LENOBNOST BO VARLJIVA

  

Smo že na prvi polovici leta. Čas beži, kajne? Zanima me, koliko svojih načrtov iz listka, ki si si ga z izrednim navdušenjem zapisal-a ob novem letu, si že uspel-a uresničiti? Koliko pa jih je bilo potisnjenih v ozadje ali so morda celo že pozabljeni?

 

17. junija v Rimskih Termah

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

 

Bodiva odkrita-i, vsi imamo tudi stvari, ki nas tako zelo navdušijo, potem pa nanje hitro pozabimo, saj nas potegne v kolesje vsakdana. Včasih se cona udobja zdi pač boljša izbira kot pa razvoj in napredek.

 

S polnim zagonom in žarom se lotimo uresničevanja navdiha, ko pride, ob novem letu še posebej, nato pa hitro zapademo v staro rutino, navade in vzorce, ki nas od tega cilja oddaljujejo z vsakim dnem. Vendar ta nevzklita semena lahko tudi precej izčrpavajo.

 

Za začetek te vabim, da junija na plano potegneš svoj listek z novoletnimi zaobljubami in ga osvežiš. Izvedi mini revizijo leta. Saj veš, tako kot podjetja, ki morajo vsako leto do določenega roka oddati letno poročilo o poslovanju, v katerem je tudi primerjava s prejšnjim letom. Ne bi bilo slabo, če bi to rutino uvedli tudi v svoja osebna življenja in posle manjših podjetnikov, tudi, če nismo javna družba.

Junija si torej vzemi dovolj časa za revizijo leta, saj se to kaže kot ključna zadeva, ki ti bo v prihodnje pomagala pri uresničevanju ciljev. Poglej, kje so slabosti, prepreke in kje so prednosti ter priložnosti. 

Celo PRIPOMOČEK ZA REVIZIJO LETA sem ti pripravila, da ti olajšam in pomagam uspešno napredovati. Je zelo enostaven in predvsem učinkovit. Do njega lahko dostopaš tukaj.

 

JASNOST je namreč tista, ki bo junija, ko se zrak že zgosti in se nam od vročine tudi misliti več ne da, poudarjena. Neka LENOBNOST se lahko privleče vate in občutek, da nikakor ne moreš več naprej, da potrebuješ pavzo. A kako do pavze, če pa je potrebno generiati vsakdanji kruh, poskrbeti za družino, odnose, itn. kajne? PRIPOMOČEK ZA REVIZIJO LETA ti bo pomagal pri generiranju energije za to, da stvari spraviš v tek, na novo poženeš ali pa pričneš pripravljavjati zato, da boš svoje cilje lahko uresničil-a v jesenskem času.

Čas za počitek je bil namreč maja. Junija pa ne dopusti, da te lenobnost prevzame in prevlada. Imej pravo mero delovanja in počivanja in ta dinamika naj bo ravno pravšnja.

Junij ponuja tudi čudovito energijo, ki nas bo odpirala svojim naravnim potencialom in darovom in s tem potencialu za njihovo uresničitev. Več o tem je zapisanega v celoviti Intuitivni napovedi meseca, ki si jo lahko naročiš tukaj. Lahko pa me tudi kontaktiraš in se dogovoriš za individualno uro z menoj.

 Če čutiš, da je čas, da svoj potencial, talent, znanje in srce povežeš v celoto in kreiraši svoj PROGRAM, s katerim boš služil-a svetu bolje kot doslej, pripravljam namreč POLETNI KAMP in te vabim, da se ga udeležiš. Za več informacij mi piši na: inf0@tamarabelsak.com, zadeva: poletni kamp.

 

Na voljo sem tudi za 30 min. brezplačni STRATEŠKI POGOVOR o tem, kako najti pravo dinamiko in kljub lenobnosti stopiti v pretok z uresničevanjem svojih srčnih želja, dnevnih ciljev in življenjskega namena. Dogovori se zanj tako, da IZPOLNIŠ OBRAZEC TUKAJ.

 

NE ZAMUDI!!!!!
pa tudi zgodnjih prijav letošnjega top dogodka v Rimskih Termah, Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti. Poleg prenovljene življenjske energije lahko od dogodka pričakuješ še:
  • več radosti,
  • jasno sliko svojega življenja, v katerem ni omejitev,
  • povrnitev notranjega miru in
  • odpiranja srčne čakre modri ljubezni.

 

Junija zamenjaj torej lenobnost z vitalnostjo. Včasih je za nov zagon dovolj že sama zamenjava prve misli z drugo.
 

 

Še napoved na kratko

 

PREDNOSTI MESECA JUNIJA 2018

Spusti vso potrebo po nadzoru. Šele, ko bo tvoja energija sproščena, te bo vodila k hitremu uresničevanju.

 

IZZIVI MESECA JUNIJA 2018

Junija bo zaradi lenobnosti, ki te lahko prevzame, največji med izzivi zagotovo ta, da ne deluješ v smeri svojega potenciala.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-A CILJE MESECA JUNIJA 2018

Cvetlične esence bodo povečale tvojo moč in vitalnost ter ti povrnile življenjsko energijo, ko jo boš potreboval-a.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply