Veselje otroške igrivosti v raziskovanju svojega cilja in osredotočenost ti bosta prinesla izjemne priložnosti!

 

Intenzivnost vseh planetov, ki so bili v retrogradnem gibanju v aprilu te najbrž ni pustila hladnega ali hladne. Tudi naš ljubi Merkur gre po 5 maju v direktno gibanje in energija gibanja naprej bo stekla.

may-intuition

A tako kot vse stvari v življenju, ki predstavljajo izziv, si lahko tudi to energijo aprila izkoristil-a za svoj napredek v smislu silovitejšega pretoka kot prej, ko je bilo res videti kot da vse stoji. Tako je, stvari, ki so dolgo stale so se odprle in maj bo kot aprilski vulkan, ki silovito izbruhne, ves ta ogenj dal v neko mirnejšo strugo.

 

Maja bo torej prišlo do še večje sprostitve potenciala in šlo bo pravzaprav za utrjevanje stvari. A pozor! Od silne energije in možnostih, ki se bodo opirale, lahko blokiraš udejanjanje s svojo neodločnostjo ali pa okrnjeno jasnostjo v zvezi s tem, kar si želiš.

 

Saj veš, kaj se zgodi, če si na krožnik naložiš preveč, kajne?

 

Torej maja bo ospreduju sposobnost postavljanja prioriotet. To je bilo pudarjeno že aprila in ta tema se maja nadaljuje, a v svoji bolj prefinjeni obliki. Uporabi torej svojo praktično naravo in kot temu rečemo optimiraj svoje delovanje. Če si naprimer želiš zaslužiti več denarja, poglej katere so aktivnosti, ki jih moraš izvajati, ki ti ga bodo prinesle več in naj bo to tvoja prioriteta. Če si želiš izgubiti nekaj kilogramov, poglej, kako ti to lahko po najhitrejši poti uspe in daj to v ospredje, naprimer v smislu določene prehrane in urnika gibanja. Če si želiš malce več počitka v svojem zasedenem urniku in med vsemi obveznostmi, ki jih žongliraš, poglej, kje imaš okno v dnevu, ki ga lahko uporabiš za aktiven počitek in katera tehnika bi ti pri tem najbolj pomagala in to tudi naredi.

 

Pravijo mi, da je maja izredno pomembno, da se dobro organiziraš. To ti bo namreč pomagalo dosegati zastavljene cilje.

DELFINI-KITI-INTUITIVNO-POTOVANJE-duhovno

Prednosti meseca maja 2017

Pokusirano sledi smeri, ki si jo zastavil-a v prejšnjih mesecih, a se boš najbrž moral-a čemu tudi odpovedati.

Izzivi meseca maja 2017

Največji izziv bo v tvoji neodločnosti. Vse, kar te bo maja vodilo v energijo zmajševanja bo izziv, zato pazi na to, ko se bo pojavilo.

Kam usmerjati energijo meseca maja 2017, da boš imel-a želene rezultate

Energijo usmerjaj predvsem v spremljanje delovanje svojih misli  ter jim sproti dodajaj vse pozitivnejpi naboj.

 

TUKAJ LAHKO NAROČIŠ CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA 

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PROGRAMI ZA USTVARJANJE NAJBOLJŠEGA ŽIVLJENJA IN POSLA, KI BO PODPIRAL TVOJ ŽIVLJENJSKI SLOG
tamara-intuitive-leader

Individualni mentorski programi; Kreiraj strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije

AKTUALNO!!!!!!

8. MAJ: Skupinski program: Vpiši se v program, s katerim boš utrdil-a  in globoko zasidral-a temelje za dolgoročni uspeh: PROGRAMIRAJ SE ZA USPEH – KLIKNI  SPODAJ IN SE PRIJAVI.

MBA POSLOVNIH ZVEZD – 9 mesečni celovit program za izstrelitev tvojega srčnega posla med zvezde. >>> rezerviraj si uvodni razgovor ali si oglej, kaj program ponuja.

AKTUALNI DOGODKI IN MEDITACIJE ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH

meditacije-naslovnica12. maj: Harmonična povezava sebe z nebesi in zemljo, Ptuj, 19.00

23. maj: Aktivacija takojšnjega sonca in programiranje tretje čakre, Maribor, Hotel Bau, 19.20

2-4. junij: Vidimo se na Maratonu Ljubezni v Ljubljani, kjer bom imela stojnico (intuitivni vpogledi,  uvodni razgovori za vključitev v programe in fenomenalen energijski nakit), ter bom sodelovala kot predavateljica.

borntothrive-slide1-gold15. junij: Meditacija z delfini in kiti, odpiranje srca in življenje brez omejitev, Ljubljana

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply