Navdih je vsepovsod, ko se ptički ženijo, zato februarja predvsem štej svoje blagoslove
Na ptičke sem bila pozorna že ob koncu januarja, ko so v zgodnjih jutranjih urah, ko se s psom sprehajam po cesti, prelesno žvrgoleli in v mojem srcu prebudili pomlad. Občutek je topel, poživljajoč in polna optimizma tako tudi začenjam svoj dan.

birds-february

To je več kot odlično, čeprav je zunaj minus in izgleda kot da vse miruje, a ptički, ki jih pogosto niti ne opazimo več, dajejo znake, da sledjemu ni tako in nas prebujajo v dan. To naj bo tudi opomnik vodilo v februarja, če bo prihajalo do kakšnih frustracij v uresničevanju.
Januarja se je na čase zdelo, kot da bi nekdo položil utež na vse in le težko se je bilo izviti iz tega primeža. Energija tako močno niha, da je to začutiti tudi v električni napeljavi. Morda se ti je dogajalo, da je prišlo do nihanja električni napeljavi, da so le te nenavadno pregorevale, ali pa da je prišlo celo do izpada elektrike. Zna biti, da bo začetek februarja še tako energijsko turbulenten.
Naj ti zaupam skrivnost, ki vsebuje stvari, ki so meni, mojemu dragemu in vsem, s katerim sem dnevno v stikih najbolj pomagale:

 

 • temeljito čiščenje, doma, pisarne in tudi avtomobila (fizično in energijsko),
 • vsakodnevna meditacija,
 • vsakodnevno delo vaj spuščanja in manifestacije,
 • vera in optimizem,
 • bolj fokusirano delo na projektih,
 • povezovanje na srčni ravni, s praktično noto.
Ja, s tem je ta primež popustil in stvari so se začele odpirati. S to energijo predlagam, da stopiš v februar, ki bo največji izziv postavil pred tebe na način, kako preiti iz modalitete delovanja zavora-plin; zavora-plin; zavora-plin v utečen tek.
Zgoraj našteto ti bo pomagalo iti v pretok z vsem čudovitim, kar čaka, da stopi v tvoje življenje. Februar bo to tudi podpiral.
Vedi pa, da vse lepo, dobro, kar te čaka, čaka le zato, ker čaka NATE, da se zbudiš in greš v inspirirano balanceakcijo in nič drugega.
Nobena karma, nobena preteklost, noben splet okoliščin te ne drži tam, kjer si v želji, da se nekaj spremeni.
Ledeno kraljestvo, kjer vse stoji, držiš le ti, s tvojimi starimi navadimi in nefleksibilnostjo, načinom razmišljanja in odzivanja.
Ja! Kaže, da bo februar tukaj brezkompromisen.
Pomembno pa je, kako boš stvari v februarju peljal-a, predvsem za naslednje mesece. Torej, če želiš nekaj spremeniti, zagnati, nadgraditi v prihodnjih meseceh, kaže, da bo februar za to odločilen.
Najpomembneje! In to sporočilo prihaja zelo močno, zato ti svetujem, da ga uspoštevaš!
Naredi tisto, kar prihaja na plano, ti pa to daješ to na stran, ker bodisi ni pravi čas, ker želiš pred tem porihtati še kaj drugega, ker nimaš časa, ker nimaš podpore, ker nimaš denarja itd….
To ni biti v pretoku. Biti v pretoku z vsem dobrim pomeni narediti prvi korak, in vse ostalo se bo uravnalo s teboj in tvojim najvišjim dobrim.
Nekaj pomembnih napotkov za februar:
 • Dejanja še zmeraj naj bodo vodena iz srca!!!
 • Zato se nauči prisluhniti svoji intuiciji.
 • Naredi to, kar začutiš, da ta trenutek potrebuješ, in bi se ob tem dobro počutil-a. To seveda ne pomeni, da prodaš vse in se odpraviš na potovanje okoli sveta, če bi to ogrozilo tvoj siceršnji finančni, družinski obstoj. Pomeni le, da razmišljaš s srcem in ne sklepaš nenehnih kompromisov na račun svojega dobrega počutja.
 • Ne odlašaj.
 • Bodi v pretoku, pri čemer ti bodo pomagali dnevna meditacija, dnevno spuščanje ter manifestacija.
GaneshŠe obljubljen pripomoček za ustvarjanje najboljšega leta doslej. Naložiš si ga lahko tukaj. Tvoje geslo pa je: mojenajboljšeleto. Vesela bom tudi tvoje povratne informacije na pripomoček.

 

 

Prednosti meseca februarja
Energija meseca namreč podpira hitro uresničevanje, ki ti ga bo POZITIVEN  način mišljenja in s tem posledično čutenja tudi omogočal. Če je februarja kaj pomembno, je resnično samo to pomembno.
Izzivi meseca februarja
Vera v tvojo smer, v to, kar si še želiš ustvariti je lahko največji izziv februarja.
Kam usmerjati energijo meseca februarja, da boš dosegal-a svoje cilje
Vsekako je logično nadaljevanje prejšnje zgodbe to, da spustiš in se prepustiš toku.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

 

P.S. Še dogodki za wellness tvoje duše sta na voljo v februarju in začetku marca, ki te bodo podprli pri uresničevanju tvojega potenciala, poslovnih načrtov in izpolnjenega življenja.

– 3. februar, 18.00-20.00, Ptuj – Meditacija – Aktivacija centralnega sonca in delo na tretji čakri. Prijaviš se tako, da odgovoriš na tole sporočilo.

– 23. februar, Maribor – Meditacija 12 čaker. Prijaviš se tako, da odgovoriš na tole sporočilo.Ter seveda zmeraj na voljo uvodni razgovor, ki ti lahko pomaga narediti tvoj naslednji odločilni korak.

– In pa seveda moje naljubše duhovno potovanje: Hawaji in plavanje z delfini. Prijavi se sedaj, če te zamika, kajti odhod je že 3. Marca.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply