STABILNOST IN SUPER-UM

 

“Back to Schooll” pravi mesec september, ki nas po poletnih čustvenih nevihtah spodbuja k ustvarjanju ustaljenega ritma. Slednji nudi občutek varnosti, pripadnosti in smisla, ki ga vsak pripadnik človeške vrste potrebuje.

 

Skozi občutek varnosti gradiš občutek o SEBI, občutek svojega JAZa ter dober temelj za občutenje lastne vrednosti, skozi tekmovalnost ali primerjave z drugimi. September bo nudil ugodne energije maternice, v kateri boš lahko svojo lastno vrednost popeljal-a izven okvirjev družbe, podedovanih lastnosti in vzorcev, v luč kot temu rečemo v svetu duhovnih tehnologij.

Ali po domače.

V svoj pravi jaz, ki ima neposredno in hitro povezavo do božanskega sebe in s tem do boga/stvarnika/kreatorja/centralnega sonca, kakorkoli imenuješ to silo, katere del smo in ki s svojo zavestjo ustvarja vse, kar je.

 

Pravzaprav ne gre za neko ločeno bitje, ampak smo vsi del tega kreativnega procesa, ki ga s svojimi čustvi, dejanji, mislimi, energijo tudi pomembno soustvarjamo.

 

To dejstvo me vodi naprej v pisanju te napovedi, kajti jaz – majhen jaz, jaz kot osebnost – nisem več tako pomemba. Pomembna pa sem kot del celote, o kateri teče beseda v stavku zgoraj. Ključno vprašanje septembra, za katerega je priporočljivo, da si ga postaviš je:

 

Kako, kaj, s čim in s kom želim kreirati od danes naprej?

 

Če poenostavim, lahko kreacija poteka iz strahu ali pa iz ljubezni. Med obema je tanka ločnica, ki je pogosto zabrisana. Če si želiš izvedeti in preiskusiti kreacijo novega sveta zase, ki ne temelji na strahu, se nam pridruži na MEDITACIJI OB NOVI LUNI, 9. septembra v Templju Sonca, Vetrinjska 10, Maribor. Svojo udeležbo preko spletnega obrazca tukaj.

 

Ko kreiraš iz strahu, pravzaprav ne kreiraš, ampak preživljaš. 

 

Torej delaš za preživetje. Ko kreiraš iz ljubezni, pa delaš za razcvet in prosperiteto. Ja, res je, tanka ločnica je med preživetjem in prosperiteto. A ko delovanje sistema bolje spoznaš, vidiš, kako bistvena razlika je med obema. Gre za bistveno razliko med pomanjkanjem in obiljem.

 

Slednje je septembra zelo poudarjeno. Zato te še posebej spodbujam, da svojo energijo usmerjaš v čutenje le-tega, še posebej pa v to, da znotraj sebe krepiš občutek, da je za vse poskrbljeno in da tvoja kreacija nima omejitev.

 

Kako bi torej tvoje življenje izgledalo, če ne bi bilo nobene omejitve? Če ne bi bilo omejitve časa, denarja, zdravja, podpore? Ta vizija bo septembra temelj za ustvarjanje prosperitete v zunanjem svetu. Ta se zgodi sama, ko si popolnoma zaupaš in ko te ni več strah. Pogosto se pogovarjamo o strahovih in res je, da imamo 6 temeljnih strahov. Vendar se v razpravah o strahovih redko srečam s strahom pred ljubeznijo! Sploh ne vem, če sem se že kdaj. Morda samo v razmislek o tem v septembru.

 

Ko si ljubezen, si tudi popolnoma odprt-a, razgaljen-a in občutljiv-a. 

 

Zato si ponavadi nalagaš plasti zaščite in s tem pod njih skriješ tudi ljubezen. Vendar pa samo tako, da odkriješ tudi svojo ranljivost, lahko na površje pride tvoja prava esenca ter moč za ustvarjanje želenih življenjskih sprememb, namesto zgolj upravljanja s spremembami, ki te silom prilike doletijo.

 

Za odpiranje srčne čakre, ki te bo uskladila s kvalitetami ustvarjanja želenih življenjskih sprememb, tokrat priporočam seveda meni ljubo meditacijo ljubezen do sebe, ki si jo lahko brezplačno naložiš tukaj. Pri tem pa ti bo bistveno pomagalo izjemno visokovibracijsko esencialno olje vrtnice: HEAVENLY BODY, ki sem ga prejela v dar in ga uporabljam zadnji teden za masiranje srčne čakre in za obraz, saj deluje pomlajevalno. Izmerila sem tudi njegovo vibracijo in je prejel na lestvici od 1 do 10, kar 9,5 točk, kar akže na njegovo skoraj 100% čistost. Več informacij o olju pa prejmeš tukaj.

 

Naj te ob tem spomnim še, da so samo do 5. septembra na voljo BONUSI za vključitev v program Intuitivni vodja, ki bo to jesen v znamenju ustvarjanja prosperitete, povezave z diamantno zavestjo in kreiranja s svojim super-umom.

 

Čim prej se dogovori za uvodni razgovor, če te program zanima. Vabljen-a pa tudi na BREZPLAČNO SPLETNO PREDAVANJE na to temo, ki bo 4. septembra. V sistemu je samo 100 mest na voljo in so že skoraj zapolnjena, zato pohiti s svojo prijavo in se nam pridruži v živo. Na voljo bom za vprašanja, tudi v zvezi s programom. Klikni tukaj.

 

Septembra naj te vodi ljubezen do sebe, spoštovanje do sebe in svojega potenciala ter ritem ustvarjanja prosperitete.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

Še Intuitivna napoved meseca na kratko

 

Prednosti meseca septembra 2018

Energije meseca septembra bodo zelo ugodne. Pomagale ti bodo k večji jasnosti, iznajdljivosti in izvirnosti.

 

Izzivi meseca septembra 2018

Biti voditelj novega kova bo septembra izziv za vse, saj bo načelo osebne moči na preizkušnji.

 

Kam usmerjati energijo meseca septembra 2018, da boš učinkovito dosegal-a svoje cilje

Mentalna jasnost prinaša tudi čustveno ugodje in oboje skupaj je v septembru to, kar potrebuješ za uspešno doseganje ciljev.

 

(Prejemeš praktične vaje, 12 Intutivnih napovedi meseca ter ugodnosti ob vključitvi v programe STRASTNEGA ŽIVLJENJA)

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply