NEŽNA MELANHOLIJA

 

Prva beseda, ki prihaja iz univerzalnega bazena znanja in vpogledov je nežna melanholija.

 

Ko se zgodi neka stvar, ki na prvi pogled ne izgleda spodbudno, je to pravzaprav priložnost za preobrazbo in dvig na vseh nivojih. Kajti po zakonu polarnosti je melanholija lahko tudi navdih. Če poenostavim, sta to le različni stopnji iste vibracije, zato svoj kazalec zmeraj lahko uravnaš na stopnjo, ki si jI bolj želiš približati.
 

 

Oktobra imej to v sprednjem možganskem korteksu, saj bo izredno pomembno. Poglabljanje v princip delovanja polarnost, aktivnega upravljanja resničnosti in pravzaprav svoje lastne mogočnosti je super čudovita stvar, saj vsi nejasni in nerazumljivi dogodki ob tem prejemajo svojo posebno mesto in pomen.

 

Oktobra naj te torej ne posrka v melanholijo. Če jo boš začutil-a, se spomni teh besed, saj se v teh istih občutkih skriva tudi navdih. Ta navdih, ki bo oktobra kot nasprotje tega, kar boš morda občutil-a, na voljo, pa ne bo v stilu izreka: »Skače čez reko, kjer je most«, ampak je čutiti neko globino, neko modrost, ki se skriva za navdihom.

 

Oktobra kaže, da bodo ideje padle na plodna tla, zato jih ne pohitriti, ampak jim daj dovolj energije, oblike in premisleka – skratka hranilnih snovi, da jih boš uspešno uresničeval-a. Uspeh ni to, da jih uresničiš. Uspeh je to, da vsak dan narediš nekaj v smeri njihovega uresničevanja. 

 

Oktobra tudi poskrbi zase.

 

Poskrbi za zdravo ter z vitamini obogateno hrano ter gibanjem na svežem zraku, da boš imel-a dovolj energije za dvig na lestvici polarnosti in iz morebitne melanholije ali še slabše depresije do navdiha.

 

Kažejo mi, da bo okrog nas oktobra ogromno angelov, ogromno svetlobe.

 

Vendar v temo ne posegajo, zato bomo mi tisti, ki bomo morali razširiti svojo svetlobo in narediti ta pomeben korak do njih, če

SAMO ZA ŽENSKE! Če čutiš, da obstaja v življenju še nekaj, kar si želiš izpolniti, živeti, deliti ali (pre)roditi. Če si želiš okrepiti svojo intuicijo, zaupanje vase in se hkrati spočiti, napolniti baterije ter v novem letu ustvarjati otipljivo prosperiteto na vseh nivojih bivanja in delovanja, te srčno vabim v intimno skupino žensk na ODDIH PROSPERITETE ZA ŽENSKE – DE LUX FAMME. Hitro rezerviraj svoje mesto. Če imaš kakršnakoli vprašanja, dileme, vpoglede, pa sem ti na voljo tudi za uvodni pogovor. Klikni tukaj in ga rezerviraj.

bomo želeli imeti kaj od tega bazena svetlobe. Čakajo nas, da ta korak naredimo in svetloba ter njihova pomoč je na voljo v neomejenih količinah. Pomagali nam bodo namreč ohranjati in krepiti svetlobo.

Pri tem je tudi tako kot v življenju. Kakršnekoli namene in cilje zasleduješ, moraš sam-a narediti korake do te energije, bodisi je to:

 

    Romantična ljubezen.
   Donosen posel.
   Napisati knjigo.
   Lansirati posel.
   Duhovno rasti in se razvijati, itn.

 

Torej ne pozabi prositi angelov, da ti pri tvojih namenih pomagajo, ob tem pa ohranjaj miroljubno in prizemljeno držo.

 

Kažejo mi, da če se odločimo sprejeti to luč, oziroma se z njo povezati, da se bomo prižgali kot svetilniki v temi in osvetlili veliko večje področje kot doslej.
Ali si pripravljen-a na to?

 

Ker sta notraji mir in svetloba poudarjeni v oktobru, sem pripravila meditacijo ob novi luni prav na to temo. Dobimo se 9. oktobra ob 19.00 v Templju Sonca v Mariboru na EKO Meditaciji. Srčno vabljen-a. Meditacija nam bo pomagala razsvetliti svoje notranje svetove, vzpostaviti mir in ga širiti.

 

Kako torej energije, ki bodo na voljo, uporabiti za doseganje praktičnih stvari v življenju in poslu? 

 

 

Predvsem bodi to, kar si, bodi zvest-a samemu-i sebi. Bodi v stiku s tem, kar se dogaja v tebi in v stiku s svojimi občutki. Ne se boriti proti njim, kajti sicer se melanholija hitro lahko spremeni v depresijo in iz nje je težji priti. Ne poskušati svojih občutkov zanikati ali jih podrediti. Samo bodi z njimi. Zato ti še posebej toplo predlagam redno duhovno prakso kot je Eko meditacija, ki jo bomo izvedli v oktobru, ki ti bo pomagala k temu, da se zmeraj znova uspeš vrniti v center svojega notranjega miru in ljubezni. To je tudi pravo zdravilo v oktobru.

Če še nisi prejel-a klica, ali pa si ga že in še čaka v vrstici opravil, bo oktobra KLIC K ŽIVLJENJU SVOJEGA POSLANSTVA še močnejši. Naj te pri tem ne zagrabi evforija ali panika. Bodi tako kot s svojimi čustvi tudi s svojim klicom ljubeče prisoten-a. Še posebej pa se posveti negovanju tega avtentičnega in prosperitetnega dela sebe.

Naj te ob tem spomnim, da seše lahko vključiš v program Intuitivni vodja, ki bo to jesen v znamenju ustvarjanja prosperitete, povezave z diamantno zavestjo in kreiranja s svojim super-umom.

 

Še Intuitivna napoved meseca na kratko

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2018

 

Glede na rdečo nit, ki je krepitev svetlobe in močan klic v smeri svojega življenjskega poslanstva, pa je pomembno biti še posebej pozoren-a na podrobnosti v zvezi s svojimi občutki, idejami in drugimi zaznavami izven uma.

 

IZZIVI MESECA OKTOBRA  2018

 

Kaže, da se bo oktobra potrebno za nekaj odločiti in da bo to največji izziv. Ko se pot razdeli, se bodisi lahko podaš po desni ali levi vilici. Naravnost več ne gre.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-A CILJE MESECA OKTOBRA 2018

 

Neglede na to, da je se je potrebno dvigniti, razširiti svojo svetlobo, da bo dosegla angelski zbor, ki čaka, da to energijo lahko oplemeniti, pa je potrebno ostati oktobra tudi dobro prizemljen-a.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply