Čas je prehiter za tiste, ki ljubijo in prepočasen za tiste, ki trpijo.

 

Kako resničen se ti zdi zgornji stavek?

 

Zadnje čase pogosto slišim, kako dnevi hitro minevajo, stvari v materialnem svetu pa se za mnoge premikajo prepočasi, da bi lahko sledile tej pospešitvi. Aprila bo usklajevanje ene in druge dimenzije v ospredju torej časa in konkretnih materialnih stvari.

 

Morda se bo zdelo, da se projekti odvijajo prepočasi in da vse stoji, da ni pretoka in da tudi na finančnem področju prihaja do odlogov. Odgovor usklajevanja ene in druge dimenzije boš našel-a v sinhronosti delovanja ali vsaj učenju le te. To se ne zgodi čez noč. To se kot tudi vsaka stvar, ki je povezana s pridobivanjem novih znanj, zgodi skozi fokusiran trening.

 

Aprila bo še bolj kot prej pudarjeno, da tam, kjer bo tvoja pozornost, tam bodo rezultati.

 

Pravijo mi, da naj pozabimo na to, kar vemo in naj pričnemo čutiti. Um bo aprila torej pozročal zastoje v uresničevanju. Če maš kakšnega učitelja, svetovalca kovča, upam, da imaš takega, ki zna prisluhniti tebi in videti iza projekcij tvojeg anižjega jaza, ter da te ne vodi v izvajanje stvari po nekem kopitu. Da, sprejmi znanje, a apliciraj ga po svojem občutku. Občutek ti bo namreč povedal, kako komunicirati-delovati v tvojem bodisi poslovnem bodisi osebnem okolju.

 

Predvsem pa je zlata vreden tale aprilski nasvet.

 

Ne razdajaj se!

 

Kajti nihanje v energiji se še zmeraj dogaja. To je rdeča nit začetka letošnjega leta. Kaj hitro se ti lahko zgodi, da se nekega lepega dne v aprilu zbudiš popolnoma izčrpan-a in brez navdiha za delo in življenje. Tako bo dotok blaginje, ki je aprila v ospredju, zaustavljen.

 

Morda je težko razumeti naslednje besede, toda aprila še posebej drži, da narava ponuja vse, kar potrebuješ, za to, da v aprilu:

 

  1. Čas obrneš v svoj prid

    – da čas dela zate in ne ti za njega ter da se bo to poznalo tudi na uspešnosti predvsem na poslovnem področju. Če se še nisi, ti toplo priporočam, da se udeležiš brezplačnega ČASOVNEGA IZZIVA, ki ti bo pri tem izjemno pomagal. Enostavne vaje in naloge ti bodo pomagale pri doseganju večje učinkovitosti. Temu pa bo namenjena tudi aprilska meditacija v Mariboru , in sicer 18. aprila.

 

  1. Stopiš v pretok z zakonom sinhronicitete 

    – ko razvoj stvari diktirata tvoj jasen namen in formula delovanja dobro zase in za druge. Zaradi tega ti ni potrebno skrbeti za to, KAKO se bo jutri uresničilo to, kar si načrtoval-a, ampak se lahko samozavestno in z veliko notranjo močjo posvetiš danemu trenutku.

 

Ter da preprosto;

 

  1. UŽIVAŠ!!!!

    in polniš tudi baterije tvojega fizičnega telesa z gibanjem v naravi. No slednjega smo imeli na intuitivnem potovanju Kjer se srečata Ogenj in Ocean na pretek in moram reči, da je prav pasalo. V bližini delfinov izgubiš občutek za čas in daš vse od sebe, da jim lahko v njihovem sinhronem plavanju slediš, da bi se na koncu prijetno preplavan-a vrnil-a na čoln ali na obalo. Če si želiš izkusiti ta občutek radosti, še bolj odpreti srce in videti, kaj zate izgleda življenje brez omejitev, te toplo vabim 7. aprila na meditacijo na Puj z Delfini in Kiti. Sprejemam pa že prijave za potovanje v prihodnjem letu.

 

Torej, če razmišljaš o novem poslu, če razmišljaš o tekočih projektih in kako jih čim bolj učinkovito uresničiti, je v aprilu zelo pomembno, da si stvari poenostaviš.

 

Razpršenost ti ne bo koristila, ravno nasprotno, prinesla ti bo frustracijo, ki pa te lahko postavi nekaj korakov nazaj. Bodi torej zelo ozko usmerjen-a v svoji bodisi medosebni komunikaciji ali ključnih elementih projektov, na katerih delaš. To je izjemno pomebno!!!!! Prečisti tudi svoj namen za tvojim početjem. Osnovno vprašanje, ki ti ga svetujem, da si ga v aprilu zastavljaš je: Kaj je moj namen?

Poudarek aprila je na čistosti namena.

 

PREDNOSTI MESECA APRILA 2017

Ko boš uporabljal-a modro ljubezen za princip svojega delovanja, boš tudi lažje prisluhnil-a svoji notranji modrosti, ki te resnično po najhitrejši in najlažji poti vodi do radostnega življenja v obilju, ki je tvoja naravna danost.

 

IZZIVI MESECA APRILA 2017

Izziv predstavlja stres, ki ga povzročajo naše 3D časovne omejitve in zanke, ki smo si jih zaradi tega postavili okoli vratu, ali pa pretirana fiksiranost na rezultat.

 

KAM APRILA 2017 USMERJATI ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-LA ŽELENE REZULTATE

Energije ne usmerjaj v delovanje po nekem naučenem kopitu, ampak urejanje podrobnosti življenja, ki razkrivajo tvojo osnovno naravo. Najdi torej svojo strugo v svetu, kajti tako boš sebi, svojim bližnjim in svetu lahko tudi najbolje služil-a. Sledi svojemu notranjemu vzgibu po spremembi!

 

CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA SI LAHKO NAROČIŠ TUKAJ.

 

metatronova-kocka

 

DOGODKI V MESECU APRILUmeditacije-naslovnica

7. april, 18.00, Osojnikova 3, center aerobike, Ptuj,  Meditacija; Odpiranje radosti in življenju brez omejitev z delfini in kiti. Prijava: tamara.belsak@gmail.com


18. april, 19.30, hotel Bau, Maribor; Meditacija, Zastavite si prednostne naloge in programiranje 2. čakre. Prijava: center.sayonira@gmail.com
 metatronova-kocka
PROGRAMI ZA USTVARJANJE NAJBOLJŠEGA ŽIVLJENJA IN POSLA, KI BO PODPIRAL TVOJ ŽIVLJENJSKI SLOGtamara-intuitive-leader

Individualni mentorski programi; Kreiraj strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije

Skupinski program: Vpiši se v program, s katerim boš utrdil-a  in globoko zasidral-a temelje za dolgoročni uspeh: PROGRAMIRAJ SE ZA USPEH – KLIKNI  SPODAJ IN SE PRIJAVI.

MBA POSLOVNIH ZVEZD – 9 mesečni celovit program za izstrelitev tvojega srčnega posla med zvezde. >>> rezerviraj si uvodni razgovor ali si oglej, kaj program ponuja.
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply