Iz turbolence v bonaco

 

Pred kratkim sem prebrala, da so turbulentne osebnosti bolj senzitivne na stres in se bolj zavedajo same sebe za razliko od asertivnih tipov, ki naj bi na prvi pogled bili bolj odporni na stress in so na splošno tudi bolj zadovoljni. Medtem ko turbolentne tipe ljudi vodi želja po uspehu in ob tem izkušajo celo paleto čustev. Slednji so perfekcionisti, vodi jih pa tudi želja po izboljšavah in so bolj kot asertivni tipi zanje pripravljeni kaj narediti; se bolj kot temu rečemo gnati za tem, kar želijo, s čimer lahko vršijo nase tudi pritisk, ki povzroča stres (16personalities.com).

 

Resnično je to, da samo če si kot kamen, nisi občutil-a intenzivnega dogajanja februarja. Vendar nisi kamen, ker si človek iz mesa in krvi. Težko verjamem, da se je kdorkoli uspel izogniti tem Trying to get what you want by looking to time and space is like trying to change your reflection in the mirror without changing yourself. občutkom in svoje čute tako otopiti, da intenzivnosti energij februarja ni občutil. Vikend, ki je za nami z mrkom na nedeljo, 26. februarja, je bil tudi en najtežjih dnevov tega leta.

 

Vse, kar se dogaja, doživljamo tako kolektivno kot individualno. Med nami torej obtaja razlika v doživljanju istih stvari. Na eni strani so zagotovo tisti, ki občutijo stvari, a niso pripravljeni narediti vsega, kar je potrebno za to, da ustvarijo spremembo, ki si je želijo.

 

Na drugi strani so tisti, ki se vsak dan trudijo doseči spremembo, se resnično trudijo, a se pogosto ob tem tudi izčrpavajo.

 

Potem pa so še tisti, ki tudi v najbolj turbolentnih obdobjih uspejo obdržati svojo svojo smer in narediti najboljše kar lahko. Vidim jih, kako so obsijani s svetlobo in z veliko notranjo močjo sledijo svojemu srcu. Slednji so tudi tisti, ki v resnici ustvarjajo spremembe, ki so dobre tako za njih kot za druge, saj so se sposobni kot velikokorat povem, dvigniti na to kolektivno godljo – sivino – nad probleme in samozavestno slediti temu, kar globoko v sebi vedo, da je prav. Pri tem pa jih vodi vera v to, da je to edina prava pot, če prav morda na prvi pogled ne izgleda tudi najenostavnejša.

 

Morda si se našel-la kje med temi tremi alternativami, morda si se našel-la kje vmes. Če pa si želiš preiti med slednje, svetujem redno slednje naslednjim trem stvarem:

 

  1. Moči kreativnega uma

 

fly-952235_1280Obkroži se z ljudmi, ki te nesejo naprej, namesto s tistimi, s katerimi se nehno boriš in meniš, da jim moraš dokazovati to, da so tvoja razmišljanja, hrepenja in dejanja prava. Samo ti namreč veš, kaj je prav zate, ne tvoja najboljša prijateljica, ne tvoj najboljši prijatelj, ne tvoja mama, ne tvoj oče, ne tvoj partner ali pratnerka… Samo ti! To je tudi eno od pravil utrjevanja zaupanja vase in svojo intuicijo. To ne pomeni, da se z nikomer več ne posvetuješ, ali nikomur v življenju več ne zaupaš. To pomeni le, da sprejemaš odločitve popolnoma opolnomočeno in ne soodvišniško z navidezno delitvijo odgovornosti. Energija meseca marca te bo v celoti podprla, a ostali bodo še ostanki februarskih izzivov, ko te je vesolje resno izzivalo z vprašanjem, ali si res želiš napredovati? Ali se boš skril-a v polževo hišico navideznega udobja in s tem umiral-a na obroke, ali pa se čisto prveč po polžje pomikal-a naprej?

 

  1. Redna duhovna in fizična aktivnost

 

Krepitev duha in s tem vere!!!!! To je zelo poudarjeno. V resnici si ustvari tak urnik, ki bo dovoljeval redno – vsak dan – delo na obeh delih, tako fizičnem kot duhovnem. Sama prakticiram Taichi in Jogo, ki podpirata oba dela, redno meditiram in se povezujem z duhom ter sem sposobna vsako nihanje energije navzdol hitro nevtralizirati. Februarja smo imeli v Mariboru Meditacijo 12 čaker vstajenja. Na nivojih 12. čaker je zapis vseh tvojih talentov in skozi te nivoje se zliva v zemljo vsa modrost ter se tako dobesedno prizemlji in lažje materializira. Te nivoje lahko aktiviraš z meditacijo 12 čaker, ki je na voljo tudi kot zvočni posnetek. Naročiš jo lahko tukaj. Ne glede na to, kje na svoji poti si, je ta meditacija “must have” za obdobje, v katerem smo. Izvajam jo že od leta 2012 in lahko potrdim njene pozitivne učinke širitve in zavedanja sebe kot petdimezionalnega bitja.

 

  1. Prevajanje idej v prakso

Ideje, akumulirano znanje, hrepenenja, sama po sebi še niso dovolj. Najtežje je vse to zliti skozi sito “praktičnega čarovnika” in materializirati. Sama verjamem, da vsakič, ko nečesa, po čemer hrepeniš, ne uresničiš, oziroma ne narediš vsega, kar je v tvoji moči, da to uresničiš, nastane v tebi energijski vozel, ki ga imenujem jalovec. Tako imaš dve možnosti, prva je ta, da se tega zaveš, ga raztopiš in odstraniš iz svojega telesa ali energisjkega polja, ali pa ne narediš nič in ti posledično dela več škode kot pa koristi. Aja, pa še tretja možnost je tukaj in ta bo marca dobila svetlobni pospešek. Formiraj neke vrste mastermind, partnersko sodelovanje, ki temelji na skupnih vrednotah, izdelaj odličen načrt uresničevanja ter pojdi v organizirano akcijo.

 

Marca se bo stekalo na zemljo veliko svetlobe. Vsak od nas, ki redno izvaja kakršnokoli duhovno prakso, ki vsebuje formulo delati dobro za vse, bo k temu močno pripomogel.

Skupaj smo močnejši in če je ena oseba zmožna premakniti kamen, sta dve zmožni premakniti hrib in množica goro.

 

Ali opaziš, da v skupini rast ni več linearna?

Prednosti meseca marca

Marca boš v naravi z lahkoto prejel-a odgovore, ki jih iščeš, prenovo in navdih za akcijo, zato le preživi vsaj nekaj dni v tihem odmiku od sveta in prisluhni MODROSTI NARAVE.

Izziviv meseca marca

Soj visokovibracijske svetlobe in uspeha te lahko hitro odnese in krmilo prevzame ego. Kako ostati prizemljen bo tako največji izziv.

Kam usmerjati energiijo meseca marca, da boš dosegal-a svoje cilje?

Energijo vsekakor usmerjaj v razstrupljanje, saj ti vklapljanje v okolje s tem, da delno otopiš – zakleneš svoje čute – ne bo več koristilo.

CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA LAHKO NAROČIŠ TUKAJ

 

metatronova-kocka

meditacije-naslovnica
DOGODKI V MESECU MARCU

3-12 marec – Intuitivni oddih Hawaii – Kjer se srečata Ogenj in Ocean (sprejemamo že prijave za prihodnje leto)


28. marec – Meditacija Zastavite si prednostne naloge in reprogramiranje 2. čakre – Maribor (prijave na center.sayonira@gmail.com)


BONUSI ZA ZGODNJE PRIJAVE DO 31. MARCA – Programiraj se za uspeh – 9 tedenski program, ki ti bo pomagal po lažji in hitrejši poti uresniči želje. >>> več 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply