Ko pride nevihta, bodi pripravljen-a!

 

Dobro je biti pripravljen na slabo vreme, še preden pride. Kajti, če strehe ne obložiš s kamni, kot naprimer na slovenskem Krasu, ti jo lahko odnese, takrat pa je že precej prepozno. Metaforičnim nevihtam se v aprilu namreč ne bomo mogli izogniti, zato nam predlagajo, da se nanje pripravimo.

 

 

Čeprav so bili prvi trije meseca leta kar izziv, kot kaže v aprilu prihaja čistka. Večje nevihte namreč prinašajo čiščenje, sicer močnejše im morda nasilnejše, a s tem tudi jasnejšo vizijo ter pot iz nulte točke naprej. Narava deluje in njenim zakonom ne moremo pobegniti. Lahko pa se jim prilagodimo in jih pričnemo spoštovati ter uporabljati.

 

Sinergija je ključna beseda, ki prihaja aprila in prinaša novo kvaliteto. Nekako v slogu izreka, da ko ti življenje da limone, delaj pač limonado. Prilagodi se. Bo pa energija ugodna tudi za velike projekte.

 

Kako se torej na nevihto lahko pripraviš:

  1. Utrdi zaupanje vase in v svoje odločitve ter smer delovanja. Pri tem ti bodo zgrajeni temelji, katere upam, da si marca izrazito dodelal-a izjemno pomagali. V naspotnem primeru te lahko že malo večji vetrček odpihne v neko drugo smer ali pa se celo izgubiš.

 

  1. Še naprej delaj na utrjevanju temeljev, da te ne bo odpihnilo, hkrati pa ohranjaj svojo fleksibilnost in upogljivost. Zadnjič sem govorila s stranko, ki je rekla, da ji vesolje pokaže, kaj naj dela s tem, ko ji pošlje stranke, ki povprašujejo po neki storitvi, čeprav je morda ta trenutek ne ponuja. No, v tem stilu.

 

  1. Ustvari prostor topline, srčnih povezav in odnosov, kamor se lahko zatečeš v zavetje, ko zunaj divja nevihta. To lahko narediš tako, da si ustvariš oltarček, ob katerem vsak dan meditiraš z namenom utrjevanja temeljev, hvaležnosti in topline. Lahko si svoj bivalni prostor malce popestriš in dodaš vanj toplino, kakšno dekco, kipec, posebno šalico za čaj. Lahko si s partnerjem-ko ustvarita tematske večere topline, ko se zarineta pod dekce in sta samo drug z drugim J. Lahko si ustvariš podporno skupino, saj veš kot v primeru ujm, ko ljudje stopijo skupaj in si pomagajo brez pričakovanj, izmenjav, jaz tebi, ti meni, ipd. Če imaš še kakšno idejo glede tega, kako ustvariti prostor topline, jo deli z našo skupnostjo tukaj. Hvaležni ti bomo.

 

Če boš aprila pripravljen-a na močnejše sunke energije, lahko to energijo uskladiščiš in uporabiš. Uskladiščiš jo lahko samo toliko, kolikor znotraj sebe in svojega energijskega polja ustvariš prostora zanjo. Na voljo bo kristalno čista energija, ki je, kot vse v naši resničnosti, lahko fatamorgana ali privid, lahko pa svet onkraj gole resničnosti. Zelo subtilne energije bodo na voljo, zato priporočam, da pričneš uprabljati vse svoje čute za to, da se prilagodiš okolju in deluješ v smeri izpolnitve svojega potenciala. Ni namreč naključje, da si v tem času tukaj in sedaj in počneš, kar počneš. Uporabi svoje super čute za manifestacijo tega, kar se je sedaj morda zdelo nemogoče. Zaženi težke in velike projekte, kati ta kristalna energija, ki je lahko na eni strani privid, ti po drugu strani lahko pomaga premakniti gore.

 

Potrebna bo zdrava mera aktivnosti in mirovanja. Kaže se, da bo mirovanje odločilno za to, če želiš stopiti v pretok z energijami meseca in v akciji ostati stabilen-a. Kaj to pomeni? To pomeni, da bo tvoja notranja pozornost, sposobnost koncentracije, jasnost smeri in odločnost pri udejanjanju svojih idej, ki so do sedaj stale ali bile nekje zakopane v ledu, bistvenega pomena v mesecu aprilu.


Zato te še posebej toplo vabim na aprilsko meditacijo ob novi luni, na kateri bomo z diamantno vijoličnim žarkom ustvarjali ta prostor. Vadili pa bomo tudi to, kako hitro skočiti iz energije ali situacije, ki je neprijetna. Tukaj je več informacij o meditaciji. Vidimo se 5. aprila ob 19.00 uri.

 

Podporo in okolje, v katerem bomo lahko ustvarjali stabilno rast, razvoj in bivanje bomo aprila vsi potrebovali. Vendar nam ga ne bo nihče zagotovil. Sami si ga moramo ustvariti.

 

Če čutiš, da potrebuješe energijsko, mentalno in čisto zemeljsko podporo, da ostajaš pogumno na svoji poti in tudi rasteš te res iz srca toplo vabim, da se nam pridružiš v programu Elitni UM. Zaradi retrogradnega Merkurja, ki nas je tokrat močno resetiral in držal v nekem objemu ledu, sem ugodnosti zgodnjih prijav podaljašala do 7. aprila. Pa ne samo to. Izvedla sem anketo med udeleženci predavanja Kako uresničiti karkoli si želiš in bistveno prilagodila cene. Tukaj so rezultati ankete in nove cene programa.

 

Bodi v programu in izkoristi močne aprilske energije za uresničevanje dolgoročnih in večjih projektov. Klikni tukaj in se dogovori bodisi za uvodni pogovor, ali pa se čim prej vključi v program z novo energijo in tudi novimi cenami, ki so bolj prijazne.

 

Pa še na en dogodek te toplo vabim v aprilu. Svoje marketinške moči lansiranja programov sem združila s človekom, ki je v online poslu že 20 let, ima v lasti 5 spletnih trgovin in obvlada trženje preko spleta. Naredil je že skoraj vse možne napake, prilagodil se je vsem aktualnim zakonodajam in obstal, cvetel ter preko spleta prodal že več kot 100.000 izdelkov. Zakaj bi se učil-a na svojih napakah, če lahko prihraniš in se nekaj naučiš iz napak drugih? Skupaj bova izvedla delavnico: ČAS JE ZA NOVO MARKETINŠKO IN KOMUNIKACIJSKO STRATEGIJO. Čim prej si rezervirajs voje mesto, saj se mesta hitro polnijo. Poglej, kaj ti bo udeležba na delavnici prinesla tukaj. 

 

April bo močan mesec in ne bo dopuščal oklevanja. Samo dve možnosti bosta, ali si odločen-a, ali pa nisi.

 

Vse vmes bo zahtevalo veliko energije za plutje med različnimi možnostmi, izzivi, priložnostmi. Ohranjaj torej čist um in trezno glavo. Potreboval-a jo boš. Poleg tega pa še posebej skrbno uri svoje senzorične sposobnosti, da boš lahko odreagiral-a takoj, ko se pojavi bodisi priložnost, bodisi izziv. Če ne boš, se lahko kaj hitro znajdeš v vrtincu energije, ki te bodo zaradi svoje moči z lahkoto vrgle iz tirnice. Na voljo sem ti za dodatna pojasnila, vprašanja, debato in tvoja občutenja ter razmišljanja in se tega že veselim.

 

PREDNOSTI MESECA APRILA 2019

Aprila prihaja ugodnejši čas za obilje, pozitivne razplete in več srečnejših situacij kot v prvih treh mesecih leta. Zato ohranjaj svojo fleksibilnost, saj bo to prihajalo iz nepričakovanih smeri.

IZZIVI MESECA APRILA 2019

Aprila te hitro lahko odnese v zanikanje in občutek, da odgovornost za svoje nedelovanje predaš in se postaviš na nek način v vlogo žrtve.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA APRILA 2019, DA BOŠ LAŽJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Svojo energijo usmerjaj v učenje ali nadgradnjo življenja v medsebojnem spoštovanju, ljubezni in komuniciranju izključno iz ljubezni in z nežnostjo.

 

CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA LAHKO NAROČIŠ TUKAJ 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply