoje bogastvo in to, zaradi česar je vredno ustvarjati zmeraj znova in rojevati nove oblike.

Nega sebe, svojega notranjega otroka, duha in telesa je močno poudarjena. Oktober bo nudil energijsko podporo za to. Nič ni bolj pomembno od igre, ljubezni in vibracije radosti, kot so me naučili delfini. Prav tako nič, ob čemer se morate naprezati, kar je zelo težko in vas posledično izčrpava in ne napolnjuje, ni vredno vaše krvi.

 

Vredno je, če vas izpolnjuje.

 

Kot je bilo nakazano septembra, se obeta mirna pot naprej tudi v oktobru, čeprav bo kot rečeno še pokalo po šivih tistim, ki kot pravi Jezus “nimajo oči, da bi videli”, ali pa se prav sedaj levijo .

Vzgled naj vam bodo tisti, ki so upeli, neglede na vse ovire, slediti svojemu srcu in vrednotam. Iz njih boste lahko črpali modrost, ki vam bo morda v temnih trenutkih kazala pot in lučko na koncu tunela.

Ne zapadajte v drame drugih. Vsi smo eno in naj bo to vodilo oktobra. Kar se dogaja enemu, se tako dogaja vsem in obratno. Poiščite svojo individualno resnico v dogajanju, ki jo je pravzaprav zelo lahko najti, če le prisluhnete svojemu srcu in intuiciji. Če ji do sedaj še niste uspeli zaupati, topel nasvet; pričnite!

 

Ni razlike med domišljijo in materialnim svetom.

 

Oktobra kot že veste pričenjamo z 9-mesečnim intenzivnim program za srčne podjetnike-ce, ki želijo dvigniti svoj posel na nov nivo, ter ustvariti nekaj, kar jih bo podpiralo in ne obratno. Pridružite se nam še lahko tukaj.

Konec oktobra ali v začetku novembra pa pričnemo z 9-tedenskim skupinskim program Programiraj se za uspeh, ki se je izkazal za zelo učinkovitega. Dodani bodo novi elementi na podlagi novih spoznanj, prav tako bo tokrat poudarek še na zaupanju vase in intuiciji. Torej pridružite se nam in pričnite z ustvarjanjem tega, po čemer ste zmeraj hrepeneli, bodisi so to odnosi, ki vas izpolnjujeno, bodisi je to več materialnih dobrin, bodisi je to delo, ki vas bolj izpolnjuje… Več o programu je tukaj, seveda pa sem vam na voljo tudi za uvodne razgovore tako za ta program kot tudi za MBA poslovnih zvezd.

 

Vsak prvi petek v mesecu bodo na Ptuju redne meditacije, ki so namenjene uspehu v življenju in poslu. Pridružite se mi lahko že ta petek, 7. oktober, na meditaciji z boginjo vulkanov Pele – Prebudi ogenj v sebi. Prijavite se lahko tako, da odgovorite na tole sporočilo Več o meditaciji pa je tukaj: https://www.facebook.com/events/152995721822966/

 

autumn-219972_1280

 

Oktobra torej sledi svoji poti, upočasni svoj tempo in se posveti negi same-ga sebe ter polni svoje baterije s sončno svetlobo.

 

 

 

Če je potrebno, izpopolni svoje razumevanje delovanja vesolja in pojmovanja enosti, ker boš le tako lahko bolje razumel-a sebe, domače in svetovne dogodke ter druge ljudi.

Prednosti meseca oktobra:

Kot je nakazano v uvodu, bo oktobra bodisi pokalo po šivih, bodisi bo pot mirna in obsijana z jesenskim soncem, torej bodo pogoji idealni. Oboje pa je pravzaprav dobro…

Izzivi meseca oktobra: 

Izziv bo ohranjati stabilnost in fokus, ko pa te vse meče iz svojega središča, iz tako imenovane varnosti, iz tega, kar ti je znano in blizu, samo zato, da bi z novimi spoznanji oplemenitil-a svoj pogled in delovanje v svetu…

Kam usmerjati energijo, da boste imeli otipljive rezultate: 

...Zato vso svojo energijo usmerjaj v prepoznavanje in preseganje malenkosti takoj, ko se pojavijo… Oktober je dober čas, da svojo energijo usmeriš v dvig svojih pričakovanj, saj je pot odprta in lahko greš po njej brez skrbi.
>>> CELOTNA INTUITIVNA NAPOVED MESECA in vpogled v pretekle napovedi.

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply