STOPI V RITEM VESOLJA

 

Vse manj si lahko zatiskamo oči pred tem, da smo nedeljivi del vesolja, planetarnih (med)sil, tega planeta, galaktičnih povezav in drug drugega. Vse sile, ki sinhrono delujejo, ali pa zaradi nasprotnih polov povzročajo velike napetosti, nas namreč silijo k temu, da se ustavimo ter spregledamo.

 

Nič, pred čemer zavestno ali podzavestno zatiskaš oči, ali čemur pogledaš skozi prste, ne bo več ostajalo skrito. Energije februarja bodo počasi skozi spuščale vse majhne napakice v odločitvah, ki smo jih sprejemali iz napačnih razlogov. Predlagam, da začetek meseca izkoristiš za neko revizijo svojega življenja ter pogledaš, kje vse si iz »napačnih« razlogov v življenju sklepal-a kompromise.

 

Poslovne revizije nenehno izvajamo. Sploh, če si v podjetniškem svetu, veš, kako rigorozne so lahko in kaj je njihov namen. Kaj pa revizije svojega življenja, odločitev in dejanj?

 

Predlagam, da se februarja postaviš v čevlje revizorja, ki je podvržen strogim zakonom vesolja. Vesolje kot revizor deluje izrecno vibracijsko, vzorčno-posledično in tukaj ne dopušča napak.

 

Lahko samo za nekaj minut zapreš oči, oddaš to namero in dopustiš, da revizor v tebi – tvoj višji jaz – opravi revizijo življenja. Lahko, da se bo pred teboj odvil film tvojega življenja, ki bo pokazal sekvence, ki predstavljajo razpoke v tvoji zavesti, ki jih je še potrebno zakrpati. Zapiši vse, kar bo prihajalo, vajo pa februarja izvedi čim večkrat. Tako boš tudi pospešil-a svoj uspeh v vsem, k čemur si prizadevaš.

Če bo februar še malce milosten tozadevno, imam občutek, da naslednji meseci ne bodo več. Energije mesecev, ki prihajajo, bodo brezkompromisno zahtevale od nas, da damo od sebe najboljše kar lahko, ali pa dokončno podležemo zunanjim silam, kar pa nas vodi iz poti notranjega zadovoljstva, sreče in blagostanja.

 

To ne pomeni, da naj bi te bilo strah, če ne daš vse od sebe. Ne! To pomeni samo to, da tam, kjer si morda sedaj še len-a, lahko prihaja do hitrih preobratov in lekcij. Bolj kot bo želel-a sprejamati odločitve z mislenostjo; ker je tako enostavneje…in ne ker je tako prav ter ker je to usklajeno z mojimi vrednotami in navodili srca, večje bodo lekcije oziroma nezadovoljstvo in s tem pomanjkanje energije.

 

Zato ti toplo svetujem, da februarja zavzameš aktivno držo. Ne razmišljaj preveč, ne tehtaj, ampak sprejemaj opolnomočene odločitve, pri katerih sta tako notranje vodstvo kot razum usklajena in delujeta kot najboljši tim. Pomembno je, da sprejmeš odgovornost za svoje razpoke v zavesti, ki so jih povzročili nevednost, strah, cona udobja idr. Vendar pa se tukaj odgovornost ne konča. Potrebno je sprejeti tudi odgovornost za razpoke v zavesti človeštva.

 

Ključno vprašanje, ki si ga februarja postavi in poišči odgovor nanj je: Kako lahko postanem boljši človek; profesionalec-ka, mama, oče, partner-ka, prijatelj-ica, prebivalec-ka planeta?

 

Ti odgovori ti bodo februarja služili kot kazalnik poti in hitrih manifestacij namena. Resnično se stvari odvijajo s svetlobno hitrostjo, saj se je vibracija planeta dvignila in še se dviguje. Zato se ti morda zdi, da tudi čas hitreje mineva. Realno čas sicer ni linearen, ampak paralelen, vendar v zavesti človeka izgleda kot linearen. Človek je namreč fizično omejen ter za sedaj še podrejen fizikalno-biološkim zakonom ter se ne zaveda še v celoti svoje neomejenosti. Če se tega zavedaš in delaš na tem, boš tudi lažje upravljal-a s svojim časom in ga na nek način podredil-a svojemu namenu. Še zmeraj pa je na voljo tudi brezplačni časovni izziv, v katerega se lahko vključiš s klikom na spodnjo sliko in ustvariš pogoje za to, da čas prične delovati tebi v prid.

 

 

Februarja te toplo vabim na naslednja srečanja v živo ter brezplačni uvodni razgovor

 

Meditacijo ob novi luni

4. februarja ob 19.00 v Templju sonca v MB.

Delavnico Intuitivnega pisanja

Vikend 9. in 10 februarja prav tako v Templju sonca v MB. Če se nanjo prijaviš do 3. februarja prejmeš BONUS v obliki nedeljskega delovnega kosila.

NOVO!!! MEDITACIJO ZA PARE

Do 10. februarja jo lahko naročiš po prednaročniški ceni, to je 14€, 10€.  Na voljo bo na Valentinovo. Že sedaj pa lahko obljubim, da bo izpolnjujoča in vroča.

 

PREDNOSTI MESECA FEBRUARJA 2019

Vsekakor se pospešek dogaja in hitreje kot boš staro in znošeno uspel-a puščati za seboj, hitreje boš napredoval-a.

IZZIVI MESECA FEBRUARJA 2019

Lahko, da se bodo pojavljali različni strahovi in bolečine iz preteklosti, ki bodo največji izziv v mesecu februarju.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA FEBRUARJA 2019, DA BOŠ LAŽJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Obilje, ki bo februarja tako izrazito, prihaja iz opuščanja odvisnosti. Svojo energijo usmerjaj v izgradnjo svoje zlate plače in njeno vizualizacijo.

NAROČI SE NA CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA IN PREJEMAJ UGODNOSTI

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply