Bodi čim bolj naraven-a!

 

Februar prinaša nežno svežo sapico, ki bo v naših umih prižigala majhne ahajčke.

 

Stvari, s katerimi smo se do sedaj morda borili, ali pa za katere smo iskali rešitve, bodo sedaj jasnejše. Ne sicer v smislu odpiranja novih poti, ampak sidranja preprostih spoznanj, ki pa bodo bistveni delci našega mozaika uravnotežanja in smiselnega življenja, ter zaganjanja projektov, ki dolgo tlijo v nas.

Da, lahko bi rekla, da se bodo napetosti sprostile. Februar bo spodbujal naravno akcijo. Vse, kar se ti bo zdelo prisiljeno bo torej postajalo še težje, vse, kar bo naravno, bo postajalo lahkotnejše. Tudi navdihnjena akcija je sicer priporočena kot zmeraj, a bi rekla, da je naravna akcija še korak naprej in le-ta bo prinesla uspehe.

Program, ki ti bo pomagal živeti svojo avtentičnost in dosegati cilje hitreje kot kdajkoli prej

Rdeča nit leta in s tem februarja ostaja avtentičnost. Zato odsvetujem plutje proti vetru, raje se podaj z vetrom, tudi, če to pomeni, da boš plul-a v drugo smer kot doslej. Ker mi očitno kažejo pot v analogiji z vetrom in oceanom, je nakazano tudi, da se lahko ta veter konec februarja ojača, morje pa postane precej bolj razburkano. A ta plovba bo razburljiva v najboljšem pomenu, če boš trdno zasidran-a v svoji avtenčni smeri, notranjemu ravnotežju in smislu svojega obstoja. Bodi torej to, kar si, vsak trenutek svojega delovanja.

 

BODI ČIM BOLJ NARAVEN-A!!!

 

Toplo priporočam, ogled spletnega predavanja – Avtentičnost, Čudeži in Praktična raba Intuicije, v katerem je tudi vaja, ki te bo spojila s svojim avtentičnim izrazom leta 2018. Na voljo za ogled bo samo še nekaj dni. Do njega dostopaš tukaj.

Kaže, da februar ne bo dopuščal prirejanja, narejenega obnašanja, skrivanja informacij ipd. Imam občutek, da bo to izrazito tudi v javnem življenju. Vse, kar je umetno bo postalo na nek način nevidno, vse kar je resnično pa bo bolj vidno. Lepo! Prej se je še dalo kaj skriti, sedaj pa to ne bo več mogoče.

Problem lahko nastane samo, če ne boš deloval-a skladno s svojim potentnim notranjim izrazom, saj lahko pride celo do mentalno-čustvenega sesutja, ali pretresa. Opri se torej na sodobne pripomočke za uravnoteženo življenje kot so meditacija, joga, dolgi sprehodi v naravi (solo, ne v družbi, razen morda s svojim hišnim ljubljenčkom), skratka za krepitevi svoje notranje moči.

Februar bo kratek in morda je zato ta univerzalna Intuitivna napoved meseca zelo skoncentrirana. Če se ti bo zdelo, da se ti “meša”, vedi, da se ti ne, ampak, da se tvoj višji jaz želi znebiti plasti, ki prekrivajo tvoj avtentični izraz. Sleči oklep, prepusti se nežni sapici februarskih mini spoznanj, jih prepoznaj, si jih zapisuj in ji prični živeti.

 

Vse, kar čutiš, je namreč le izraz volje stvarnika zate, da to občutiš. Pravi opis tvojih čustev pa se skriva globoko v tvoji podzavesti, ki vpliva na zavesten sistem mišljenja. In vse dokler dopuščaš, da se tvoj zavesten um upravlja iz podzavesti, si samo naprednejša različica robota, ki je v celoti sprogramiran in ne ve, kako priti do res novih rešitev, razen na podlagi tega, kar se je doslej naučil, oziroma informacij, ki so bile predhodno naložene vanj. Torej lahko na iste probleme poiščeš le drugačne odzive, ne pa tudi novih, če razumeš, kaj mislim.

 

Le, ko spustiš prepričanje, da je um ultimativno orodje kreativnosti, in se pomakneš v svoje srce pri iskanju rešitev, lahko narediš korak k zavestnemu ustvarjanju svojega življenja. Tako si povezan-a z višjim jazom in vnašaš v svoje življenje moč, ki ti je bila dana, poleg tega pa še unikaten izraz in darove.

 

SRCE IMA ULTIMATIVNO INTELIGENCO IN JE VRSTA BITJA ŽE SAMO PO SEBI

 

Ko si osrediščen-a in oddajaš informacije iz svojega središča, se šele lahko razvijaš kot celovito bitje, to pa preseg tvojo osebnost. Poglej naprimer otroka. Ko se rodi izgleda kot da nič ne ve in ne zmore. Govorim o osnovnih življenjskih zadevah kot je prehranjevanje, hoja, govor. Vendar pa je novorojenček ultimativno inteligentno bitje, ki deluje preko srca, preko katerega sprejema informacije iz okolja, jih prevaja in jih oddaja nazaj v okolje. Vse, kar potrebuje, zmanifestira na tak način, ne da bi pri tem kot temu rečemo moral dvigniti prst, ne da bi pri tem močno razmišljal. To doseže samo z aktivacijo tega
inteligentnega operacijskega sistema, ki mu pravimo srce.

Vabim te, da znotraj sebe poiščeš ta ritem inteligence svojega srca z vajo, ki jo najdeš v celotni napovedi.

ČE NE VEŠ, KAKO BI TO, KAR JE V TEBI, DAL-a VEN, postavil-a vsebinsko in poslovno strukturo svoji naravni inteligenci in danostim, se dogovori za individualni posvet. Pa tudi, če te zanima, ali je program Intuitivni vodja zate. 

 

REZERVIRAJ INDIVIDUALNI 30. MIN. POSVET
Intuitivna napoved na kratko

 

Prednosti meseca februarja 2018

Februar nas bo nežno potiskal v smeri aktivacije novih idej, ki so bile v nas že vseskozi, a še niso dobile izraza v materialnem svetu.

Izzivi februarja 2018

Včasi, ko smo na valu in imamo polno idej in jih želimo vse naenkrat uresničiti, se lahko zgodi, da naše telo ne sledi tempu. In to je lahko februarja izziv.

Kam usmerjati svojo energijo, da boš dosegal-a cilje februarja 2018?

Energijo usmeriti v svoj dom, jo ponastaviti, saj veš, v skladu s feng-shuijem, saj je energija doma poudarjena, prinaša pa zdravljenje. Ugodno bo tudi za fizične premike.

 

NAROČI CELOTNO INTUITIVNO NAPOVED MESECA

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply