Veliki vodje so bili smeraj inspirirani za akcijo. Veliki vodje so bili zmeraj povezani z nečim večjim kot je samo JAZ. Eden izmed njih, ki ga občudujem, je zagotovo Nelson Mandela, ki je dejal:

Zmeraj se zdi nemogoče, dokler ni narejeno.

 

Veliko vodij, ki so imeli široko sliko in so bili za njeno uresničitev pripravljeni narediti vse, a so hkrati uspeli ohraniti svojo integriteto, občudujem. Zagotovo je kdo tudi v tvojem svetu, od katerega črpaš navdih in katerega uspeh te navdihuje.

Čas, v katerem smo, je lahko precej konfuzen. Na eni strani blišč božiča, na drugi strani beda vsakdana, na tretji strani globalni dogodki, ki nas vsak dan postavljajo na trdna tla. Vse skupaj se meša. Življenje ima svoj ritem, svet ima svoje potrebe in prav tako jih imava jaz in ti. Verjetnosti v teh poljih pričakovanj ter izpolnjevanja potreb zmeraj obstajajo in naša naloga je, da jih povežemo in prepoznamo ter postanemo njihov prevajalec v materialni svet. Vsak naj s svojim dragocenim individualnim pridonosom naredi vse, kar je v njegovi moči, da pošlje svoj žarek svetlobe v temo.

Stvari obstajajo samo zato, ker jim mi s svojimi mislimi in dejanji dajemo pomen. Ko se tega enkraš zaveš v popolnosti, to pomeni, da se tega resnično zaveš v jedru svoje biti, si že mojster manifestacije.

Spomini ohranjajo stvari žive.

 

Tako pravi moj havajski prijatelj Daniel Napoleon. Težko ga je opisati, ker je poseben in tako so posebne tudi njegove sposobnosti. Katere spomine boš torej izbral-a in dodala svoj košček v mozaik kolektivne zavesti in dogajanja v svetu v vseh smereh časa in prostora?

Optimizem

je beseda, s katero želim vstopiti v leto 2017. Sama beseda je zelo močna, a ponovno tako kot beseda ljubezen prepogosto uprabljena kar tako v tri dni. Pomeni prepričanje, da dobro zmeraj zmaga

nad zlim. To je tudi dokazano. Ena pozitivna misel je vsaj 7x težja kot na negativna misel. OPTI-MIZEM je v mojem prevodu in čutenju pomeni  nekaj, kar te vodi k temu, da dosežeš najboljše možne rezultate, nekaj, kar te vodi k izpolnitvi, je torej izpolnitev.

Ego torej naj v resnici postane naš zvesti služabnik, saj bomo le tako lahko živeli življenje brez strahu in sledili svoji čistosti v dejanjih, mislih in življenju. Kot pravi psiholog dr. Chuck Spezzano je ego po njegovi izvorni funkciji prevajalec materialnega v duhovno in obratno, saj brez njega duša ne bi mogla priti v stik s snovnim svetom, s katerim je po svoji naravi nezdružljiva in kontrastna. Ego je torej kot vmesni člen med dvema priključkoma. Na eni strani se priklopi duša, na drugi pa materija in tako preko njega kot posrednika poteka duhovno-materialna komunikacija. Pomembno pa je, da se pri prenosu vsebin, le te ne izgubijo ali popačijo.

Ja, nihče ne obljublja, da je ta pot uravnavanja dušnega in snovnega dela sebe lahka, je pa kot zmeraj poudarjam sledenje sebi in navdihnjena akcija, ki izhaja iz te notranje čistosti ali lahkotnosti, najhitrejša pot do izpolnitve in resnično pomenljivega življenja, ki je veliko več kot samo JAZ.

Ljubezni sem se morala naučiti

Drugi mojster, s katerim sva se srečala v začetku tridesetih let mojega življenja pa je Joshua ali Jezus kot je njegovo krščansko in splošno znano ime. Prav v tem času praznujemo njegovo rojstvo in cerkev spomine na to ohranja še kako žive.

jesus-love-mount-tabor

V cerkvi na gori Tabor

Pred nekaj leti sem bila v Betlehemu na mestu, kjer naj bi se rodil. Sedaj tam stoji cerkev in pred vhodom v jaslice, do katerih se spustiš po ozkih stopnica in kjer je prostora le za nekaj ljudi, je dolga vrsta. Skoraj tako kot v Disneylandu, kjer prav tako čakaš v vrsti tudi po uro, da prideš do glavne atrakcije. Marketing ja…

Joshuo sem prvič “v živo” srečala v eni od meditacij, ko se je v mojih mislih pojavila njegova slika. Presenečena na tem sem se vprašala, kaj pa ti počneš v moji viziji? Najprej sem ga poskušala odgnati, saj sem ga zmeraj enačila s cerkvijo, ki je zame samo ena od institucij s svojim namenom, a o tem kdaj drugič. A bila sem v resnično sproščenem stanju, ko ego ni imel vstopa. Ostal je. Res je bilo čudno, saj sem bila vzgojena kot ateistka. Toda takrat nisem vedela tega, kar vem sedaj. Tisti, ki redno meditirate – kar seveda priporočam vsakemu – boste vedeli o čem govorim.

Nekaj časa je trajalo, da sem razumela to vizijo in če zgodbo prevrtim malce naprej je Jezus en od mojih vodnikov, na katerega se obračam, ko potrebujem povezavo z božanskim, zdravljenje, navdih, informacije. Ni preveč zgovoren. Imam občutek, da samo drži ta svoj žarek in ko je potrebno stopi skupaj s svojimi “kolegi” da se frekvenca popolnoma uravna z nami. Delam namreč še z enim mojstrom, ki je pravzaprav moj učitelj in pridno zapisujem njegovo modrost. On pa je res zgovoren.

mout-tabor-love

Cerkev na gori Tabor

Čas je tekel naprej, ko sem v mojem polju prvič zaznala prisotnost tega mojstra zlatega žarka Jesusa. V eni od naslednjih meditacij, ki sem se je po naključju udeležila, in vemo, da naključij ni, pa sem prejela posebno sporočilo Marije Magdalene. Ponovno sem ga sprejela z začudenjem, saj je tudi ona zame del cerkvenih zgodb, ki pa sem jih zmeraj opazovala le od daleč. Povedala mi je, da sva bili mnogo življenj nazaj v času kot sestri. Izvedela sem, da smo živeli v istem času, v isti skupnosti skupaj z mamo Marijo, skrbeli za otroke in pekli kruh. Šele v svojih tridesetih letih, ko sem že imela svojo družino, sem ponovno prebudila strast do peke kruha. Rada pečem kruh in potico. Zmeraj so mi govorili, da je to težko, a ko sem se tega opravila lotila prvič, sem videla, kako enostavno je pravzaprav speči kruh.

Takrat sem vedela, zakaj me tako vleče k spoznavanju Kabale, tehnik Hatmare Merkave, v dežele kot sta Egipt in Izrael. Ne gre za to, da se vsega tega učim na novo. Gre bolj za to, da se vsega tega ponovno spominjam. Slika je torej pričela dobivati pravo podobo. Spomini na preteklost, na nek drug prostor in čas so postajali vse bolj domači in ponovno sem učila…

V Izraelu sem obiskala tudi goro Tabor, kjer stoji cerkev, ki je posvečena Jezusu. Kot veš so cerkve strateško postavljene na močnih energijskih točkah. Na gori je bila res močna energija in spomnila sem se, da sem tam že bila. V nekem trenutku se mi je odprl prehod v času, stopila sem skozen in pristala dobesedno na predavanju. Bil je zelo živ Déjà vu. Tam je bilo veliko ljudi, oblečenih v snežno bela oblačila. Predaval je Jezus, ki je bil prav tako oblečen v snežno-belo oblačilo. Govoril je o ljubezni in o tem, kako pomembno je, da odpremo svoje srce. Tam nisem bila le v vlogi njegove učenke. Pravzaprav sem bila neke vrste njegova asistentka. Pomagala sem in polnila čaše Jezusovih učencev z vodo. Vse, kar je želil deliti z ljudmi je bil le princip delovanja z brezpogojno ljubeznijo. Zelo preprosto je razlagal o srcu in o tem, kako deluje energijski vidik našega fizičnega srca in kako močan vpliv na potek dogodkov, zdravje in obilje, ki ga živimo ima. To je še ena od stvari, za katere menim, da spadajo v del obveznega šolstva. Ne mislim predavanj o Jezusu v krščanskem smislu, ampak v duhovnem smislu. Na znanost, ki govori o človeku kot o nedeljivi celoti univerzuma ter enosti materialnega in duhovnega sveta.

Pogosto se spomnim na njegove besede:

Ne mečite biserov svinjam.

 

Tvoji dobri nameni so namreč dragoceni. Zato jih v letu 2017 deli s tistimi, ki bodo tvoje znanje in namene znali ceniti, si tega resnično želeli bolj kot česa drugega in to prepoznali. Vse ostalo vodi v izčrpavanje in delovanje iz vibracije, ki je nižja od ljubezni. Ničesar več nam namreč ni potrebno dokazovati, ničesar več nam ni potrebno odplačevati in ničesar več nam ni potrebno žrtvovati, da dosežemo stanje ljubezni in navzgor. Ta sporočila so jasna.

80% tega, kar se nam uresniči je vodeno iz naše podzavesti. Kako lahko podzavest uskladiš s svojimi željami in tako celo presežeš svoje poslovne cilje, pa boš izvedel-a na spletnem predavanju. Prejmeš tudi delovni zvezek.

Za dostop do spletnega predavanja klikni na sliko

Vse, kar res potrebujemo pa je, da za začetek odpremo srce sebi.

Mimogrede, ali si vedel-a, da ima srce tudi podobne celice kot možgani. Je tudi organ, ki se v telesu prvi razvije. Torej, če laično poenostavim, deluj iz svojega pametnega srca. Uporabljaj ga za to, da boš spreminjal-a sebe in svet na bolje.

Že pred časom sem spoznala, da smo nastali iz informacije, ki ji je obliko dala energija ljubezni. Torej lahko rečem, da je informacija padla na plodna tla. Kako bi sicer lahko nastalo nekaj tako izjemnega kot je človek, kot si ti, kot sem jaz, kot smo mi?

Kaj bi naredila ljubezen?

V tem prazničnem času ti želim, da bi imel-a odprto srce – vseh 33 latic.

Ko si slabe volje, ko si jezen-a, zamerljiv-a, ko si mentalno na dnu, se zmeraj vprašaj: KAJ BI NAREDILA LJUBEZEN? Videl-a boš, da ljubezen ni sposobna prej omenjenih čustev. Ljubi se torej, imej vero v svoj uspeh, deluj z integriteto in deli svoje sveto znanje s tistimi, ki so sposobni to ceniti in prepoznati.

Sama se ukvarjam s tem, da ljudem pomagam ustvarjati strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije, da pomagam ljudem uporabiti njihove talente v praksi ter ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog in ne obratno. Zato se pri svojem delu s strankami zmeraj znova vračam na osnovno vprašanje: Česa si želiš? Kako želiš živeti? Kaj si pripravljen-a za izpolnite te svoje vizije narediti? Predpogoj za to pa je čistost, ki prihaja iz srca – integriteta.

Svoj navdih črpam še od enega velikega moža, ki je brezpogojno sledil svojemu notranjemu glasu. To je Steve Jobs. Takole je dejal:

Tvoje delo bo zapolnilo velik del tvojega življenja in edini način, da boš popolnoma zadovljen-a, je, da počneš to, v kar res verjameš. Da pa lahko to počneš, moraš svoje delo ljubiti. Če tega še nisi našel-la, išči naprej. Ne zadovolji se z manj kot tem. Kot je tudi z vsemi srčnimi zadevami, boš tudi pri tej vedel-a, ko jo boš našel-la.

Tukaj je še meditacija za mir in vabim te, da jo izvedeš.

MEDITACIJA ZA GLOBALNO SREČO IN MIR

 

  1. Poišči miren kotiček.
  2. Prižgi svečo.
  3. Zapri oči za lažjo koncentracijo in se osredotoči le na globok vdih in izdih vseh napetosti iz telesa in misli. To ponovi trikrat.
  4. Pred seboj oblikuj kroglo srebrno bele-barve. Tako dolgo se koncetriraj, dokler ne vidiš ali začutiš srebrne krogle pred seboj. Mora biti krogla pravilne oblike.
  5. Vanjo s svojimi mislimi daj informacijo – NORMA SREČE, LJUBEZEN, INTEGRITETA.
  6. Kroglo presvetli s svetlobo, ki prihaja iz tvojega srca. Opazuj barve svetlobe. Da bo infomacija prava, mora biti čistih in svetlih barv.
  7. Sedaj kroglo podvoji.
  8. Eno kroglo povečaj in stopi vanjo.
  9. Drugo kroglo primi v desno roko in jo pošlji vsem ljudem, rastlinam, živalim, svetovnim dogodkom na tem planetu, ki SREČO, LJUBEZEN, INTEGRITETO prav sedaj potrebujejo in so jo sposobni sprejeti.
  10. Vajo zaključi tako, da izrečeš Hvala in Tako je.
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply