NOVA RESNIČNOST

 

V juniju si se morda počutil-a čudno (je še najboljša beseda, ki opiše splošno stanje) in te je morda zajela celo lenobnost.

Sonce je pokazalo svojo moč, počitnice so bile pred vratmi, možgani so otopeli ob prvih dneh vročine. Temu je sledilo še bolj čudno vreme ob polni luni ob koncu meseca, ki je vplivalo na naše počutje.

 

A, če si dobro prebral-a junijsko intuitivno napoved, in redno izvajal-a vajo, ki sem jo delila ob deljenju junijske napovedi na FB live, potem si najbrž že pričel-a ustvarjati svojo NOVO RESNIČNOST.

 

Univerzalno se namreč to dogaja zelo intenzivno. Na nekatere to dogajanje vpliva bolj, na nekatere manj. Sama to čutim kot kvantni pospešek, na katerega sem že nekaj časa čakala, saj se znam (včasih bolj, včasih manj dobro) postaviti v polje sinhronicitete in se prepustim vodenju, hkrati pa ohranjam svojo prizemljeno držo in delujem.

 

Zavedaj pa se in poskušaj to tudi sprejeti, da se NOVA RESNIČNOST dogaja. Postavljamo jo kolektivno, saj smo z dogajanjem na univerzalni ravni prisiljeni v to.

 

Vendar te julija še posebej spodbujam, da zavzameš odločno držo glede tega, KAKŠNA ŽELIŠ, DA TVOJA NOVA RESNIČNOST IZGLEDA. Kajti vse, kar se bo v prihodnjih treh ali več mesecih dogajalo, te bo “sililo” k temu, da jo posvojiš, osvojiš in pričneš oblikovati.

 

Tukaj je tehnika, ki ti bo pomagala ponotranjiti vizijo nove resničnosti. Vizija sama namreč ni dovolj. Vizijo je potrebno ponotranjiti.

 

Hkrati pa bomo to počeli, vizualizirali, ponotranjili in zasidrali novo resničnost ter se do govorili o konkretnih akcijskih korakih za uresničenje le-te, tudi v julijski meditaciji ob novi luni, ki bo 15. julija v Tempju sonca, Vetrinjska 10 Maribor, ob 19.00 uri. Vabljen-a torej na meditacijo Ustvarjanja nove resničnosti.

 

Tehnika ponotranjanja VIZIJE NOVE RESNIČNOSTI

 

  1. Nekaj trenutkov posveti umirjanju svojega uma in globokemu dihanju.
  2. Doseči želiš globoko stanje sprostitve s pomočjo dihanja.
  3. Začuti svoje srce in srčno čakro.
  4. Kaj je tisto, zaradi česar sedaj morda težko dihaš? Poskusi napetost sprostiti. Vse je dobro.
  5. Prosi svoje srce naj pred teboj kot na projektor projicira tvojo NOVO RESNIČNOST (ki je precej boljša kot sedaj, precej bolj radostna, precej bolj svetla).
  6. Svoje vtise si zapiši.

 

Čeprav bo za mnogo ljudi še potekal boj za preživetje, v juliju to ne bo tema meseca. Mesec nas bo spodbujal k novim kvaliteta bivanja. Neglede na to, kakšne stile življenja imamo sedaj, bomo najbrž kolektivno razmišljaji o tem, kako bi jih lahko še izboljšali. Čutim, da se bo obilje kar samo hotelo sidrati in da bomo tudi veliko bolj odprti za njegovo sprejemanje.

 

Zato te vabim, da julija v svoje življenje uvajaš izboljšave. Pod drobnogled vzemi različna področja svojega življenja in se potrudi za to, da v njih nekaj izboljšaš.

 

  • Naprimer: odnos s partnerjem. Kako bi v ta odnos lahko vnesel-a več ljubezni, vzajemnosti, poslušanja?
  • Ali pa naprimer, če imaš kak hobi-posel, kako bi lahko ta hobi-posel profesionaliziral-a?
  • Ali pa naprimer, kako bi se lahko še višje energijsko prehranjeval-a?
  • Ali pa, kako lahko svoji skupnosti bolje služim kot doslej.

 

To je le nekaj primerov. Pomembno je, da te stvari ozavestiš in se jim fokusirano posvetiš. Tako boš namreč resnično KREIRAL-A svojo novo resničnost, ki jo energija meseca julija izjemno podpira.

VABIM TE H KREIRANJU NOVE RESNIČNOSTI V POLETNEM KAMPU

Ne zamudi te izredne priložnosti, kajti vso vesolje te sedaj podpira!

Začutila sem, da bo nekaj izbranih duš letos z menoj v POLETNEM KAMPU pričelo kreirati svojo novo resničnost ter ustvarilo otipljiv rezultat v materialnem svetu. Poleg avtentičnosti, ki je tema tega leta, se je namreč junija na poseben način pričelo sidrati tudi obilje. Slednje bomo skupaj kreirali v POLETNEM KAMPU, v katerem ti bom pomagala svoj potencial, talent, znanje in srce povezati v celoto in skreirati svoj PROGRAM, s katerim boš služil-a svetu bolje kot doslej, Vabim te, da se ga udeležiš. Za več informacij mi piši na: info@tamarabelsak.com, zadeva: poletni kamp.

ŠE INTUTIVNA NAPOVED MESECA NA KRATKO

 

PREDNOSTI MESECA JULIJA 2018

Energija meseca julija te bo spodbujala k preobrazbi. Dogajal se bo bolj skok v novo dimenzijo življenja.

IZZIVI MESECA JULIJA 2018

Če si predolgo in preveliko stvari spravljal-a pod preprogo, lahko doživiš neke vrste šok, ali streznitev.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-A CILJE MESECA JULIJA 2018

Julija te spodbujam, da pogosto prosiš za čudež, saj te bo to na poti uresničevanja svojih namenov in ciljev to dejanje usklajevalo z energijo uresničevanja le-teh.

 

TUKAJ LAHKO NAROČIŠ CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply