KULTIVIRAJ SVETLOBO

 

Sedim ob nepopisanem listu parja s polno glavo opravil, usklajevanj, urnikov, pošiljanja modulov, odgovarjanja na e-pošto strank, izklapljanja in vklapljanja v socialna omrežja ter se poskušam povezati z vibracijami meseca maja 2019.

 

Včasih to ni tako enostavno kot nastaviti frekvenco radijske postaje, ki jo želim poslušati. Saj mi za to ni potrebno uporabiti veliko mero svoje energije, ker imam za to vmesnik, radijski sprejemnik. Zato včasih vzpostavitev povezave z univerzalnim bazenom znanja traja malce dlje časa, ki si ga tudi vzamem. Čez moje možgane leti na tisoče misli, med njimi tudi misel o tem, da morda potrebujem samo umik. Umik v slano vodo oceana, v katerem so kiti in delfini in katerega molekule imajo super naboj. Uf, kako bi mi sedaj prijal.Tokrat se sprašujem, ali ni to tudi rdeča nit meseca maja?

Vse, kar vidim, ko pogledam v mesec maj 2019, je žareča svetloba, ki še najbolj spominja na svetlobo stvarnika. Zmoti me hrup, ki prihaja iz okolice, čeprav načeloma živim v mirnem okolju. Ta hrup preglasi blagodejne žvižge ptičev, ki me spominjano na prečiščene zvoke delfinov.

Ne čakaj, da svetloba pride k tebi. Kultiviraj jo vsak dan in naj prevzame tvoje polje bivanja, delovanja, razmišljanja, čutenja.

To je osnovno sporočilo, ki ga mesec maj 2019 nosi s seboj. S svojo bikovsko odločnostjo in Venerino nežnostjo pa nas kliče k kultivaciji teh kvalitet v svojem vsakdanu.

Praktično bi to maja pomenilo, da vse, ob čemer se ne počutiš več dobro, ne opustiš, kot je tipičen nasvet, ampak dvigneš na višjo vibracijo. Maja ne gre za požiganje mostov za seboj, ker smo odkrili, da je na koncu tunela luč in nam določena pot ne služi več. Ne! Maja gre za odločno in ljubezni polno delovanje v smeri te čudovite svetlobe, ki vsebuje informacije o uresničevanju ciljev. Le razbrati jih boš moral-a znati.

Vse se da prebrati

Morda se se spomniš časa, ko si bil-a otrok in še nisi znal-a brati. Tega si se učil-a nekaj let, vsaj od prvega do tretjega razreda osnovne šole, pa še takrat si se kdaj v branju zmotil-a, kajne?

Spomnim se svojega dela na radiu, ko sem brala novice. Tudi tega branja sem se morala naučiti, da sem brala melodično in slovnično pravilno. Svetujem ti, da si ne ustvarjaš pritiska, da znaš ali ne znaš brati svetlobe. Pomoč za to zmeraj obstaja. Če se tega želiš naučiti, ti najbolj priporočam svoj program Intuitivni vodja, še bolje pa dveletno Akademijo, če želiš postati intuitivni-a mentorica-a za osebni in poslovni uspeh ter služiti svetu na celosten način. Tudi ura intuitivnega svetovanja je za doseganje kratkoročnih ciljev sicer lahko dobra izbira.

Skratka, v tej svetlobi je polno informacij, ki ti bodo maja pomagale dosegati zastavljene namene.

Posebej je poudarjeno, da naj bo maja tvoj osnovni cilj širjenje visokovibracijske svetlobe. To v praksi lahko izgleda tako. Vzemiva primer, da imaš danes pomemben sestanek, na katerega se želiš pripraviti. Morda moraš pripraviti kakšno gradivo, morda argumente, morda prodajni nagovor, da dosežeš svoj namen. To je seveda dobro temeljito premisliti, še bolje pa je, če lahko narediš kvantni skok v to situacijo, ki je sicer še v prihodnosti.

Izjemno pomembno je, da maja v svojo priravo na ta pomemben sestanek vneseš visokovibracijsko svetlobo. To lahko narediš tako, da:

  • Poiščeš miren kotiček.
  • Na telefonu si nastaviš timer na 5 minut.
  • Zapreš oči in pričneš s svojim notranjim vidom zreti v žareče sonce, ki je tako kot takrat, ko je najvišje na nebu.
  • V ta prizor vnešeš svoj prihodni sestanek, ko si želiš, da bi se odvil.
  • Ko timer zazvoni izreci: Fiksiram rezultat in se vrni v ta prostor in čas.

Nato pa še meni pošlji kakšno povratno infromacijo o tem, kako ti ta vaja pomaga dosegati svoje namene v mesecu maju.

Karkoli meniš, da v tvojem življenju ne deluje, oddaj v tole svetlobno popravljalnico in dopusti, da se tam pozdravi, dopolni, okrepi, napolni s svetlobo, popravi. Časovno imam občutek, da bodo različne stvari, ki ne delujejo dobro, potrebovale različno veliko časa, da se tam popravijo, zato bodi maja tudi potrpežljiv-a. Hkrati pa prosi za jasen znak tega, kdaj je zadeva popravljena, da jo lahko ponovno prevzameš iz svetlobne popravljalnice in jo pričneš znova uporabljatio, ali pa z njo nadaljuješ.

Če vzamem primer od zgoraj, torej sestanka. Kdaj bi bil najprimernejši čas za določen sestanek? Imaš neko zadevo, ki jo želiš uskladiti in se moraš sestati z različnimi ljudmi. Ta zadeva še ni popolna, če ne ti je ne bi bilo potrebno usklajevati, kajne? Daš jo v svetlobno popravljanico in prosiš za znak o tem, kdaj bo popolna za sklic sestanka. Razumeš?

Če ne veš, kako bi to metodo čisto točno uporabljal-a v praksi te vabim, da se mi pridružiš kdaj na #kavastamaro v živo v FB skupini, kjer sem ob ponedeljkih ob 11.00 uri na voljo za vprašanja.

Meditacija ob novi luni, 5. majSkladno z vibracijami meseca maja pa bo tudi majska meditacija ob novi luni. Vabljen-a, v nedeljo 5. maja. »Popravljali« bomo svetlobne niti z meditacijo Notranje luči. Več informacij in prijava pa tukaj.

 

Skratka maja bo potrebno iti na nov nivo delovanja, saj ti ustaljeni in na videz varni ukrepi za doseganje namenov, ne bodo več dovolj dobro služili. Ravno obratno, po vsej verjetnosti se lahko zgodi, da te bodo pričeli izčrpavati. Ni ti potrebno iti v apatično množico ljudi, ki si, pod pretvezo materialne varnosti, družbenega statusa ali kakšnih drugih omejitev, meče pesek v oči in se pretvarja, da če ne vidi notranjega konflikta, morda celo praznine, da ta tudi v resnici ne obstaja.

Zapomni si, da bodo v maju v soju luči tudi temne stvari postale vse bolj vidne.

Če je bilo pretekla dva meseca še posebej izpostavljeno, da je potrebno utrjevati temelj, se maja fokus obrača na ta soj luči, torej navzgor, ki sicer predstavlja poln potencial, a bo tudi poln praktičnih informacij za to, kako učinkovito uresničevati svoje namene.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA MAJA 2019

Maja bo najpomembneje to, da skrbiš za luč v sebi, da sveti in se krepi. To bo tvoja edina naloga meseca maja. Nekako v stilu, stopi korak nazaj in samo bodi. >>> več

 

IZZIVI MESECA MAJA 2019

Maj bo poln priložnosti za zdravljenje, če si boš le dopustil-a ta korak nazaj in počitek, čeprav te bo vleklo v akcijo. To bo tudi izziv. >>> več

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA MAJA 2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Karkoli se bo dogajalo, prihaja nasvet, da ne projiciraj stvari nase, ali na druge. Svetloba je tista, ki transformira nižje vibracije v višje, um pa je tisti, ki daje stvarem pridevnike in projicira stvari, ki se dogajajo nate. >>> več

 

CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA LAHKO NAROČIŠ TUKAJ

 

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply