Mesec manifestacije

 

Kaže, da bo mesec oktober kar pester mesec, kar se tiče zaposlenosti. Ne kaže sicer na to, da bi zaradi preobilice dogodkov in dela prihajalo do prebremenjenosti, ampak na tiste vrste prezaposlenost, ki te bo polnila z energijo, pozitivno zaposlenost.

 

Prihaja sporočilo, da uživaj v čudoviti jeseni in dobrih občutkih. Lažje se boš prizemljil-a, oziroma bo to potekalo naravno. To pa bo prispevalo k večji jasnosti in občutku varnosti, ki prihaja s tem.

 

Zadnji trije meseci so bili čustveno zelo razburljivi in vse to pušča za seboj davek v takšni ali drugačni obliki. Morda ti je padel imunski sistem, morda potrebuješ več miru in meditacije, morda pa si uspel-a sfiltirati vulkan čustev, ustvariti praznino, ki jo boš sedaj polnil-a z mirom. Oktober namreč prinaša čustveno olajšanje. Zato si vzemi dovolj časa, kljub zaposlenosti, za to, da sedeš na toplo jesensko sonce in vrkaš vase to energijo sonca, to olajšanje, ta občutek, da je vse točno tako kot mora biti, popolno. Zaslužiš si.

 

Energija te bo podpirala pri BITI v danem trenutku in kaže, da boš lahko oktobra zelo učinkovit-a. Po vsej verjetnosti boš samo oktobra naredil-a več kot prejšnje tri mesece skupaj, ko se je zdelo, da se kljub aktivnostim nič prav ne dogaja. No, oktober se kaže kot mesec manifestacije. Vse bo mogoče. Juhu…:)

 

Morda malce konteksta tozadevno, da ne bi kdo misli, da se stvari zgodijo kar same od sebe. Ne, se ne. Vsaka stvar je posledica nekih vzorkov za to, da se je zgodila. Za vsako stvar je potrebno delati. Vendar pa po drugi strani ustvarjaš in manifestiraš lahko samo v danem trenutku. Ne včeraj, ne jutri. In to je energija, ki jo bo oktober nosil s seboj, prisotnost v danem trenutku z mislimi in svojo energijo ter nek občutek varnosti oziroam tega, da je vse tako kot mora biti. To pa je ključno za uspešno uresničevanje. Zato se ne čuditi, če boš oktobra izjemno učinkovit-a. Predlagam celo, da si te občutke, to energijo v kateri boš oktobra in tok misli pribeležiš in ta »sistem« uporabiš za takrat, ko ne bo šlo vse kot po maslu in ko ne boš imel-a ne volje ne motivacije.

 

V Strastnem življenju bom oktobra delali prav na tem. V meditaciji 3. oktobra na procesih prve in druge čakre, ki sta ključni za prizemljenost in uresničevanje idej.

 

V Notranjem krogu Strastnega življenja pa se bomo čisto konkretno posvetili temu, kar je že dolgo čakalo, da se materializira ter seveda vsem drugim vprašanjem. V notranji krog se lahko zmeraj vključiš. Več o njem pa izveš tukaj.

 

Če si v svojem poslu in odvisen-a od prodaje, je oktober pravi čas, za pripravo lansiranja programov ali procesov prodaje. Dobra priprava ti bo izjemno koristila v novembru in decembru, ko se prične sezona prazničnih nakupov. Oktobra boš za to lahko veliko naredil-a.  Zato ti priporočam, da se posvetiš pripravam na lansiranje svoje novoletne ponudbe in si kar se da aktiven-a tudi s svojimi vsebinami.

 

Če nisi odvisen-a od prodaje, je oktober tudi čas za to, da počistiš svoje delovno okolje in ustvariš priložnosti za to, kar naj bi se že zdavnaj uresničilo.

 

VIZUALIZACIJA MESECA

To lahko storiš tudi tako, da vizualiziraš kroglo, ki je taka kot da bi bila v njej najbolj kristalno čista voda ter vanjo daš svoj delovni prostor. Ti si lahko noter v krogli ali zunaj kot opazovalec-ka. Ta kristalno čista tekoča zadeva v krogli počasi prehaja v bolj plinasto stanje, se pravi vidljivost je vse boljša, vse dokler ni prostor, ki si ga dal-a v to kroglo, kristalno čist. Nobene goste energije ni več v njem. Predlagam, da preiskusiš to metodo čiščenja.

 

Opozorilo: ne dajaj v to kroglo drugih ljudi. Lahko pa daš noter sebe in svoje občutke v zvezi z njimi torej v zvezi s pomembnimi odnosi, svoje skrbi, napetosti…!!!!!!

 

Sama se trenutno posvečam svojemu domu in izboljšavam v njem, poslovno pa si bom oktobra pripravila ideje in sisteme za novoletne ponudbe. Mesec bo posvečen tudi izvedbi webinarja Kako uresničiti karkoli si želiš, ki bo 17. oktobra. Vabljen-a. Spletno predavanje je brezplačno.

 

 

 

Poleg tega pa bo tekla tudi priprava na moj ekskluzivni program, oddih Intuitivnih vodij, Havajski mastermind. Vse bolj sem prijetno razburjena, ko se datum začetka letošnjega oddiha približuje, saj se že sedja kaže, da bomo prestopili dimenzije, morda celo navezali stike z drugimi civilizacijami, vsekakor pa bomo kot je po programu zamišljeno aktivirali potencial, katerega aktivacija je tam izjemno podprta, ter se iniciirali v delo z Blue Ray duhovno tehnologijo. Vse to, poleg ostalega, ki je spoznavanje s svobodnimi delfini, boginjo vulkanov Pele in diamantno zavestjo ter krepitvijo kvalitet intuitivnih vodij. Eno mesto imamo še prosto. Morda čaka prav tebe.

 

 

Skratka izkoristi to lepo kristalno čisto in prijetno energijo meseca oktobra, ki ne bo odpiral vrat kot morda september, ampak bo pokazal, da se vse dogaja v tebi. Vse, kar se uresniči je najprej ustvarjeno v tebi in tvojem polju energije. Razumevanje tega principa manifestacije in njegova uporaba v praksi, ti bo dalo pospešek za naslednjo stopničko v tvojem osebnem, duhovnem, poslovnem, človeškem razvoju.

 

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2019

Odpirale se bodo življenjsko pomembne priložnosti in prihajalo bo do sprememb. Dober  čas bo tudi za kakšno shujševalno dieto, saj spodbuja odstranjevanje vsega, kar je odveč, tudi kilogramov.

 

IZZIVI MESECA OKTOBRA 2019

Izziv oktobra bo med drugim v nesposobnosti odložiti skrbi in v čakanju na trenutek, ko bo vse jasno in bo sprejemanje odločitev lažje, torej morebitnemj odlašanju kljub zijemno povdarjeni aktivnosti.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA OKTOBRA 2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Na voljo bo MANA – življenjska sila, zato usmerjaj svojo energijo v žetev MANE skozi stanje biti, skozi meditacijo.

 

Želiš prejemati celovito Intuitivno napoved meseca vsakega 1. v mesecu v svoj epoštni nabiralnik?

Namen Intuitivne napovedi meseca je nuditi napotke za ustvarjanje najboljše verzije svojega življenja, uresničevanja namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.

 

NAROČIŠ JO LAHKO TUKAJ

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply