Brez začetka ni konca in brez konca ni novega začetka

 

Tukaj je intuitivna napoved za mesec September, namenjena temu, da ti pomaga uresničiti tvoje najbolj svete namene :). Uživaj v prebiranju in koristnih nasvetih, predvsem pa slednje uporabljaj na svoj način.

 

———————————————-
V SPOMIN
30. avgusta je prešla mnogim draga učiteljica Louse Hay. S svojimi afirmacijami je premaknila meje omejujočega uma in bila pionirka v industriji samopomoči. Za seboj je pustila lepo dediščino. Predstavlja mi vzgled in luč, ki morda sedaj sveti še z večjo močjo. Vabim te, da ji skupaj posvetimo minuto lepih misli in afirmacij. Hvala.
 ——————————–

 

Retrogradni Merkur se počasi poslavlja, a za njim ostaja še senca, oziroma kot temu rečejo rep. Zato je priporočljivo, da začetek septembra pričneš zelo počasi usmerjati svojo energijo v čisto nove načrte in podvige.

 

Prve dni bo izjemno pomembno, da jih preživiš bolj introvertirano v iskanju svoje resnice in kot je bilo avgusta poudarjeno v iskanju svojega koncepta svobode prehajaš v drugi polovici v sidranje tega koncepta, torej iz skrbnega načrtovanja v navdihnjeno akcijo.

 

To pa lahko pomeni, da bodo stare stvari odpadale, oziroma bodo na čase čutiti kot kislina na tvoji koži. Koža resnično postaja pretesna in če si avgusta ob tem čutil-a le rahlo neugodje, se bo to neugodje septembra le še potenciralo. Napačno razumljena sporočila v medosebnih odnosih v avgustu, pomnožena z nelagodnostjo biti v lastni koži, so lahko pustila posledice na tvoji duši, v tvojih občutkih, na tebi, še posebej, če gre pri tem za ljudi, s katerimi si v bližnjih sorodstvenih ali poslovnih vezeh, ali pa so ti kako drugače blizu.

Zdravljenje je potencirano, še posebej v prvih dneh septembra. V nadaljevanju meseca, nekje po prvi polovici, se bo energija pričela obračati, tako kot se obrne tok v morju po nevihti in premeša vodo ter vzpostavi čistejši, hladnejši, novi tok. Tako bodo pričele teči stvari tudi v drugi polovici septembra. Do takrat pa ti svetujem kot je že v začetku zapisano introspekcijo, meditacijo, pisanje dnevnika, ki pomaga filtrirati dogajanje ter ga postaviti v jasno luč in hvaležnost ter še posebej čim več solnih kopeli.
Predlagam uporabo spodnjega načina vsakodnevnih zahval. Kdaj jih izrekaš niti ni tako pomembno, pomembno je, da jih vsak dan ter da se naučiš prositi za to, kar potrebuješ ter breme življenja in opravil, ki ga prepogosto nosimo samo z načinom mišljenja, preneseš na stvarnika, tvoje nevidne pomočnike in angele. V sistemu stvarstva se namreč skriva tudi tvoja iskrica, saj smo del ene celote in zato nedeljivo povezani. Obrni se torej na pomoč.

 

Hvaležnost


Dragi stvarnik, hvala za vse darove, ki jih prejemam in uporabljam v dobro sebe in drugih. Hvala za vse dobro, ki se skozi novi tok, novi svet, novo zemjo, ki jo soustvarjamo steka k meni. Blagoslovi spremembe, ki se morajo zgoditi. Naj se zgodijo nežno in naravno. Prosim za jasnost v zvezi naslednjimi koraki, ki jih moram storiti za to, da v svoje življenje pritegnem okoliščine in ljudi, ki mi bodo pomagali rasti. In tako je, hvala.

Zavedaj se, da ima vsaka stvar tako svoj začetek kot konec in da brez enega ni drugega in obratno. Toliko v razmislek v prvih dneh septembra, medtem, ko ti bo v drugi polovici zagotovo pomagalo vedenje, da sanje lahko živiš le, če greš v akcijo. Pomikanje naprej je poudarjeno, predvsem je to namenjeno tistim, ki jim je to težko, ali so v kakšnih težkih situacijah, medtem ko bo le-to za tiste, ki so, če mi dovoliš da se izrazim tako, na višjih frekvencah delovanja, zelo enostavno. Pritok novih priložnosti, večje lahkotnosti, obilja in super odnosov je v ospredju.

 

Hm!!!! Če bi po vsem zapisanem lahko dala kak pameten nasvet je to ta;

Vsak dan delaj na tem, da dviguješ svojo frekvenco. Mantraj, pleši, sprehajaj se v naravi, delaj jogo, meditiraj. Ukvarjaj se samo s pozitivnimi mislimi, ljudmi in okoliščinami.

 

Mirno in introvertirano zapluj v september in skrbno načrtuj v drugi polovici pa ne pozabi na navdihnjeno akcijo. Stvari se namreč zelo, zelo, hitro dogajajo.

 

INTUITIVNA NAPOVED MESECA NA KRATKO

Prednosti meseca septembra 2017

Vračanje k temelju je izpostavljeno. Torej imej pogum, da slediš svojemu notranjemu vzgibu, ki prihaja iz srca. Zastavi si višje cilje.

Izzivi meseca septembra 2017

Izziv bo tudi to, kako svoj koncept svobode zasidrati v svoj svet in način življenja. Osvoboditev vsega, kar te omejuje in kar meniš, da moraš nadzorovati.

Kam usmerjati energijo meseca septembra 2017, da boš imel-a želene rezultate

Prvo polovico meseca posveti skrbnemu pred-planiranju in planiranju, drugo polovico pa navdihnjeni akciji. Vodi tudi dnevnik hvaležnosti.

 

CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA LAHKO NAROČIŠ TUKAJ

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI ZA HITRO URESNIČEVANJE SVOJIH CILJEV!

Oglej si septembrske dogodke spodaj ter programe s področja intutivnega mentorstva za osebni in poslovni uspeh.

 Septembra pričnemo s programom Ustvari čudeže v življenju in poslu z uporabo intuicije v Praksi. Program je poln praktičnih vaj, dodobra boš spoznal-a sistem intuicije in kako deluje pri tebi. Utrdiil-a bopš zaupanje vas ein v svoje odločitve in vseh 9 tedenov delala na uresničevanju zastavljenih ciljev. UJEMI IZJEMNA BONUSA, KI VELJATA SAMO ŠE DO 5. SEPTEMBRA!!! >>> VEČ

 

Po novem bodo meditacije enkrat mesečno, in sicer ob prazni luni.  Že sedaj pa si lahko rezreviraš septembrski datum – 21. september za meditacijo.

 

Rezervacije za naše duhovno potovanje na Hawaje se tudi že polnijo. Mini skupina bo ponovno plavala z delfini, se povezala s kiti in energijo vulkana 8. februarja 2019. Če te zanima, čim prej rezerviraj svoje mesto. Čudovita hiška, samo za nas, naše delavnice in meditacije  nas že čaka.   >>> več
Moja vrata pa so seveda zmeraj odprta za uvodne razgovore  o tem, kako ti lahko pomagam uresničiti osebne ali poslovne cilje z uporabo intuicije v praksi ter arhetipskim marketingom, ki prinaša odlične rezultatev. Rezerviraš ga lahko tukaj.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply