ŽIVLJENJE NIMA CILJNE ČRTE

 

intutivna-napovedČe se ti zdi, da je november švignil mimo kot blisk, naj ti povem, da bo december še hitreje minil. Morda si v zadnjih treh mesecih tudi ti začutil-a potrebo po koreniti spremembi, ki se je kazala tako, da si pričel-a dajati stran stare stvari; dokumente, obleke, hrano, ob kateri se ne počutiš dobro.

Morda si začutil-a da ti neko okolje in ljudje več ne ustrezajo. Morda imaš močan vzgib, ki ti
pravi, da je čas za spremembo poklicne poti. To le pomeni, da si se odprl-a in pričela bolj slediti svoji notranji modrosti ter počutju.

Vsako neprijetnost ali pa krivdo, povezano s spremembo tvojih navad, ki se te včasih res držijo kot železna srajca, zato čim prej spusti.

Svežina in notranja svetloba sta ključni besedi meseca decembra. Bolj kot ti bo uspelo izogniti se nasičenosti v vseh pogledih, ki se bo izražala kot pretiravanje naprim
r; pretirano pitje alkohola, pretirana druženja, predolg delovnik, ki lahko hitro nastane, saj prihajajo prazniki in je potrebno postoriti še to, to in to.

Vse to laho vpliva na padec tvoje energije in vitalnosti, tako pa kaj hitro v tvoje polje vskočijo negativne misli, žalost, osamljenost in depresija. K svežini bo tako pripomogla čim bolj sveža hrana ter čim več gibanja na svežem zraku in seveda čim manj alkohola. Že samo dolg sprehod s samim seboj in svojimi mislimi ter občutki lahko dela čudeže. Če pa boš na sprehod povabil-a še svoje vodnike in angele in prosil-a za pomoč pri izzivih, s katerimi se trenutno soočaš, pa bo učinek še toliko boljši.

Zapomni si. Pomoč je zmeraj na voljo, le prositi se je potrebno spomniti zanjo.

bozic-2Decembra se tudi prižigajo prazničke lučke, skoraj po celem svetu. Naj te vsaka od njih spomni na močno luč, ki gori v tebi. Več kot je luči na kupu, večja je svetloba, večja kot je svetloba, več je ljubezni, obilja in sreče za vse na voljo.

Čeprav se veliko ljudi ukvarja s samimi seboj, s svojim preživetjem, vizijo, smislom, s tem, kaj bi jih bolj osrečilo od tega, kar je sedaj, naj te spomnim, da ni več tako pomembno to, kar si želiš zase, pa čeprav so te želje zelo, zelo legitimne in pogosto svoje stranke sprašujem o tem: Kaj si pa ti želiš?… ampak, kako lahko s svojim talentom, znanjem in srčnostjo naredim ta svet lepši in srečnejši.

Skrb je tista, ki bo spodkopavala tvojo avtoriteto, zato vse skrbi predaj in se posveti temu trenutku, svetlobi in svojemu notranjemu otroku. Osreči se od znotraj in tako boš osrečil-a tudi svojo okolico.

Naj bo biti srečen tvoja prioriteta v mesecu decembru.

Prednosti meseca decembra

December bo tako ponujal vstop v tvoje svetišče. Ponujal bo energijo vračanja domov v topel dom, ki ga ponazarja pot nazaj k sebi.

Izzivi meseca decembra

Svet, v katerem živimo, je svet tekmovalnosti, ki tako kot borba za premoč temelji na strahu in izvira iz pomanjkanja povezanosti ter občutka neustreznosti. S tem v mislih upravljaj s svojimi čustvi, hrepenenji in hotenji v decembru.

Kam usmerjati energijo meseca decembra, da boš dosegal-a svoje cilje

Poglej, ali potrebuješ kakšna dodatna znanja, da bi svoje cilje tudi uresničil-a

>>> več

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply