V tišini najdeš pomembne podrobnosti

 

Ko se poskušam povezati z univerzalnim internetom in potegniti ven informacije, ki nam bodo kolektivno pomagale usmerjati energijo v mesecu, ki je pred nami, je včasih najprej vse tiho. Tako testirajo mojo vztrajnost in potrpežljivost, kajti v tišini kot pravijo, najdemo vse odgovore, ki jih potrebujemo. To je tudi rdeča nit meseca novembra. Tišina.
To je tudi mesec, ko se še bolj kot sicer posvečamo spominom na naše drage, ki so prešli. To pa sovpada s tišino, ki jo ustvarimo za to, da lahko z njimi poklepetamo. Ta tišina je lahko srhljiva, lahko je pomirjujoča, lahko je zavajajoča kot v smislu zatišja pred neurjem, lahko pa prinese obnovo in nov zagon.

 

Tako kot zmeraj, bo tudi tokrat od tebe odvisno, za kaj se boš v tišini, ki lahko nastane ob zate pomembnih stvareh v mesecu novembru, odločil-a. Zase vem, da se bom odločala za obnovo in navdih, zmeraj.

 

V tišini in samoti boš torej našel-a bodisi temo, bodisi svetlobo, praznino ali pa obilje.

 

Kažejo mi, da bo praznina novembra nastala, če si je želimo ali ne. V tem sama vidim veliko prednost, saj ne bo potrebno vlagati napora in svoje energije v to, da pripravimo prostor za nekaj novega, ampak se bo ta samodejno pojavil. To pa te lahko zavede, kajti morda ne boš dovolj pozoren-a, ko praznina nastane, a bo za potek tvoje življenja odločilno to, s čim boš praznino napolnil-a.

 

Zelo pomembno bo novembra naslednje:

  • vzdrževanje visoke vibracije, s tem mislim najvišje možne (ljubezen in navzgor),
  • vzdrževanje pozitivnih misli in občutkov,
  • reševanje izzivov zelo natančno in takoj, ko se pojavijo. Ne čakati, kajti v slednjem primeru se bo zgodilo (in to ni pogojno), da se bo praznina zapolnila s čimer se pač bo in to najbrž ne bo to, kar si v resnici želiš. Tako bo potrebno še veliko več energije vložiti v to, da to sčistiš in nato napolniš s tem, kar si v resnici želiš. Energija pa pomeni vse, kar nam je zelo pomembno; naše zdravje, naše finance, naš čas.

 

Če ti lahko tule malce pomagam, ti z veseljem ponujam brezplačni individualni razgovor. Tukaj ga lahko rezerviraš. Do 6. novembra pa je na voljo za ogled še spletno predavanje Programiraj se za uspeh in posebna ponudba zate, če boš vztrajal-a do konca predavanja.

 

Naj te spomnim še, da nikoli ni prepozno za tisti prvi, ali naslednji korak ali pa za korekturo na svoji poti. Naš čas tukaj je resnično dragocen in škoda ga je izgubljati za stvari, ki ti ne prinašajo notranjega zadovoljstva in izpolnitve, pa čeprav se na prvi pogled zdijo zelooo udobne. Toda naša odgovornost za to, kar skupaj kreiramo tukaj presega individualno. Čutim, da prihaja obdobje, ko bo vse več ljudi to začutilo in želelo narediti ta premik. Takrat pa bodo potrebovali najboljša možna orodja za to. In tukaj je odgovornost vseh učiteljev, mentorjev, svetovalcev, da v svoje poslovne enačbe vključijo ne samo individualno dobro, ampak tudi širšo družbeno odgovornost in odgovornost do matere Zemlje.

 

Boj, ki se danes kaže kot boj za preživetje, je iluzija. Pomembno je, da se tega zavemo, stopimo čez, se povežemo na frekvencah ljubezni in navzgor ter v resnici – ne samo teoretično – pričnemo sokreirati zlato dobo. Morda se sedaj sprašuješ, kam sem zašla; iz tišine v zlato dobo, ampak neki tihi glasek pravi, da je to pomembno sporočilo in da ga je potrebno deliti, zato te prosim, da ga deliš naprej.

 

V tišini boš novembra našel-a vse potrebne informacije, navodila in navdih za akcijo, da praznino zapolniš s svojim individualnim prstnim odtisom, ki se bo povezal z vsemi ostalimi v omrežju univerzuma in ustvaril novo kvaliteto. Imej v svojih mislih in srcu, pa ne samo novembra, ampak zmeraj, idejo vibracije, ki jo želiš deliti in za katero želiš, da se bogati na zemlji, v vesolju in posledično v tvojem cenjem življenju.

 

Prednosti meseca novembra 2017

Podprta bo širitev uma, ki namesto sodb presega vse negativno in tako vnaša v vse, česar se dotakne, ljubezen, blagoslove in pomoč svetu.

Izzivi meseca novembra 2017

Tvoj sistem vrednot bo na udaru, oziroma bo lahko na preizkušnji, če boš popustil-a zunanjim vplivom.

Kam usmerjati energijo meseca novembra 2017, da boš imel-a želene rezultate

Kot strela z jasnega je priletelo, da si poenostavi življenje. Dejstvo je, da če je tvoja energija razpršena, bodo temu primerni tudi rezultati.

 

NAROČI SE NA CELOTNO INTUTIVNO NAPOVED MESECA

 

 

Dogodki, ki te bodo izstrelili med
poslovno-osebne zvezde


20. november (do Februar 2018)

Programiraj se za uspeh

 

Napovedujem pa tudi že Decemberske dogodke

Tvoje leto čudežev 2018

vikend oddih za manifestacijo leta 2018 (tokrat samo za ženske in po predhodnem pogovoru)

Osebna intuitivna napoved leta

Naroči osebno intuitivno napoved leta tako, da mi pišeš na tamara.belsak@gmail.com za ponudbo.

Opomba: če se udeležiš vikend delavnice Tvoje leto čudežev, je osebna intuitivna napoved vključena, prav tako jo prejme prvih 10 prijavljenih v program Programiraj se za uspeh)

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply