STVARI, KI SO PREJ DELOVALE, NAJVERJETNEJE NE BODO DELOVALE VEČ

 

Veliko se dogaja na našem planetu tako globalno kot v naših individualnih življenjih. Ali se strinjaš? Resničnosti ali resnic je toliko, kolikor je živih bitij na tem planetu, saj smo vsi kreativna bitja. Pravzaprav je kar cel planet kreativen. Neglede na našo raznolikost in raznovrstnost, pa imamo vsi zelo podoben izkušnje, saj prihajamo iz istega vira.

 

Junij bo kar se tega tiče zelo transparenten mesec. To pomeni, da bo junija veliko priložnosti za to, da pričneš na sebe gledati izven omejitev 3D sveta ter se postopoma pričneš sprejemati kot višje vibracijsko bitje svoje individualnosti, a hkrati kot del kolektivne kreacije.

 

Če si bil-a v zadnjem mesecu na robu obupa, ti svetujem, da se poskušaš sprostiti, poiščeš svojo pot do občutenja radosti ter svoji prvi dve čakri napolniš z vibracijo radosti.  Vaja za to je videu v moji FB skupini – Zabava z delfini. 
 

 

S to vibracijo boš lahko nadomestila tudi morebitne travme, ki si jih v preteklosti doživljal-a. Ne se jih izogibati, sprejmi jih kot del svojega razvoja in jo obdaj z ljubečo energijo. Torej:
      občuti,
      opazuj,
     sprejmi in
     ljubi je formula, ki ti bo v juniju izredno pomagala. Pa ne samo v juniju, tudi nasplošno v tej tvoji verziji, v tej tvoji resničnosti.

 

Nekako so nas v zadnji dneh maja kar precej razstavljali, predvsem zato, da se lahko v naslednjih mesecih ponovno sestavljamo.

 

Morda tudi ti čutiš, da delaš, pa se stvari ne odvijajo tako kot si si jih zamislil-a. Sama sicer  čutim veliko svetlobe, zelo visokofrekvenčno svetlobo, ki mi vliva vero v to, da je vse točno tako kot mora biti in da je za vse poskrbljeno. Navidezno slabe stvari se me ne dotaknejo več tako kot so se me včasih. Hitro dvignem vibracijo, ko mi pade, če mi sploh pade. Strahu ne občutim več, a se hkrati zavedam, da obstaja, zato ga ne zanikam. To je moja resnica. Kaj pa je tvoja resnica? Kaj je tisto, kar sproža tvoje obnašanje?

 

Torej, če smo maja svetlobo pošiljali vnaprej, sedaj bodi ta svetloba, ki jo pošiljaš.
 

 

Preden greš v kakršnokoli akcijo, poskrbi, da boš ta svetloba, da boš ta frekvenca, ki jo želiš zmanifestirati. 
 

 

To je recept za to, da se stvari v prihodnosti odvijajo v smer, v katero želiš, da se.

 

Zastavi si realne cilje, a ne premajhne.

 

Predvsem pričakuj več od sebe, daj več od sebe. Po domače. Ne bodi len-a. Če vidiš, da je v tvojem poslu, odnosih, v svetu naploh kaj narobe, reagiraj in naredi vse, kar je v tvoji moči, da to takoj popraviš.

 

V Strastnem življenju bo junij potekal na vibracijah RADOSTI. Cel mesec se bomo posvečali temu, da svoje drame obrnemo v svetlobo, da prečistimo morebitne travme iz teh ali drugih življenj in iz svojih celic ter da se na novo sestavimo v obliki, ki naj bi bila za nas najbolj vspodbudna.

 

Del tega bomo izvedli ter globoko doživeli na dogodku Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti 8. junija.

 

Toplo te vabim, da sprostiš svoj urnik in se nam pridružiš ter sokreiraš visoke vibracije radosti in navzgor ter razstapljanja obramb okoli svojega srca. Da bo vse potekalo lahkotno in v lepih energijah bodo poskrbeli delfini in kiti, poleg njih pa še zelo spodbudno okolje Rimskih term s svojimi čudovitim parkom in energetskimi točkami.

 

 

 

Zagotovo boš izvedel-a kaj novega, uresničil-a kakšno svojo željo, izvedel-a kaj o svoji podzavesti in zavesti in ustvaril-a sliko svojega življenja brez omejitev.

 

Rdeča nit Intuitivne napovedi meseca junija je, prični ali nadaljuj z delom, ki si ga prišel-a sem opraviti.

 

Vsi smo tukaj, da služimo tako sebi in se razvijamo ter drugim. Vendar pa deluj iz vibracije RADOSTI. Tako delovanje je popolnoma drugačno od vibracije moram…, ne morem drugače… Predvsem je pomembno, da se zaveš, da je normalno, da stvari, ki so prej delovale, ne delujejo več. Če se ti to dogaja se vprašaj tudi:  Katero travmo moram pozdraviti?

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

P.S. 30. junij: Uvodno Skype srečanje  skupine, ki bo naslednje leto posvetila kreiranju, nadgrajevanju svojega srčnega posel v POSLOVNEM MASTERMINDU – popolnoma prenovljen program ter ugodni pogoji plačila. Točen program s potekom in modulli ter ceno prejmeš na uvodnem pogovoru. Program je namenjem tistim, ki si želite profesionalno delovati na trgu ter pritegniti več strank s tem, kar radi počnete. Moja osebna in strokovna podpora je zagotovljena. Ponovno pa si lahko ogledaš brezplačen webinar: Kako kreirati in prodati svoj avtentičen program.

 

Klicu 30. junija se lahko pridružiš tudi, če še nisi vključen-a v program, saj bom na voljo za vsa vprašanja.

 

ŠE INTUITIVNA NAPOVED MESECA NA KRATKO

 

 

PREDNOSTI MESECA JUNIJA 2019

Meseca junija bo potrebno dovolj časa posvetiti preobražanju travmatičnih izkušenj, ki so že v tvojem energijskem polju in, ki še zasedajo tvoj celični spomin. Če temu ne boš posvečal-a potrebne pozornosti, ne boš mogel-a naprej. 

 

IZZIVI MESECA JUNIJA 2019

Junija bodo na površje prihajali še posebej izzivi, povezani z odvisnostmi. Odvisnosti zamegljuje pravi pogled na nas same in svojo vlogo v svetu.
 

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA JUNIJA 2019, DA BOŠ LAHKOTNEJE IN UČINKOVITEJE URESNIČEVAL-A SVOJE NAMENE

Usmerjaj svojo energijo v spuščanju sovraštva do sebe, drugih, situacij, denarja idr. v kresu, ki transformira te res nizke vibracije v svetlobo.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply