Soočenje z resnico!

 

Če redno prebiraš Intuitivne napovedi meseca, potem veš, da je bil avgust najbrž po eni strani težak mesec, po drugi poln priložnosti. Iskreno me zanima, kakšen je bil tvoj mesec avgust v smislu notranjega počutja.

 

Sama živim za trenutke kot je tale:
Tamara je hitro ugotovila, kje tiči problem, me vodila skozi prepoznavanje le-tega in nato pomagala poiskati personalizirane rešitve za ta problem. Njena potrpežljivost je neverjetna. Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani v zadnjih treh mesecih, ko me je vodila skozi neverjetno življensko transformacijo.– Zaneta Funk

 

 

Če si tudi ti na življenjski prelomnici, in si želiš izzive obrniti v priložnosti, se dogovori z menoj za brezplačni uvodni pogovor. Klikni tukaj.

Kaj pa ti, za kakšne trenutke živiš?

September bo kot kaže zelo jasen mesec in prinaša soočenje z resničnostjo. A ne nujno v slabem smislu, kot je ta izraz “soočenje z resničnostjo” pogosto uporabljen. Spet je to odvisno od tega, kje na poti zavestnega življenja si.

DOBRA PRIZEMLJITEV JE IZPOSTAVLJENA

Dobra prizemljitev je izpostavljena. 5. septembra zato pričenjamo s sklopom meditacij, na katerih bomo med drugimi pomembnimi stvarmi meseca pričeli z delom na 12-tih čakrah. Delali bomo vsako čakro posebej. Septembra pričenjamo z zemeljsko čakro, ki nas povezuje z zemljo in kjer zorijo naše ideje. Več o meditaciji izveš tukaj, kjer lahko sporočiš tudi, da prideš.

JASNOST TAM, KJER JE SEDAJ NI BILO

 

Če ti do sedaj nekatere stvari še niso bile popolnoma jasne, se bodo septembra zbistrile. Kot da bi se megla dvignila, boš naenkrat vse, o čemer si se morda do sedaj spraševal-a, videl-a zelo jasno. Stvari bodo postale vidne in otipljive. Zelo pomembno bo torej, da v tej jasnejši luči opraviš neke vrste revizijo svojih dejavnosti na življenjsko pomembnih področjih. To lahko narediš tudi s pripomočkom, ki ga imamo v skupnosti Strastnega življenja na voljo brezplačno. Le prilagodi si ga na svoje področje. Najdeš ga tukaj.

Avgust je bil zame zelo dejaven in revizija se je že pričela. Prenovila sem svoje programe, svoji skupnosti v FB skupini pomagala tako pognati kreativne sokove po telesu z 31-dnevi brezplačnih meditacij in koncentracij, ter z brezplačnim treningom, ki jim je pomagal tudi poslovno rasti, če so stvari takoj uporabili v praksi. S tem se tudi zaključuje ta cikel brezplačnih treningov, ki jih bom sedaj umaknila.

Soočenje z resničnostjo- revizija – lahko septembra pomeni različne stvari:

  • Morda se pogoji, pod katerimi si še pripravljen-a profesionalno delovati, spreminjajo.
  • Morda imaš najstnike v hiši in se spreminja tudi tvoj odnos do njih, ko je potrebno postaviti jasne meje med tem kdo je odrasel in kdo je otrok, a hkrati dodeliti več odgovornosti svojim najstnikom, ki pa še niso čisto odrasli.
  • Morda si leta in leta hodil-a na dopust na isti kraj, ker je to žel-a tvoj partner-ka, a si boš sedaj končno priznala, da to ni okolje, v katerem bi si želel-a še kdaj preživljati svoje proste dneve.
  • Morda se boš prenehal-a slepiti glede tega, da če pokadiš eno ali dve cigareti na dan to ni nič takega, a si potihoma že leta prizadevaš prenehati s to ali katero drugo škodljivo navado.
  • Morda nakup zmeraj večjih oblačil ni več odgovor na počasi naraščajočo telesno težo in pogled v ogledalo pove, da bo potrebno več načrtnega gibanja in uravnotežena prehrana.
  • Morda boš končno uvidel-a, da ti v življenju prav nič ne manjka in bil-a še bolj hvaležen-a za vse, kar si ustvaril-a.
  • In tako naprej.

Sanjaj na veliko

Sanjaj na veliko so besede, ki se mi ves čas pisanja vrtijo po glavi. Zapisala pa sem jih tudi na domačo oglasno desko. September bo spodbujal negovanje tvojih velikih sanj. Odličen čas bo za posodobitev table vizije, prenovo mantre ter rdeče niti tvojih vizualizacijskih vaj. Na rednih mesečnih meditacijah za osebni in poslovni uspeh prejmeš tudi pripomoček za to.

 

Vabim pa te tudi, da med prvimi stopiš v NOTRANJI KROG STRASTNEGA ŽIVLJENJA. Klikni tukaj, čaka te osebno povabilo.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA SEPTEMBRA 2019

September je ugoden za urejanje vseh uradnih zadev, ki se bodo gladko in pravično razreševale.

IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2019

Vera bo na preizkušnji. Edino sidro v časih, ko je vera na preizkušnji, pa je zaupanje vase.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA SEPTEMBRA 2019, DA BOŠ LAŽJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Dobra organizacija bo v septembru tvoj adut. Za ceno potrpežljivosti boš septembra prejel-a uspeh.

 

Želiš še bolj poglobljeno napoved, praktične vaje in nasvete za lahkotnejše upravljanje z energijami v mesecu?

 

TUKAJ LAHKO NAROČIŠ CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply