POTOVANJE VASE

 

Pa smo dočakali še en december. Mesec potovanja vase, topline in brezpogojnega dajanja. Vsem nam želim, da bi se to vzdušje raztegnilo čez vse leto ter da bi se magija ustvarjanja čudežev razodela vsakomur.

 

Tokrat sicer prihaja v ospredje neka resnost, nek moder pogled v daljavo, ki izhaja iz globokega premišljevanja o tem, kje si in kje smo kolektivno kot človeštvo. Kaže, da bo decembra potrebno z zrnom soli in zelo prizemljeno sesti in pogledati dejstva. Lahko da gre za odnose, lahko da gre za finančne zadeve, lahko, da gre za neke stvari, ki so postale velik kompromis.

 

Energija meseca decembra bo spodbujala prizemljenost. Nekako s tem z roko v roki bo poudarjeno tudi popotovanje vase. Saj veš, tako, ko se vsedeš sam seboj, tukaj in sedaj in si naliješ čisteg vina, ne da bi dopustil-a, da te potegne v dramatičnost in evforijo. Resnično si ne želim, da bi decembra izgubil-a tla pod nogami, kar se lahko zgodi ob pretirani odzemljenosti.

 

ZAČRTAJ POT, PO KATERI ŽELIŠ HODITI

Svetujem, da pogledaš kje si, ter si začrtaš pot, ki jo želiš hoditi in pika. Nič od tega ni bolj pomembno, pa če se »svet poruši«. Energije meseca decembra bodo spodbujale vibracijo prizemljenega poguma in počasnega ter jasnega in trdnega gibanja naprej. Saj boš le tako lahko ustvarila razvnotežje. Kaže mi kot da se bo potrebno obtežiti, prihaja vizija uteži, ki nas drži pri tleh, zato da nas ne zamaje, ne odnese.

Navdihni-se z novoletno ponudbo, polno presenečenj in razpri svoja krila. Klikni TUKAJ.

No, jaz bom prvo polovico meseca preživela na Big Islandu, na Havajih, otoku velikih nasprotij in novodbnih znanj. Čutim, da se bo energija krepila in širila, kar pomeni, da bomo lahko veliko več naredili kot do sedaj, segli dlje in ustvarili več, če bomo želeli. Vendar pa to ne bo na silo, ali s tisto go getterskoenergijo, ampak se bo ta širitev dogajala samodejno. In ko to dosežeš si uspel-a.

 

Enako svetujem tudi tebi, da ustvariš te pogoje med začrtovanjem poti, kajti to je ta utež, ki jo potrebuješ, da boš svojo energijo lahko kulminiral-a v decembru in uporabil-a za kvalitativno širitev. To je tako kot pri električni energiji, ki se nekje zbira, nato pa se premišljeno distribuira tja, kjer je potrebna in koristna.

 

Mimogrede, naš oddih Intuitivnih vodij lahko spremljaš na FB strani Hawaii Mastermind, ali na Instagramu. 1. december je naš prvi dan na otoku, ki ga bomo posvetile spoznavanju z otokom, z oceanom, testiranju naše snorkling opreme, krepitvi ene od lastnosti intuitivnih vodij ter spoznavanju s tem, kako intuicija komunicira z nami in krepitvi zaupanja vanjo.

 

1 EVRO ZA VSAK NEKONSTRUKTIVNO PORABLJEN DELEC ENERGIJE

Zanimivo bi bilo gledati človeka z vidika porabe energije. Kako bi z njo upravljal-a, če bi bilo za vsak napačno porabljen foton ali elektron, ali kar pač je energija kot enota, potrebno plačati naprimer 1€? Najbrž bolj premišjeno kot mnogokrat do sedaj.

 

Kažejo mi, da nam bodo v decembru največ energije vzeli:

  • nizkovibracijski misleni procesi,
  • sanjarjenja brez osnove in
  • zapravljivost brez osnove, skratka gre za finančno zapravljivost, pa tudi zapravljivost na drugih področjih, naprimer kot je dajanje nasvetov, za katere nas nihče ni posebej prosil itn.

 

Rezerviraj svoje mesto na treningu in prevzami svoje darilce. Klikni TUKAJ.

 

 

Predlagam ti, da si narediš svojevrsten izziv v decembru in za vsako nizkovibracijsko misel, torej misel, ki je pod vibracijo ljubezni (ni nujno, da je izključno negativna kot temu pogosto rečemo) – daš na stran 1 evro. Me zanima, koliko evrov boš imel-a na strani konec decembra, ha, ha…

 

Ali sprejmeš izziv?

 

Torej, prizemljena drža pomeni dobiček, odzemljena drža v decembru pomeni izgubo, energije, denarja, odnosa do sebe, do bližnjih, izgubo tal pod nogami. Tega pa ti ne svetujem, saj je preboj v prosperiteto bivanja na vseh področjih zelo podprt in kot kaže bo tudi rdeča nit prihodnjega leta pri nas v STRASTNEM ŽIVLJENJU.

 

Kaj boš izbral-a dragi-a?

 

Pa še tole je prišlo v zadnjem hipu. December se bo odvil s svetlobno hitrostjo, zato bodi zelo pozoren-a tudi na upravljanje s svojim časom in pozornostjo.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA DECEMBRA 2018

Decembra bodi zelo jasen-a v svoji komunikaciji in izražanju namer. Tudi jasno povej, kaj je zate sprejemljivo, kaj pa ne.

 

IZZIVI MESECA DECEMBRA 2018

Padec energije bo omajal tvojo vero v svojo posebnost in božanskost ter moč, da lahko 100% kreiraš svojo zemeljsko izkušnjo in zanjo prevzameš tudi odgovornost.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA DECEMBRA 2018, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Decembra usmerjaj svojo energijo v postopno delovanje. Ne se torej pretegniti, da se ne poruši tvoje ravnovesje.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply