Zajemi sapo

 

Vsak mesec je na nek način nov začetek, pa čeprav gre le za nadaljevanje prejšnjega. Bolj kot smo občutljivi, bolj tudi čutimo to valovanje časa te cikluse in ritme in jih lažje uporabljamo za to, da lahkotneje uresničujemo svoje cilje in tudi živimo.

Morda si tudi ti občutil-a mirovanje ob koncu marca, kot da se je svet zaustavil in nič se prav ni dogajalo, oziroma se zelo počasi. Morda si imel-a občutke neke nedorečenosti, zmedenosti in se nisi počutila prav varno, saj ne glede na to, koliko si se trudil-a ni bilo pomika naprej.

Glede na to, da smo se gibali po robu mističnega sveta, je morda to tudi prav tako.

Plavanje z delfini, stik s kiti, delavnice, meditacije, zabava.      >>> več informacij

 

Saj šele, ko se ustavimo, ko resnično obstojimo, lahko občutimo tudi nevidni svet, katerega nedeljiv del smo. Zanima pa me, kaj se kaj dogajalo v marcu in ali si odkrival-a kakšne nove svetove ali celo svoje skrite talente v marcu? Vabljen-a, da pustiš svojo komentar spodaj na blogu.

Na nas pa so imele precejšen vpliv tudi aktivnosti na soncu, saj so bile močno okrepljene. Le-te pa neposredno vplivajo na elektomagnetno polje Zemlje ter naše osebno polje. Več o tem pa je v prispevku, ki sem ga delila v moji FB skupini.

Naj te opomnim, da je Merkur še vse do 15. aprila v retrogradnem gibanju in da ti potiskanje stvari naprej ne bo pomagalo pri doseganju ciljev.

 

Vstopi torej v april z energijo negovanja sebe, odnosov ter stvari in projektov na katerih delaš.

 

Poskušaj v svoje načrte ter odzive na okolico vnesti več brezpogojne ljubezni.

 

Če ne gre, pa se za to vsaj potrudi, saj se kaže, da bo ta brezpogojna ljubezen po 15. aprilu prejela svoj pravi razcvet.
Kaj točno naj bi to pomenilo bo za vsakega individualno, a če se boš potrudil-a in v vsa področja svojega delovanja in odnose vnesel-a to energijo, lahko pričakuješ v drugi polovici aprila resničen razcvet. Dogajalo se bo iz srca. Svetujem ti, da že danes pričneš na usklajevanju glave s srcem, da bo tvoje delovanje bolj harmonično, rezultati v materialnem svetu pa odlični, taki kot ti pripadajo.

3- mesečni program >>> več

Aprila torej še naprej raziskuj svoj notranji svet, vsaj prvo polovico, kajti to ti bo pomagalo, ko se boš znašel-a v temačnih trenutkih.

  • Kaj ti sporoča tvoje notranje vodstvo?
  • Kaj ti sporočajo mojstri, s katerimi delaš, nadangeli, angeli?
  • Kaj med tem počne tvoj um?
  • Ali tvoj um deluje v tvoje dobro, ali je škodljiv?

Prisluhni.

15. april ob 19.00 uri. >>> več informacij in prijava

April bo tako posvečen povezovanju s svojim notranjim vodstvom, sporočilom naših vodnikov, angelov, celega nebeškega kraljestva ter tudi bolj zavestnemu delovanju skozi um (programiranjem za uspeh). Zato te še posebej toplo vabim, da se mi pridružiš vsak ponedeljek ob 11h na kavici v FB skupini v živo, ko se o tem tudi pogovarjamo, prejmeš pa tudi intuitivne nasvete.

Vabim te tudi k branju celotne Intutivne napovedi meseca, ki je polna vpogledov in praktičnih nasvetov.

 

 

INTUITIVNA NAPOVED NA KRATKO


PREDNOSTI MESECA APRILA 2018

Energija meseca te bo krepko podprla v obnovi tako duha kot energije in vitalnosti ter pri osvobajanju še morebitnih strahov.

 

IZZIVI MESECA APRILA 2018

Izzivi v mesecu aprilu se lahko pojavijo na materialni ravni. Tako fizični kot na denarnici.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A CILJE APRILA 2018

Duhovnost je zelo pudarjena ter najvišji standardi delovanja, zato svojo energijo usmerjaj v omenjeno.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply