Potrpežljivost v bo tvoj junijski adut

 

Junija bi pravzaprav morali opazovati plodove našega dela, kako se razvijajo in rastejo ter potrpežljivo čakati, da bodo zreli za žetev. Morda se ti zdi, da se stvari izjemno počasi razvijajo, morda se ti zdi, da se sploh ne in da pravzaprav nazaduješ.

 

A naj ti povem, da bo junija prav nestrpnost tista, ki bo dodala negativne energije tvojim načrtom in zato bodo le-ti pod takim vplivom imeli kaj malo možnosti za razvoj. Pridelek, če parafraziram, bo na tak način boren. Vse, kar si boš na tak način lahko rekel-a je: “Saj sem vedel-a.” Seveda! Če pa si vedel-a že vnaprej in nenazadnje sam-a spisala svoj scenarij.

 

Zato je bolj kot prejšnje mesece je poudarjena intuicija, ki te po najlažji in najhitrejši poti vodi woman-seapo poti izpolnjenega življenja. Naredi vse, da ji slediš.

 

Intuicija je razpoka v tojemu umu, ki skozi prepušča kreativne rešitve, krepi vero in vnaša v tvoje življenje veliko svetlobe.

 

Nauči se ji slediti, jo poslušati in jo uporabljati, kajti sicer imaš odlično orodje, ki ga ne uporabljaš in le-to lahko hitro zarjavi. Če želiš svojo intuicijo razvijati, ti lahko pomagam in te vspodbujam, da se dogovoriš z menoj za uvodni razgovor na to temo tako, da kar rezerviraš termin s klikom tukaj.

 

Če imaš neko orodje ali dar, ki ga ne uporabljaš, je to tako kot če bi imel-a najboljši, najudobnejši in najhitrejši avtomobil na svetu in bi ga vozil-a v prostem teku, ali pa še slabše, stal bi v garaži v nekem kotu in bi nanj čisto pozabil-a. Tako nikamor ne bi prišel-a kajne? Osnove izgradnje zaupanja v  intuicijo in večje razumevanje delovanja sistema se lahko naučiš. Klikni tukaj in si oglej, kaj ponuja učinkovit in zelo dostopen program za krepitev in uporabo intuicije. Program je sicer v angleškem jeziku.

 

Sistem uresničevanja deluje brezhibno

 

shelsVse, kar doživljamo, vse k čemur si prizadevamo, ima zadaj brezhiben sistem, ki deluje, če mi vemo zanj ali ne. Šele ko pridobiš razumevanje glede tega, kaj se dogaja v ozadju in kako sistem deluje, ga lahko uporabiš za svoje namene ali v prid. Pri tem pa poudarjam, da te nič ne bo osrečilo, če boš to uporabljal-a samo za svoje kot temu rečemo sebične namene. Stvari se hitreje manifestirajo, če tvoja prizadeveanja vsebujejo formulo delovanja v dobro vseh in vsega. Kako najti ravnotežje med enim in drugim, delovanjem zase in v dobro vseh pa je junijski odgovor za naskok višjih nivojev delovanja in bivanja tudi nenazadje uspeha in blaginje.

 

Ko govorim o višjem nivoju, je seveda to odvisno od tega, kjer se nahajaš sedaj. Ko napreduješ lahko vidiš kje si bil-a, a nazaj se ti ni več potrebno vračati. Ob napredku je pogled širši, svetloba je močnejša, mir je vzpostavljen, strahovi odpadajo…

 

Sama rada potujem in to v daljnje kraje, kamor je ponavadi potrebno leteti z letalom. Zmeraj, ko se vsedem na letalo in le-to vzleta, se v meni prebudijo ti občutki neskončnosti, navdiha in tega, da je vse mogoče. In ko sem v teh občutkih, se stvari tudi v materialnem svetu same po sebi uresničujejo. Zato junija poišči in aktiviraj le-te občutke, saj bo to bistveno pripomoglo k uresničevanju tvojih ciljev. Vedeti pa je potrebno tudi, da si mi lahko lahko želimo eno, uresniči pa se drugo, nekaj, kar je bilo v čakalni vrstici naših dušnih nalog tisti trenutek na vrsti.

Torej!

Junija bodi potrpežljiv-a, brezpogojno zaupaj vase in poišči ravnotežje med sebičnostjo in razdajanjem svoje energije v dobro vseh.

 

Prednosti meseca junija 2017

Energije meseca junija te bodo spodbujale k temu, da se vračaš k sebi in k izviru svoje življenjske sile. Pomembno je tudi, da izbiraš lažjo pot do cilja.

 

Izzivi meseca junija 2017

Skrb bo zavrla tvoj uspeh.

 

Kam usmerjati energijo meseca junija 2017, da boš imel-a želene rezultate

Z akcijo, ki te ne izpolnjuje, lahko povzročaš nepotrebne skrbi, zato je junija še posebej poudarjeno, da boš le v notranji kontemplaciji lahko ustvaril-a čudeže.

 

TUKAJ SI LAHKO NAROČIŠ CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA

 

metatronova-kocka

PROGRAMI ZA USTVARJANJE NAJBOLJŠEGA ŽIVLJENJA IN POSLA, KI BO PODPIRAL TVOJ ŽIVLJENJSKI SLOG

 

tamara-intuitive-leaderIndividualni mentorski programi s Tamaro Belšak, Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh za Kreacijo strastnega življenje in uspešnega posla z uporabo intuicije

AKTUALNO!!!!!!

BREZPLAČNO – Junijski mastermind intenziv v vrednosti 250€. Enomesečni kovčing program, ki ti bo pomagal do takojšnjih prodajnih rezultatov ob vpisu v MBA poslovnih zvezd.
metatronova-kocka
OSTALI DOGODKI, KI TE BODO IZSTRELI MED OSEBNO-POSLOVNE ZVEZDE 

 

2. junij ob 15.00: LJUBLJANA, Central Hotel – Maraton Ljubezni; Odpiranje srca s kiti in delfini (predavanje in meditacija).meditacije-naslovnica

>>> več

9. junij ob 19.00, PTUJ, Čučkova 9; Meditacija: Povezave z nebesi in zemljo

>>> več

15. junij: LJUBLJANA – Meditacija: Odpiranje srca z delfini in kiti

>>> več

20. junij  ob 19.30,  MARIBOR, Hotel Bau: Meditacija: Vzporedni svetovi

>>> več

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply