NEGUJ SE

 

Intuitivna napoved meseca je namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo napotki pomagali na poti uresničevanja svojih ciljev in ustvarjanja čarobnosti življenja.

 

V mesec maj vstopamo s povečano pozornostjo do tega, kaj se dogaja z nami na individualnem nivoju ter posledično tudi kolektivnem. Senzibilna drža do sebe je torej vodilo v prvih dneha maja. 

V drugi polovici aprila se je dogajal razcvet. Morda si ga občutil-a bolj, morda te je samo oplazil, a se je vsakega od nas na nek način dotaknil.

 

 

Povečan dotok kreativne energije, je prinesel tudi večjo kreativnost v zunanjem svetu, jasnost vizije in notranji poriv, ki ga potrebuješ za aktivno delovanje v svetu. Upam, da si uspel-a zajahati ta val in ga izkoristiti za svoj napredek.

Vendar pa ima tudi to, tako kot vse, svojo drugo plat. Namreč, ob takšnem kreativnem zagonu se lahko hitro izčrpaš. Še posebej, če se stvari ne odvijajo 100% tako kot si načrtoval-a, ali pa morda stvari nisi dobro premislil-a in te ta kreativen potisk na videz ni pripeljal nikamor, ali pa ne tja, kamor si začutil-a da te pelje. To se dogaja zato, da ponovno lahko prepoznamo nasprotja. Povedano drugače, če se počutimo izčrpani, lažje prepoznamo pomembnost negovanja sebe.

S temi ključnimi besedami te vabim v mesec maj, ki te bo podprl v tvoji senzualnosti, občutljivosti in prefinjenosti.

 

Energije meseca bodo izjemno naklonjene vsem, ki te kvalitete tudi sicer uporabljate v svojih poklicih.
Če se naprimer ukvarjaš z intuitivnim svetovanjem, bo tvoja senzibilnost v maju poudarjena, torej bodo informacije, ki jih boš bral-a jasnejše kot prej, hkrati pa boš tudi bolj občutljiv-a in boš zato potreboval-a več nege. Če naprimer opravljaš pisarniško delo, bo vsaka izgovorjena ali zapisana beseda močneje vplivala nate kot prej, zato toplo priporočam, da si večkrat na dan postaviš svoje polje energije. Svetlobo, ki sije iz tebe in okoli tebe in te obda s kokonom višjih vibracij.

To lahko narediš tako:

  1. Poveži se s svetlobo od zgoraj in svetlobo od spodaj.
  2. Svetlobna žarka visokovibracijske bele svetlobe se razlijeta po vsem telesu.
  3. Z mislimi ukaži, naj se vsaka celica zapolni s 1000 fotoni svetlobe.
  4. Nato opazuj majhno pikico bele svetlobe v svojih prsih, kako postaja vse večja ter večja in zapolnjuje celotno tvoje fizično in energijsko telo.
  5. Svetloba se v obliki sfere razširi na nekaj več kot 5 m okrog tebe.
  6. Nadaljuj s svojim delom.

Premisli tudi o tem, kje v življenju in/ali poslu ti morda primanjkuje senzibilnosti, prefinjenosti ali občutljivosti in kje je je preveč. Maj te bo podpiral v uravnotežanju teh kvalitet.

Pravzaprav se v maju ne kaže nič posebnega. To pomeni, da ne bo nekih velikih turbulenc, ali nihanj v energiji. Čaka nas čudovit mesec.

Vsekakor pa maj ne bo primeren čas za agresivno akcijo, saj se ob tem lahko “skuriš”.

Vse, kar bo narejeno z žensko energijo kreacije, pa bo prejelo svoje mesto v tem svetu. Nekako šolsko bodo stvari potekale. To je tako kot pri nosečnosti. Če si želiš otroka roditi prezgodaj, veš, da bodo nastale velike težave in da bo novo življenje ogroženo. Če pa devet mesecev nosečnosti posvetiš negovanju sebe, pa boš svojemu otroku zagotovil-a odlične pogoje za odličen začetek življenja. Nekako po tem principu bodo svari potekale v mesecu maju.

 

Manifestacija ob novi luni – Pregled in čiščenje čaker – 1. čakra

Torej počasi in zelo zavestno stopaj po svoji poti v mesecu maju. Stvari, ki morda do sedaj še niso bile kristalno jasne, bodo prejele še ta vidik. Če se boš počutil-a klavrno in brez energije, pa te toplo vabim na manifestacijo in meditacijo ob novi luni 15. maja, na kateri bomo delali na prvi čakri.

IN/ALI

 

Predavanje o kitih, delfinih in njihovi vlogi pri širitvi zavesti, meditacija in sporočila kitov & delfinov

Poldnevni vikend dogodek: Predavanje o kitih in delfinih ter njihovi vlogi pri širitvi zavesti s čudovito meditacijo in kanaliziranimi sporočili. Kmalu bom objavila datum in kraj. Če te zanima, mi lahko tudi pišeš na info@tamarabelsak.com in ti bom med prvimi poslala povabilo.

 

Vabim te tudi k prebiranju branju celotne Intuitivne napovedi meseca, ki je polna vpogledov in praktičnih nasvetov, ki ti bodo pomagali hitreje in bolj harmonično rasti.

 

 

INTUITIVNA NAPOVED NA KRATKO


PREDNOSTI MESECA MAJA 2018

Maj te bo spodbujal k temu, da svoja notranja nasprotja spremeniš v zaveznike, in vsak notranji boj v uspešno sodelovanje znotraj sebe.

 

IZZIVI MESECA MAJA 2018

Svojo spolno energijo usmerjaj v kreativnost namesto v seks zaradi seksa. Slednje bo izziv.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A CILJE MAJA 2018

Usmerjaj svojo energijo v uživanje v nagradi ob zaključenem ciklu. Neguj se in se spočit-a loti novih projektov.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply