Timing je odločilen

 

1. 7. 2017 zaznamuje polovico leta. Zanimive številke, kajne, enke in sedmice? Več o pomenu številk ob tej poletni prelomnici lahko izveš na odličnem numerološkem portalu tukaj (a po tem se ne pozabi vrniti k tejle napovedi, saj ima kar nekaj močnih sporočil zate). Morda se sprašuješ, kam je to leto zletelo, ali pa si pravkar daješ priznanje za to, da si zdržal-a to prvo polovico, ki je testiralo predvsem našo potrpežljivost in vero v to, da bo vse OK, še posebej pa mesec junij.

 

Čeprav se stvari še ne bodo skokovito obrnile na bolje, pa si lahko oddahneš, saj si morda v “suma sumarum” zasledil-a svojo pozitivno rast, morda spremembe v dojemanju, morda spremembe v uporabi svojih znanj, morda v načinu odzivanja na okoličine. Če se ti je do sedaj zdelo, da se nič ne odvija tako kot si si zamislil-a letos, ali pa prepočasi, je sedaj čas, da v julij vstopiš prizemljeno in popolnoma zavestno, torej prisotno v trenutku.

 

COFEE-BREAK

 

Pomembno je, da vsa znanja, klasična in alternativna pričneš uporabljati, ne samo takrat ko ti “zagusti”, ampak v vsakdanjem življenju!

 

V prihodnje namreč kaže, da bo tako kot da si se preselil-a v novo dimenzijo, medtem ko ostali, ki niso nič naredili na prej omenjenem, ostajajo v nekem stanju negativnosti, katastrof in pomanjkanja. Zdi se, kot da je letošnji julij tozadevna prelomnica. Čas je tudi za praznovanje svoje notrane moči, vseh prestanih iniciacij, ki so te pripeljale do tega trenutka in popolno predanost svoji rasti, pozitivnosti in razvoju brez navezanosti na materialne rezultate. Le ti bodo prišli, ne skrbi, ko se boš z njimi prenehal- a ukvarjati in se posvetil-a služenju in spreminjanja sveta na bolje, ne samo izključno svojega življenja. Pa s tem ni mišljena občasna donacija kašni dobrodelni organiziciji. Z vsem spoštovanjem, vsak prispevek je nekaj vreden, a je tudi najlažje izvesti nakazilo ali poslati tisti SMS in se ne ukvarjati s problemi sveta, torej živeti naprej kot doslej.

 

Če si se uspel-a izvleči iz polja katastrof, negativnosti in miselnosti pomanjkanja, potem sedaj veš, o čem govorim, če pa še ne v celoti, predlagam, da spremljaš moje objave in dogodke, saj bo do konca tega leta uporaba teh znanj postala vredna zlata in zato tudi tvoja najboljša možna naložba. En od brezplačnih dogodkov, ki je sedaj na voljo je 31-dnevni izziv Od Strasti do namena. Kaj prinaša lahko preveriš TUKAJ.

 

 

Julij nas torej vabi v prisotnost, čuječnost in biti.

 

Stvari, ki so dolgo stale, se bodo sprostile, lekcije bodo postale jasnejše, učenje pa v resnici doživljenjsko. Torej tega, česar si se do sedaj naučil-a, ne boš nikoli več pozabila, le še dograjeval-a. Pravijo mi naj se vprašamo, kako v tem obdobju pomagati ljudem iz objema negativnosti. Prvi korak kot zmeraj se prične pri sebi. Močno sporočilo je, da se ljudje morajo zbudi, kajti stvari se bodo hitro uresničevale, dobre in slabe. Namenjene pa so seveda prebujenju.

 

Prevzemanje vajeti svojega življenje v svoje roke je zelo pomembno, prevzemanje vodilne vloge je zelo pomembno. Ne pišem o samovšečnem in egotripovskem vodenju, ampak vodenju skozi BITI brez navezanosti na včeraj, ali jutri. Da, vem, trudim se, da bi te stvari bile čim bolj razumljive, a pišem kot prihaja. Če želiš idejo, kako to aplicirati v svojem življenu, se čim prej dogovori za uvodni razgovor z menoj. Rezerviraš ga tukaj. Povezava z intuicijo je ponovno poudarjena, zato ti toplo svetujem tudi udeležbo v programu od Intuicije do Uspeha, če si želiš okrepiti zaupanje vase in v svoje odločitve. Za več informacij me lahko kontaktiraš.

 

Pomembo v juliju je upravljanje dogodkov z ljubeznijo, kajti vsak od nas je zmotljiv in če se boš za to nenehno kaznoval-a ali na nek način krivil-a druge, ti bo vesolje hitro postreglo s tem, kar si naročil-a. Če pa se boš znal-a nasmejati in prepoznati iskrico božanskega v nepopolnosti, ti bo vesolje hitro postreglo z božanskim.Julija torej smo bodi, kajti vse, kar si posadil-a se bo hitro uresničevalo.

 

Ali veš, kaj si do julija sadil-a? Ja, slednje pa je “triki” vprašanje.

 

Prednosti meseca julija 2017

Če kdaj pride prav izrek: Ujemi trenutek, si boš julija 2017 zagotovo zapomnil-a po tem, koliko trenutkov ti je uspelo ujeti, ali pa ne…

 

Izzivi meseca julija 2017

Tvoj nemiren um bo zagotovo predstavljal enega večjih izzivov v mesecu juliju. Zavezništvo boš našel-a v: popolnem zavedanju vsega, kar se dogaja, sposobnost česar lahko krepiš v miru in spokojnosti…

 

Kam usmerjati energijo meseca julija 2017, da boš imel-a želene rezultate

Pretirano popsvečanje pozornostim te bo od jasnosti samo še oddaljevalo. Tokrat ni pravi čas za ukvarjanje s podrobnostmi, ampak…

 

CELOTNA INTUITIVNA NAPOVED MESECA


AKTUALNO!!!!!!

Untitled design-15Do 15. julija potekajo uvodni razgovori in vpis v MBA poslovnih zvezd – celovit program za srčne podjetnice in podjetnike, ki želijo s svojimi darovi, strastjo, znanji in talenti spreminjati svet na bolje in  od tega dobro živeti.

 


meditacije-naslovnica

11. julij: Meditacija v Mariboru, ob 19.30 – 21.00

 

 

 

 

 


golden-pendant-coreEnergijski nakit BORN TO THRIVE – JUNIJSKA PRODAJNA USPEŠNICA

Energijski nakit je naravni pripomoček za generiranje energije, ki posledično vpliva na boljši krvni obtok in presnovne funkcije v telesu ter pomaga pri doseganju celostnega zdravja. NAŠA PRODAJNA USPEŠNICA IZ ZLATEGA JEKLA S CIRKONOM neguje vaše zdravje. Z magneti, aktivnim germanijem, infrardečimi žarki ter anionommagneti in krepi telesno bio polje s tem, ko ustvarijo negativne ione.

OGLEJ SI CELOTNO KOLEKCIJO

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply