Uživaj v razkošju in Bodi svetloba, ki jo želiš videti v svetu

 

Ali se ti je že kdaj zgodilo, da si res močno prisoten-na v trenutku, a ko zapisuješ datume, se ti zgodi, da namesto oktober, zapišeš november in namesto 2017, 2018. Kot, da bi v tem trenutku živel-a v napredku, ki se bo globalno zgodil šele takrat, ko se bodo datumi, dnevi, meseci, letni časi ponovno zamenjali in ciklično zrasli. Na podoben način, ki mu pravimo kvantni skok, se lahko čudežno zmanifestirajo stvari, saj se ob ugodnih okoliščinah fraktali časa sesedejo.

No, to, se mi dogaja zadnja dva meseca intenzivno. Pa ne samo to. Dogaja se mi, da vse, kar potrebujem, se zgodi, neglede na to, ali morda le nekaj ur ali minut prej, še ne vem, kako bom uskladila stvari. Zakon sinhronicitete deluje, a do tega stanja duha in uma je potrebno priti in oktober bo tozadevno spodbuden. V oktobru torej prisluhni vsem dejavnikom, ki te postavijo v danem trenutku v pravi čas in okolje, med prave ljudi in okoliščine. Če pri tem potrebuješ malce pomoči sem ti z veseljem na voljo 30 min. brezplačni posvet, na katerega se lahko naročiš tukaj.

Pri tem pa je samo eno vodilo, in sicer, da ne poslušaš z glavo ali ušesi (od zunaj), ampak s srcem in z vsemi svojimi čuti. Pri tem ti bo pomagala meditacija, ki bo oktobra nepogrešljivi pripomoček za uresničevanje tvojih namenov in ciljev. Če še nisi vajen-a meditacije ti predlagam, da se je navadiš in pričneš vsaj s 5 minutami na dan ter to prakso do konca oktobra raztegneš na 15 minut. Izbor mini vodenih meditacij je tudi v Izzivu Od strasti do namena, ki je na voljo na mojem YouTube kanalu.

Meditiraj in manifestiraj je moto meseca oktobra.

Kažejo se prehodi v toplino, ki jo s seboj prinaša že sama barvitost narave v oktobru. Poleg tega pa bo energija ugodna za ustvarjanje novih, čarobnih svetov kot v pravljici. Samo upam, da si upošteval-a intuitivna navodila za mesec september in v času od začetka meseca do 18. septembra dobro planiral-a in nato pričel-a z uresničevanjem, kajti to se ti bo v oktobru močno obrestovalo. Poudarjeno je namreč tudi notranje in zunanje razkošje.

Oktobra bom z vami na kar treh meditacijah, med drugim tudi v Ljubljani, in sicer:

 

 

VEČ INFORMACIJ O MEDITACIJAH IN PREDAVANJIH ZA OSEBNI POSLOVNI USPEH

 

Mesec torej ponuja veliko, moj cilj pa je, da ti pomagam na poti polnega in strastnega življenja, kar lahko v obilici potiskov hitrih odločitev, tekanju sem ter tja, razpršeni energiji na vse konce in kraje, usahne. Oktober nas bo opominjal, da je vredno živeti na polno in da je kot velikokrat ponavljam ŽIVLJENJE TUKAJ ZA NAS. Skoraj hedonistično odpira pot užitkom zemeljskega življenja.

Oktobra si boš najverjetne zastavljal-a naslednja vprašanja:

  • Ali se zjutraj zbujam z užitkom, v pričakovanju tega, kaj bo prinesel nov dan?
  • Ali grem v služno z užitkom, ker vem, da bom soustvarjal-a nekaj čudovitega, ker bom z ljudmi, ki jih cenim in jih imam rad-a?
  • Ali grem iz službe z užitkom, ker vem, da imam doma svoj tempelj modrosti, zdravja in miru?

Vidim nas, kako uživamo v razkošju jesenskega listja, ki šumi v vetru in nam daje občutek topline in hkrati strasti do biti tukaj in sedaj v tem prostoru in času.

 

Prednosti meseca oktobra 2017

Hitrica ti oktobra ne bo prinsesla rezultato. Veš, katere korake narediti. Loti se jih brez odlašanja.

Izzivi v mesecu oktobru 2017

Oktober ti bo najbrž pritisnil na gumbe zmede, ko boš razmišljal-a o svojem položaju v svetu.

Kam usmerjati svojo energijo, da boš oktobra 2017 dosegal-a svoje cilje

Akcija, akcija, akcija. Korak, o katerem razmišljaš že dlje časa je v tvoje najvišje dobro. Poleg tega pa prični uživati v notranjem in zunanjem razkošju.

 

TUKAJ PREJMEŠ CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA

 

Bodi torej svetloba, ki jo želiš videti v svetu

Z ljubeznijo, Tamara


Sprejemamo že prve hitre prijave v program Programiraj se za uspeh. Preveri izjemne bonuse.

Iz prve roke: Tamarinega programa sem se udeležil, saj sem želel odkriti morebitna prepričanja, ki so oteževala poslovno pot. Programiraj se za uspeh je odlično strukturiran program, ki te po korakih popelje do cilja. Uspešno pomaga prepoznati in odpraviti še tako skrito prepričanje, ki je lahko že leta bila ovira na poti uspeha, pa se tega sploh ne zavedamo. Vsekakor priporočam vsakemu, ki je pripravljen vložiti čas v svoj uspeh. – Miran Z.

Oktobra pričenja nova generacija poslovnih zvezd svojo pot ustvarjanja posla, ki podpira njihov življenjski slog. Če si tudi ti želiš s svojim znanjem, talenti in srčnim hrepenenjem ustvarjati v svetu in utreti svojo pot, se nam pridruži. Program je narejen tako, da ti bo poleg notranje rasti omogočil tudi hitro poslovno rast.


Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply