TIŠINA

 

(Ne)verjetno je, kako se stvari hitro spreminjajo, a hkrati ostajajo precej enake. Vmes med obema procesoma se nahaja potencial, enegija, ki bodisi gre nekam drugam, ali pa ostaja in pomaga kreirati najboljšo različico sebe.

 

Po polnitvi z energijo, ki sem jo prejela ob obisku največjega svetovnega sejma kristalov v Munchnu konec oktobra, se bom tudi jaz v novembru posvečala kreativnemu izkoristku tega potenciala tako, da bom pozorna na podrobnosti pri snovanju svojih sanj. Enako v novembru priporočam tudi tebi.

 

 Kristali se skrivajo pod skalo. Ko jih odkrijemo in malce pološčimo, zasijejo kot zvezde na nočnem nebu.

 

 

Naj bodo zgornje besede izhodišče za kontemplacijo v mesecu novembru. Letošnji november kaže, da bo mesec tišine, kontemplacije in obračanja vase. Zanimivo je, da ga začenjamo s spominom na preminule, ko si vzamemo čas za refleksijo ob prižiganju svečk (upam, da čim manj ali nič plastičnih), končujemo pa ga s predbožičnim vzdušjem, ki je pravtako čas za refleksijo, toplino, družino na eni strani, na drugi pa čas doseganja prodajnih rezultatov, revizije leta in zabave.

 

Vendar mi pravijo, da se ne siliti, če res ne začutiš potrebe po zabavi in nakupovanju. Nič ne bo narobe, če boš letos več časa posvetil-a sebi in stiku s seboj. STIK S SEBOJ je tudi rdeča nit meseca novembra.

 

Pomagal ti bo:
      najti smisel v dogajanju, ki nima nobenega smisla,
♥      pri prizemljevanju,
      potencialno konfliktne situacije izpuhteti. S tem je mišljeno, da, ko se bodo konflikti nakopičili, ti bo ta pristop pomagal skanalizirati to energijo v zrak in jo razpršiti.

 

 

Če si do sedaj imel-a težje odnose, ko si veliko energije vlagal-a v to, da do konfliktov ali odprtih konfrontacij ne bi prišlo, ali pa se nisi mogel-a zadržati in je nastal ogenj v strehi, ti bo zgoraj omenjen pristop v novembru marsikaj prihranil, omilil in predvsem razsvetlil.

 

Naša novembrska meditacija ob novi luni bo zato namenjena spuščanju jeze. Z veseljem te pričakujem, tokrat 8. novembra. Jeza se namreč kopiči v nas in nas bistveno omejuje v polnem doživljanju sveta v radosti in ljubezni. Sčasom pa se prične manifestirati tudi kot kronična oblika bolezni. Morda se ti sedaj to zdita besedi, ki ju danes precej uporabljamo in sta morda celo malce zlorabljeni, vendar opisujeta našo božansko iskro, to snov, iz katere smo pravzaprav nastali.

 

 

Bolj kot raziskujem smisel našega bivanja, zakone manifestacije, uporabe intuicije, bolj se mi razodeva ta ena resnica, da ne glede na to, kaj doživljamo tukaj, smo del enosti božanskega in to je naša prava resnica in vrednost iz katere lahko zmeraj črpamo moč in navdih za pozitivne spremembe.

 

Ja, vidim, da se imamo še veliko stvari za odučiti. V Tečaju čudežev, katerega študentka sem, ta proces poteka kar pol leta.

 

Vabim te, da cel november izvajaš vajo ODUČEVANJA IN VODIŠ DNEVNIK ODUČEVANJA. Če potrebuješ pri tem, kako začeti in kako konkretno ti bo to pomagalo v življenju in/ali poslu, kakšno pomoč, sem ti seveda na voljo. Svojo svetovalno uro lahko rezerviraš tako, da odgovoriš na tole sporočilo.

 

 

Odučevanje lahko seveda izvajaš po svoje, jaz pa ti pa predlagam, da pričneš tako:
1.    Najdi miren kotiček, kjer ne boš moten-a vsaj 4 minute.
2.    Poveži se s svetlobo od zgoraj in svetlobo od zgoraj ter jo iz srca razširi v svoje polje upravljanja.
3.    Nato postavi vprašanje: Česa se moram danes odučiti?
4.    Odgovor si zapiši.
5.    Naj tvoj dan poteka v odučevanju tega, kar si prejel-a kot odgovor na svoje vprašanje.

 

Želim ti čudovit in miren november.

 

Mi medtem že odštevamo dneve do oddiha Intuitivnih vodij na Havajih, ponovnem stiku z angeli oceanov in morij delfini ter modrimi učitelji kiti, ki kot sedaj kaže, prinaša velike spremembe predvsem na področju življenja in doživljanja prosperitete. Izjemno se že veselim. Vse je pripravljeno.

 

Vesela bom tvojih povratnih informacij o tem, kako ti gre odučevanje v tem mesecu. Zmeraj pa sem na voljo tudi za 30 min. brezplačne pogovore, ki jih lahko rezreviraš tukaj. Namenjeni so ti, če si res želiš ustvarjati svoje spremembe.

 

Moj november bo potekal v pripravah na oddih, posvečanju strankam, s katerimi delam ter podrobnostim priprave novostim, ki jih bom razkrila decembra. Kako boš pa ti koristil-a svoj čas tišine?

 

Z ljubeznijo, Tamara 

 

PREDNOSTI MESECA NOVEMBRA 2018

Zelo je poudarjeno osredotočeno in urejeno delovanje. November je tudi pravi čas za to, da stisneš pavzo in razmisliš o svojih željah in možnostih.

 

IZZIVI MESECA NOVEMBRA 2018
Prihajajo tudi spremembe in če nisi najbolj receptiven-na za spremembe, bo novembra to lahko precejšen izziv. Vsekakor se bo novembra kot »zakleto« na pot postavljalo tisoče ovir. 
 

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ DOSEGAL-A CILJE MESECA NOVEMBRA 2018
Kot je bilo že nakazano, usmerjaj svojo energijo v osamo, mir in ravnotežje. Vedi, da je najboljša stvar na svetu vedeti, kako pripadati samemu-i sebi.

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply