PREMIKI

 

Energija marca bo ugodna za premike. Ti so lahko notranji ali zunanji. Notranji premiki pomenijo spremembe v razmišljanju in dojemanju stvari, kar se bo navzven kazalo kot spremembe v obnašanju.

 
Zato ne bodi presenečen-a, če boš v stiku z ljudmi, ki so recimo temu bolj v pretoku z energijami, opazil-a, da so se spremenili. To bo posledica notranjih premikov in novih spoznanj. Enako se lahko zgodi tudi tebi.

 
 

  

Večkrat ponavljam, da ne moremo več biti nemi in neprizadeti ob vsem, kar se dogaja v svetu ter v naši bližnji okolici. Kot da bi nam naši dobri pomočniki iz drugih dimenzij že kar glasno prišepetavali: zbudite se že vendar, spet drugi pa bi nas bolj ali manj subtilno želeli izklapljati. Tudi ni potreben super um za to, da ugotovi, da je v današnjem svetu težko še kdo lačen in brez strehe nad glavo, da denarja ni zmeraj manj in da so vojne izogibne oziroma nepotrebne. Torej tudi ni potreben super um, da ugotovi, da je nekaj hudo narobe z vrednotami vsesplošne družbe, ki še zmeraj podpira širjenje energije pomanjkanja, krutega preživetja in strahu.

 

Navzven pa ti premiki lahko pomenijo tudi fizične premike kot so selitve, spremembe bivališč, potovanja, spremembe prostorov, v katerih opravljamo svoje delo, delovnih mest ali tudi služb. Premiki niso posebej izpostavljeni v obliki sprememb v partnerskih zvezah, a posledično zaradi fizičnih premikov, lahko pride tudi do njih.

 

Marec prinaša popolnoma novo energijo in najboljši nasvet za radostno upravljanje v marcu je, da spustiš potrebo po kontroli in se spustiš v pretok s to energijo. To ne pomeni, da se kar spustiš po brzicah navzod, nevedoč, kje boš pristal-a. Ne. Pomeni to, da okrepiš svojo prizemljitev, svoje korenine in s tem stabilnost svoje rasti. Le tako lahko hkrati stopiš v pretok in z njim tudi zavestno upravljaš.

 

Načrtovanje je priporočeno, a morda malce drugače kot smo ga vajeni. 

 

Izhajaj iz svojega namena, pot uresničitve pa prepusti pretoku z energijami meseca, ki bodo kot rečeno prinašale novosti in svežino. Skupaj s to lepo napovedjo pa prihajajo tudi opozorila. Še zameraj namreč živimo v svetu polarnosti in kjer je veliko nečesa lepega, je na drugi strani lestvice polarnosti tudi veliko nečesa grdega, če poenostavim.

 

Opozorilo prihaja za ljudi, ki nimajo postavljene svoje energije in dobrega temelja. 

 

Lahko namreč sežejo po zvezdah in jih odnese ali si zaradi tega nakopljejo težave. To pa ponavadi pomeni, da lahko za dlje časa vržejo puško v koruzo in odnehajo segati po svojih zvedah. Če te bodo marca prevevali taki občutki, se spomni Prešernovih besed, a morda v malce drugačnem kontekstu: de b’ uka žeja me iz tvojga svéta speljala ne bila, goljfiva kača! Skratka, ne se pustiti zavesti, če se to zgodi. Vse, kar potrebuješ je, da ojačaš svoje temelje, ali pa jih na novo postaviš. Ostajaj žejen-a uka, a ohranjaj stabilnost in se zavedaj svojih korenin.

 

Za pomoč pri tem sem ti zmeraj na voljo na 30 min. brezplačnem uvodnem pogovoru. Klikni TUKAJ in rezerviraj svoj termin.
 

 

Marca se posveti predvsem svežini in občutku, da si, ali pa boš v kratkem, naredil-a odločne, a naravne premike. Bodi trden-a v svojem temelju, nato občutku in nato namenu, ali pa vse napore marca usmeri v to, da svoj temelj še okrepiš. Da ti to uspe, pa imam občutek, da boš moral-a jasno vedeti, KAKO si še želiš živeti in ustvarjati v tem svetu, v tem času in prostoru. Kvaliteta temelja je zelo pomembna v marcu, pa tudi sicer. Gradbeniki to zelo dobro vedo.

 

PREDNOSTI MESECA MARCA 2019

Marec bo spodbuden za potovanje po še neraziskanih delih sebe in svoje podzavesti ter fizične premike in potovanja.
 

 

IZZIVI MESECA MARCA 2019

Ohranjanje čistosti svojih miselnih procesov, h katerim te bo vleklo, bo izziv ter s tem ločevanje zrn od plevela – tvojih misli od projekcij misli drugih. 
 

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA MARCA 2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Če se boš marca stvari loteval-a površinsko, lahko spregledaš pomembne podrobnosti. Temu primerna pa bo tudi točnost, ali bolje rečeno, moč uresničevanja. Pojdi torej v globino. 

  

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply