Mistična poetičnost

 

 

 “Odpelji me v čarobni svet, ki ga kreiram z vsako mislijo posebej, tako skrbno kot za posebne priložnosti izberem svojo obleko. Lahkotnost in hoja po gladini jezera v polmesečini z močmi čarodeja-ke, ki ga-je čisto nič ne ustavi.” 
 
Zgornje besede so prišle, takoj ko sem se povezala z univerzalnim internetom in pričela s pisanjem intutivne napovedi meseca. Dokaj poetično, kajne? To vsekakor ni moj stil. Hkrati pa je to močno sporočilo za mesec marec, s poudarkom na mistični poetičnosti. Morda lahko zgornje besede uporabljaš marca za povezovanje s svojimi mističnimi močmi.

 

Mesec marec pričenjamo s polno luno, ki je posebna energija vsak mesec. Če spremljaš lunine cikle, potem veš, da je ozračje v času polne lune polno pozitivnih ionov, zaradi česar se lahko počutimo težji in imamo manj navdiha in volje do življenja. Zato je ta čas odličen za introspekcijo, spušanje, odpuščanje, opuščanje in pripravo prostora za vse, kar si želiš zmanifestirati v bližnji ali oddaljeni prihodnosti. Ugoden čas za manifestacijo pa se prične ob novi luni. 

 

Impulz bo marca tako močan, da bo mogoče prav vse, če boš deloval-a iz svojega središča, dobro zasidran-a v sedanjosti in v svoji polni moči.

Mistično se bo pokazalo in prepletalo z vsakdanom, kot se do sedaj po mojem občutku še ni. Mesec marec bo poln navdiha in res visokih frekvenc nivoja kronske čakre. Tukaj ne gre za širitev, niti ne gre za ustvarjanje nečesa novega, ampak gre samo za BITI in za opazovanje sveta v polsoju mesečine.

 

Mesec marec bo zelo naklonjen ukvarjanju z ezoteriko in manj naklonjen tistim, ki se bojijo in ne prepoznajo tega, kar je na drugi strani tančice, ki pa je vsaj tako resnično kot je ta materialni svet, če ne bolj. Uporabljaj in razvijaj svoje mistične darove, ki jih imamo vsi v marcu. Preiskušaj jih in se z njimi igraj. Ugotavljaj, česa vse si sposoben-a. Temu bodo energije meseca marca zelo naklonjene. 

 

Zdi se kot da bo čas naše tretje dimenzije prenehal obstajati in se bomo marca gibali v tem polsoju mesečine, ko ni ne popolnoma temno, pa tudi prave svetlobe ne bo. Na voljo pa bo čista povezava z mističnim svetom.

 

Marec bo tako manj ugoden za posvetne zadeve.

 

Pravijo mi, da ne pričenjati s čisto novimi stvarmi in projekti. In da, tudi Merkur gre 23. marca v retrogradno gibanje. To bo ugoden čas za revizijo projektov, odnosov, stvari in ne za začenjanje novih, saj lahko prihaja pri tem do zastojev, komplikacij, ipd. Bo pa v zraku navdih, a ne tudi pravi čas za akcijo. Če si želiš začeti nekaj novega, potem izkoristi okno med 17. in 23. marcem za to.Tisti, ki že delujete v skladu z zakonom sinhronicitete, se tako ali tako prepuščate in se vam stvari tako ali tako ne izidejo, če ni zadaj pravega namena ter se po naravni poti preobrazijo v nekaj drugega.

 

Tisti pa, ki sinhronicitete še niste v celoti ponotranjili, upoštevajte cikle planetov, lune in predvsem Merkurja v retrogranji. Več o Merkurju v retrogradnji pa je objavljenega v enem od  starejših blogov tukaj.

 

Ključ meseca marca je popolno zlitje z vsem, kar je, brez strahu; veselje, ko veš, da ni ne preteklosti in ne prihodnosti, ne pomanjkanja, ne boja, ne skrbi, le to popolno zlitje s trenutkom, ki je sam po sebi popoln.
 
Uporabi energije meseca za čutenje slednjega, kajti imel-a boš veliko priložnosti za krepitev popolnega samozaupanja, občutenja ljubezni in energije obilja v sebi. To je občutenje, ko te nič več ne more potegniti stran od svojega edinstvega poslanstva. Kot da bi vsa človeška čustva kot so primerjave, meritve boljši, slabši, prenehala obstajati.Ključno vprašanje, o katerem si se morda že spraševal-a, in na katerega boš v marcu, če boš v povezavi z mističnim, duhovnim svetom, zagotovo prejel-a jasen odgovor pa bo: ZAKAJ SEM TUKAJ?
 
Bodi torej prisoten-a tukaj in sedaj s srcem in ne z glavo.
 
  
Vabim te tudi k branju celotne Intutivne napovedi meseca, ki je polna vpogledov in praktičnih nasvetov.
  
NAROČIŠ JO LAHKO TUKAJ  

INTUTIVNA NAPOVED MESECA NA KRATKO

PREDNOSTI MESECA MARCA 2018

Samo, če imaš dober temelj se namreš lahko sprehajaš po robu mističnega sveta, ne da bi te odneslo ali prestrašilo ali celo zrušilo.

 

IZZIVI MARCA 2018

Velik izzv bo upravljati s svojo neodločnostjo, ko boš pod pritiskom sprejetja neke odločitve. Zato se bo tudi logično pojavil dvom v svojo notranjo modrost, ali svojo bčutek.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-A CILJE MARCA 2018?

Bistven premik bo potrebno narediti v glavi, torej v svojem umu in sprejeti dejstvo, da se vse nenehno spreminja, preoblikuje, končuje in začenja.

 

 

Pomagaj širiti dobro energijo in deli Intutivno napoved mesecavs prijatelji 🙂

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply