Resnica

 

Zadnji mesec v letu je čas za revizijo stvari ter snovanje novih načrtov, kar bo tokrat podprl tudi Merkur, ki gre 5. decembra v retrogradnjo gibanje. To pomeni, da vsaj do Božiča obdobje ne bo ugodno za podpisanje novih pogodb, začenjanje novih projektov, novih stvari.

Naprimer, če na novo odpiraš podjetje, če podpisuješ pogodbo o zaposlitvi, kupuješ stanovanje, ali odhajaš na potovanje, v tem času lahko prihaja do zastojev in zapletov, ki ti bodo jemali veliko, veliko energije. Na koncu pa bo vseeno potrebno stvari ponovno narediti, a najverjetneje drugače ali pa ponoviti vajo.

 

Bo pa zelo ugoden čas za re-vizijo, pogled nazaj ter zaključevanje stvari. Uredi torej vse nedokončane uradne zadeve, odnose, projekte… Zato si prvi dve tretjini meseca vzami dovolj časa za kontemplacijo, čiščenje, spušanje stvari. Tako se boš dobro pripravil-a na svoj osebni in poslovni preporod. Veliko lahko narediš že na enodnevni delavnici Tvoje leto čudežev 2. decembra, zato skoči na ta vlak, še preden odpelje.

 

Občutek je, da se svet korenito spreminja in z njim vsi sistemi delovanja. Tudi, če sedaj nekateri, ki se ukvarjamo z duhovnimi tehnologijami mislimo, da vemo, kam vse vodi, po mojem ne moremo prav dojeti tega, kar bo, saj je še v oddaljenih delih naše zavesti. Enako velja za področje tehnologije, financ, ekonomije ter nenazadnje pridelovanja hrane, ki jo vsi tako zelo potrebujemo za življenje. A občutek je tudi, da revolucija na zgoraj omenjenih področjih prihaja že z novim letom.

Za ta december je najpomembnejo to, da si vzameš dovolj časa za prepoznanje resnice.

 

Pri tem ti bo kot zmeraj pomagalo krepljenje zaupanja vase in svoje odločitve, še bolj kot kdajkoli pa tudi to, da slediš svojemu srcu in strasti. Ko odstreš tančico, ni več poti nazaj, saj je na drugi strani toliko svetlobe, toliko lepote, da te povsem prevzame. Ko se iskrica v srcu zaneti, vso vesolje deluje v smeri njene uresničitve v tem svetu, v katerem je še zmeraj polno laži, neresnic, iluzij in prevar. In ta iskrica, ki te bo vodila po poti resnice in svojega poslanstva ter s tem zadovoljnega in izpolnjenega življenja, bo decembra želela vzplamteti. Predlagam, da jo najprej neguješ v sebi, da jo okrepiš in ji daš čas, da se postavi na trdne noge, nato pa jo v 2018 spustiš naj gori, sije in si utira svojo pot in z njo tudi ti.

 

Sočutje je decembra poudarjeno.

Omeji potrebo po druženju z ljudmi, ki jih zanimajo intrige, govorice in prepiri. Vse to bo del zavajanja. Odpri srce sebi in drugim, dvigni svoje standarde in imej izključno pozitivna pričakovanja. Šele, ko se zaveš, da ti vse dobro v resnici pripada in to integriraš v svoj vsak dan in odnose, prenehaš pričakovati in se zliješ z vsem, kar je, ne da bi kompromitiral-a tudi svoj individulani izraz.

 

Čas je za močne ljudi, ki so supernapolnjeni s svetlobo, da pustijo svoj pečat na tem svetu v tej revoluciji prebujanja, kateri smo že priča. Naj te zgodbe, ki temeljijo na strahu ne zavedejo in odvrnejo od tvoje iskrice, od tvoje poti. Vprašanje pa je, ali si pripravljen-a biti del te elitne skupine ljudi, ki pravkar spreminjajo svet tako:

  • da dobro skrbijo zase in s tem tudi druge,
  • ki uporabljajo svoja znanja v dobro vseh,
  • ki mislijo s svojo glavo,
  • so sočutni in hkrati individualni, ter
  • sledijo svojim najvišjim standardom medčloveških odnosov in odnosa do sveta, ki temelji na ljubezni in navzgor?

 

Prednosti meseca decembra 2017

Energije bodo podpirale svobodo, ki jo simbolizira hitro premikanje plovila skozi odprte vode. Osvobajanje in svoboda sta poudarjeni.

 

Izzivi meseca decembra 2017

Izziv bo v čisto osnovnem problemu. Kako iti ven iz svojih okvirjev? Le-ti bodo postali zelo tesni.

 

Kam usmerjati energijo mesecu novembru 2017, da boš dosegel-a svoje cilje

Edino kontrolo nad situacijami boš imel-a, če boš karseda sproščen-a in pripravljen-a spustiti oprijem. Zato energijo usmerjaj v slednje.

celotno intuitivno napoved meseca naroči tukaj

Decembrski dogodki

 

 

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

 

 

INDIVIDUALNA 1,5 URNA SVETOVANJA ter OSEBNA INTUITIVNA NAPOVED LETA 2018.

Na eno ali drugo se lahko naročite po predhodnem posvetu tako, da izpolnite obrazec tukaj.

Število mest je omejeno.

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply