POČAKAJ Z ZASTAVLJANJEM CILJEV

 

Energija meseca januarja 2019 bo na začetku zelo počasna. Kot, da bi se neka kepa energije, v katero je skrita svetloba, pričela počasi odvijati in se dokončno odvila nekje do tretje četrtine meseca, ko bo posijala svetloba.

 

Zato ti še posebej toplo svetujem, da si sploh v prvih dneh januarja predvsem v svoji energiji, da jih preživiš obrnjeno vase. Vem, da si vsako leto zastavljamo cilje in postavljamo namere, a tokrat izjemoma predlagam, da s tem počakaš vsaj prvih 10 dni meseca. Nato pa prični z aktivnim postavljanjem temeljev za ustvarjanje prosperitete v letu 2019.

 

Ta čas, ki ga boš v začetku leta posvetil-a sebi, se ti bo namreč zelo obrestoval. Nameni ga poglabljanju svoje vizije in namere ter njenemu utrjevanju, preden jo pričneš manifestirati navzven.

 

Ko se bo ta klobčič energije odvil, se bo namreč vibracija izredno pospešila in stvari se bodo pričele hitro odvijati, to pa te lahko ponovno zamaje in spravi v stres. Zato je prvih 10 dni meseca tako zelo, zelo pomembnih. Pomemno je, da se dobro pripraviš na pospešek, ki prihaja. Priprava nanj naj bo fizična, čustvena in duhovna. Vse troje je del celote. Naj te močan val energije, ki bo prišel, ne odnese, ali spodnese.

 

Čutim sicer malce vsesplošne zmede v kolektivni energiji. In žal, nimam čarobne palčke, da bi jo lahko razpršila ali vanjo vnesla večjo jasnost. Vsak sam mora delati na tem in zato je tako pomembno, da se celostno lotiš svoje preobrazbe, če se je še nisi. Preobrazba je namreč neka naravna danost in del pogodbe, ki smo jo podpisali ob vstopu v tuzemsko
življenje.

 

To pomeni da, če si naprimer želiš:
♥     delati nekaj drugega kot doslej, se moraš tega lotiti celostno in predvsem predano;
♥      če si želiš izpolnjujoče partnerske zveze, moraš stopiti sam-a sebi iz poti in odpreti svoje srce v celoti, tudi če si na tej poti lahko prizadet-a;
♥     če si želiš, da bi tvoj posel tekel »sam po sebi« in bi prodaja bila lahkotna in naravna, moraš odstraniti notranje ovire do prosperitete in dvigniti svojo zavest obilja, hkrati pa vsak dan konsistentno in aktivno delovati;
♥     če si želiš miru na svetu, srečnih odnosov, moraš to vibracijo širiti najprej iz svojega srca in polja uma.

 

Takole in tudi vse bolj brekompromisno te stvari delujejo. Ni več primeren čas za umik od svoje odgovornosti za kreiranje blaginje v svetu. Vse te bo namreč pričelo pritiskati in tlačiti navzdol, če se te odgovornosti ne boš »odraslo« loteval-a. 
 

 

Decembra 2018 smo bili na Big Islandu na Havajih, kjer 1x na leto gostim oddih Intuitivnih vodij, in sporočilo Pele, boginje vulkana, ki je v lanskem letu silovito bruhala na tem otoku, kjer se tla še zmeraj tresejo, je bilo jasno. Dvig zavesti se odvija prepočasi. Prepočasi ljudje spoznavajo, da je njihova individualna vloga pri tem izjemno pomembna. Zemlja namreč gre naprej v svojem razvoju in vibraciji, v 4D, in če se človek temu ne bo prilagodil, bo imel velike eksistenčne težave.

 

 

Želim si napisati kaj bolj vspodbudnega, a kot ponavadi se držim svojega vodstva. Trdno me drži v liniji tega, kar je namenjeno, da se zlije na papir. A, po drugi strani, obstaja neka jasnost in čistost v tem sporočilu in energiji meseca januarja. Ne želim si, da bi moral-a izkusiti katastofo, preden doživiš jasnost, saj ti je ni potrebno. Svoje »poslanstvo« in potencial lahko zelo racionalno gradiš.

 

Kakšna je lahko katastrofa naprimer na osebni ravni? Tukaj je nekaj primerov iz prakse:
♥    Izguba vsega, kar si do sedaj izgradil-a (služba, partnerska zveza, premoženje).
♥     Izguba zdravja.
♥     Izguba smisla življenja…

 

Kakšna je lahko katastrofa na globalni ravni:
♥     Izbruh vulkana, ki zastre sonce za veliko časa na globalnem nivoju.
♥     Nedelovanje komunikacij (internet, telefon).
♥     Druge naravne ujme in vojne…

 

Ne, nimam občutka, da bo januar katastrofalen, bo pa nas vsaj v prvih dveh tednih silil k temu, da se oziramo pretežno vase in naredimo revizijo svoje vloge v svetu z namenom njenega utrjevanja.

 

Nevidni svet nas bo vodil k polnemu izrazu in prevzemanju svoje osebne odgovornosti za kreiranje prosperitete na individualnem, kolektivnem in planetarnem nivoju.

 

Ko bo prišlo do zlitja naše zavesti z ritmi narave, zemje in vesolja, se bodo tudi naša življenja naravnala na vrednoto prosperitete kot eno najvišjih vrednot in na naravno sprejemanje zavestne soodgovornosti za individualne in globalne dogodke, pa četudi so slednji na tisoče kilometrov oddaljeni od nas.

 

Če na kratko povzamem kolektivne intuitivne smernice za mesec januar 2019, je tukaj njihovo bistvo:

 

♥     Prvih 10 dni preživi obrnjen-a navznoter, v kontemplaciji in utrjevanju svoje notranje moči,
♥      Nato ustvari jasno namero za cilje, ki jih boš v letu 2019 uresničeval-a, le-ti pa naj vključujejo krepitev svoje vloge v odgovornosti za to, kar se dogaja z našo civilizacijo in planetom,
♥     Če boš še kdaj sklepal-a kompromise, naj bodo ti res dobro premišljeni in jih sklepaj le, če gre za višje dobro.
♥     Krepi svojo notranjo moč, ki izhaja iz polja, ki ga ustvarja tvoj energijski sistem.

 

Če imaš voljo do skupinske kontemplacije te 6. januarja ob 19.00 do predvidoma 21.00 ure vabim na MEDITACIJO OB NOVI LUNI, ki bo namenjena pripravi na leto 2019.
Ta meditacija bo drugačna, saj bo zelo interaktivna, delali pa bomo predvsem na postavljanju svoje energije na način, da se ujame z nameni, ki jih želiš uresničiti v letu 2019. Delala bom tudi ridinge na to temo, tako da prinesi s seboj vsaj eno ključno vprašanje, na katerega boš prejel-a intuitivni vpogled. Odvisno od števila udeležencev, se lahko meditacija tudi malce zavleče, tako da si zanjo rezerviraj dovolj časa. Veselim se ponovnega druženja v živo in skupne krepitve  namena in ustvarjanja temeljev prosperitete za leto 2019. Na meditacijo se lahko prijaviš tukaj.
Konec januarja pričnemo tudi s programom: KREIRAJ IN PRODAJ SVOJ AVTENTIČEN PROGRAM. Če si že dlje časa prizadevaš najti svoje mesto pod soncem in delovati po svojih pravilih in vrednotah ter od tega dobro živeti, je sedaj priložnost zate, da narediš ta preboj. Oglej si brezplačno predavanje in se čim prej vključi v program. Vključitev je mogoča le po predhodnem uvodnem razgovoru, ki ga lahko rezerviraš na info@tamarabelsak.com.
NOVOSTI V LETU 2019
1.    Dopolnitev in poglobitev programa, stika z delfini in kiti (še ni objavljen) – Havajskega Masterminda – Oddiha Intuitivnih Vodij.
2.    Vikend delavnica intuitivnega pisanja.
3.    Ustanovitev Akademije Intuitivnih mentorjev za osebni in poslovni uspeh, v kateri bom delila vso svoje znanje in skrivnosti celovitega uspeha.
Če te karkoli od naštetih novosti zanima, me brez odlašanja kontaktiraj na info@tamarabelsak.com.
ŽE PLANIRANI DODGODKI v letu 2019

 

1.    Meditacije ob prazni luni.
3.   Vikend ustvarjanja properitete za ženske v novembru 2019 – DeLux Famme.
Naj te leto navdihne za spremembe, ki ti bodo prinesle prosperiteto, ki si jo prišel-la sem ustvarjati.
 
Srečno dragi-a! Z ljubeznijo, Tamara
 

PREDNOSTI MESECA JANUARJA 2019

V prvih dveh tednih meseca bo zagotovo čas za umik vase in v tem času lahko dopustiš božanski intervenciji, da intervenira, ti pa le vzdržuj svojo vibracijo tako, da redno meditiraš in krepiš svetlobo v sebi… 
 

IZZIVI MESECA JANUARJA 2019

Izzivov bo kar nekaj, njihova skupna točka pa je v iskanju navdiha, premagovanju pesimizma in zbiranju moči za naslednje pomembne korake. Izziv bo kreirati vizijo iz navdiha… 
 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA JANUARJA2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Priporočam, da v začetku januarja še nič prav ne planiraš. Kajti situacije, ki si jih previdel-a se lahko pričnejo razvijati v smer, ki te bo peljala v labirint. Usmerjaj svojo energijo v osrediščanje…
 

POSTANI NAROČNIK-CA CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA

  • ugodnosti za naročnike-ce:
    • 10% popust ob vključitvi v programe strastnega življenja,
    • 3% popust na oddih Intuitivnih vodij na Havajih.
    • 10% popust na vikend ustvarjanja prosperitete za ženske
CELOVITA INTUITIVN NAPOVED MESECA

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply