NE BO NAM LAHKO…, A NA DRUGI STRANI JE OBILJE

 

Po mesecu skrajnosti, s katerimi smo se julija hočeš nočeš morali ukvarjati, prihaja avgust, ki s seboj prinaša težjo energijo. Ne bo nam namreč lahko. Tudi, če se še tako trudim, da bi uporabila bolj spodbudne besede ob prevajanju navdiha za avgust na »papir«, jih ne najdem.

 

Ne bo nam lahko, so besede, ki najbolje opišejo mesec avgust. Neglede na to, kje si, ali si na sanjskem potovanju, ali doma, ali si na novo zaljubljen-a, ali si se pravkrar razšel-a s svojim partnerjem-ko, ali imaš polno denarja na računu, ali nič,… noben ne bo imun.

 

Potrebno bo živeti v notranjem ravnovesju. Tega lahko zmeraj poiščeš svojem središču v svojem srcu. Posebej ti predlagam, da avgusta veliko delaš na krepitvi svoje notranje moči z namenom vzpostavitve imunitete.

 

Ko razmišljam o tem, kako bi imuniteto sama najbolje vzpostavila, prihaja, da je linija med vzpostavitvijo imunitete in čustvene otopelosti zelo tanka. Zato bodi na to še posebej pozoren-a v agustu. Kajti prizadevanja k temu, da se izogneš teži meseca te lahko še zmeraj zanesejo v skrajnost čustvene otopelosti. Tega pa ti ne svetujem, saj je to v nasprotju z radostjo, ljubeznijo in principom življenja samega, ki je večni razvoj.

Septembra pričnemo s 6-mesečnim programom osebne in poslovne rasti – Akademijo. Pridruži se nam in usvari svoj vpliv svetu, skupnost, v kateri želiš delovati ter materialno stabilnost, ki bo dala temelj za nadaljnji razvoj.

VZPOSTAVITI JE POTREBNO IMUNITETO

 

IMUNITETO, ali povedano drugače, popolno opolnomočenje lahko dosežeš, ko razumeš – ne samo mentalno – da si popolnoma varen-a in zaščiten-a pred vsem slabim ali nizko vibracijskim. Ko to veš s celo svojo bitjo, prejmeš imuniteto, ki se odraža v življenju kot stabilnost in milost. Stabilnost in milost ali tudi hvaležnost pa so temelji za razvoj in napredek. To stopnjo varnost lahko dosežeš, ko se popolnoma zaveš, da si duhovno bitje. Tukaj v tem življenju si namreč samo na neke vrste »dopustu«.

Julija sem praznovala rojstni dan in besede, ki sem jih v svojem voščilu uporabila sovpadajo z avgustovsko napovedjo. Stvarnik nas je ustvaril popolne. Tako kot si vsak starš prizadeva ustvariti najboljšo različico svojega otroka. Vendar nam je stvarnik dal tudi svobodno voljo, ki pa jo pogosto uporabljamo proti sebi prav zaradi padca vibracije, ki je posledično aktivirala strah, boje za premoč, in raznorazna druga neproduktivna človeška čustva ter dejanja.

Trenutek nastanka naše duše je bil popolnost in celovitost, h kateri tako stremimo bolj ali manj zavestno v svojih prizadevanjih v tem življenju. Trenutek nastanka naše duše ni bil poln težav. Spomni se na to, če ti bo avgusta težko. Potegni te izvorne informacije izpod zaprašenih spominov potovanj tvoje duše iz življenja v življenje. Potegni skupaj svojo razpršeno energijo in deluje v smeri svoje celovitosti. Tako boš tudi avgusta lahkotneje dosegel-a svoje namene.

 

Ko dojameš, da se vse materialno pravzaprav ustvarja na duhovni ravni, ti nič zunanjega ne more več škodovati ali te onesrečiti ali pa osrečiti.

 

Šele pravilna uporaba tvojega telesa, ki predstavlja materialno v tem svetu, in tvojega duha, ki predstavljava tvojo izvorno esenco, ti bo zagotovila imuniteto in s tem neke vrste nedotakljivost pred nizkimi vibracijami. Z nizkimi vibracijami so mišljene vse vibracije, ki so pod ljubeznijo.

Če te bo v avgustu kaj prizadelo, se spomni, da je vse, kar moraš narediti, to, da razglasiš svojo imuniteto. Slednje sicer zahteva dobršno mero osebnostne in duhovne zrelosti, saj lahko v nasprotnem primeru težave, bolečine, ali izzive le pometeš pod preprogo, to pa spet ne bo produktivno, kajti slej ko prej ti bodo izbruhnili v obraz s polno močjo.

 

Kako torej osebnostno in duhovno zoreti, neglede na to, kje na tej poti si?

 

Zelo poenostavljeno rečeno, lahko to dosežeš s tem, da v vsakem trenutku sprejemaš 100% odgovornost za svoje misli, čustva in odločitve. Prav tako predlagam, da sprejmeš zavezo sebi, da bodo odslej vse tvoje besede, odločitve in čustva vodena iz polja ljubezni.

Ko 100% sprejemaš odgovornost za svoje življenje, se tvoj stavek nikoli več ne bo pričel z: če bi…, ko bom…

Moja velika želja je, da se ljudje svoje osebnostne in duhovne rasti ne bi lotevali le, ko dosežejo kritično točko neugodja, ko ne morejo več naprej tako kot prej in ko slednjič ne najdejo več odgovorov za svoje izzive v materialnem svetu. Ko se svoji celoviti rasti posvečamo vsak dan, tudi takrat ko nam gre dobro, takrat smo pravi kreatorji.

 

Uživaj na poti razcveta svojega potenciala, ki je neizmeren.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

Še intuItivna napoved meseca na kratko…

 

PREDNOSTI MESECA AVGUSTA 2019

Ko se uskladiš z imuniteto in njenim delovanjem, lahko odkleneš nov nivo modrosti, kar bo mesec skozi težo, ki jo bo nosil s seboj, tudi spodbujal. Obilje je spodbujeno skozi delo in namen.

 

IZZIVI MESECA AVGUSTA 2019

Obišči FB skupino in se udeleži IZZIVA

Eden izmed izzivov meseca avgusta bo v sposobnosti prepoznavanja tega, kako se giblje energija ter opazovanja točk izbir v svojem življenju, ki povečujejo ali zmanjšujejo tvoj nivo energije.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA AVGUSTA 2019, DA BOŠ LAHKOTNEJE IN UČINKOVITEJE URESNIČEVAL-A SVOJE NAMENE

Usmeri svojo energijo v balansiranje svojih ciljev ali želja, kajti če so ti zastavljeni preskromno, bo občutek utesnejnost le še večji. Avgusta si zastavi večje cilje!

 

Tukaj je še odziv naročnice CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA.

 

Zadnje mesece res posvečam sebi na sploh in mojim notranjim dogodkom, ki so potrebni preobrazbe. Trenutno se počutim zmedeno, ampak sem se odločila da je zmeda zunaj in znotraj posledica uravnavanja. Tvojo napoved preberem 2x na mesec, na začetku in enkrat vmes. Lih toliko, da naredim check in.

Ker se precej zavedam svojega notranjega dogajanja, mojih reakcij in misli, sem se med današnjo jogo in meditacijo odločila, da raziščem vprašanje zakaj se ne počutim varne, stabilne; zakaj mislim, da se moram skoz borit; in kaj je zamaskirano v ta prepričanja. Eden od odgovorom, ki sem ga zabeležila je, da se počutim ogroženo, napadeno. In ker sem se vprašala zakaj se tako počutim, je prišel odgovor, da verjamem, da sem nemočna. Medtem ko se zavedam, da je to moje prepričanje, ki ga lahko zamenjam za “jaz sem močna” oz čem podobnim, je ob vprašanju zakaj tako mislim, od kod prepričanje, da sem nemočna, zakaj mislim, da s svojo avtentičnostjo/ranljivostjo dajem ljudem moč nad sabo, tema. 🙂 ( no evo, še en uvid – zakaj mislim, da avtentičnost pomeni biti ranljiv; zakaj mi je mar kaj ljudje mislijo).

Po današnjem zajtrku, sem se odločila tvojo napoved še enkrat prebrati, in odsek, kjer pišeš o napadalnosti, ter če se znajdemo v slepi ulici, da te lahko kontaktiramo, sem se odločila napisati mail, ker mislim, da potrebujem pomoč. Kako naj pridem do odgovora kaj naj naredim, da “skopljem” še malo globlje, da grem globlje od zadnjega zakaja. Ja, me je strah, po drugi strani pa želja, da se začne konkretna preobrazba, teži pod pritiskom. Čeprav se zavedam, da je preobrazba sama že v teku. …

 

Intuitivna napoved meseca je namenjena temu, da ti pomaga ustvarjati harmonijo v življenju in dosegati namene, cilje, uresničevati želje hitreje in lahkotneje.  

Celoletna naročnina na napoved stane 24,00 €. V zameno prejmeš 12 napovedi ter 10% popust na vse programe in dogodke, razen Havajskega masterminda. Naročiš si jo lahko TUKAJ.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply