V MEGLI SE LAHKO OPREŠ LE NA SVOJE ČUTE

 

Novembra bo ob splošnem pomanjkanju jasnosti težko vedeti, kaj je dobra izbira, kaj pa slaba.

 

Ob navidezno splošnem pomanjkanju virov (ta energija je namreč prisotna v kolektivni zavesti), bo zato težko sprejemati pomembne odločitve, saj ne bo jasno, ali bodo rezultati taki kot si jih želimo. Tako bo rastel tudi strah pred pomanjkanjem. V takih primerih je VERA tista, ki lahko strah pred izgubo ali pomanjkanjem, spremeni v uspešno pot naprej.

 

Planet Merkur, ki je šel 31. oktobra v retrogradno gibanje in bo tam do 20. novembra pri tem ne bo nudil podpore. 

 

Informacije bodo zmedene in nejasne. Zaradi splošnega slabega razumevanja sporočil, bodo v ospredje lahko prišla tudi nizkovibracijska čustva kot sta zavist in jeza. Poleg njiju pa tudi skrbi in strahovi. Zdravilo bo v radosti, ki jo lahko črpaš iz preteklih lepih občutkov iz topline doma in družine, pa tudi iz lepih spominov na prednike, ki so že preminuli.

 

Moj sin je imel po dolgem času vročino, kazalo je na rahlo gripo. Ko sem ga zdravila z energijo, sem začutila povezavo med njim in njegovim pradedkom po očetovi strani. Ko sem mu omenila, da želim, da obišče svojega pradedka na pokopališču, saj ima zanj sporočilo je rekel, da si tega ne želi, ker vsi nekaj želijo od njega. Z vsemi je mislil preminule duše. Zanimivo je, kako so nači otroci odprti… Vendar sem mu svetovala naj vseeno gre in se pogovarja s preminulimi, naj vpraša, kaj želijo.

 

November bo vse prej kot enostaven mesec. Že energija Merkurja v retrogradnji narekuje, da je čas za to, da se ustavimo. Oktober je bil namreč zelo aktiven mesec. Lahko, da se je nabralo veliko energije, veliko stvari, in se je uresničevanje le-teh na koncu oktobra pričelo ustavljati. To ni nič nenavadnega.

 

Sedaj je čas, da pričneš z urejanjem stvari od zadaj naprej, torej v pravilnem vrstnem redu.

 

Prični z zaključevanji stvari, ki so morda bile ob obilici dogajanja potisnjene v ozadje. Mi bomo s tem pričeli intenzivno tudi v programu Elitni UM©, ki se ponovno prične 11. novembra. Zato pohiti s svojo prijavo, če si želiš konec tega leta pripraviti oder za 2020 in nov nivo svojega bivanja in ustvarjanja. Že sedaj kaže, da bo 2020 dvigalo na nov nivo percepcije sveta in zato tudi ustvarjanja v njem. Program Elitni UM© se prične novembra s kratko pavzico v decembru (imamo samo eno srečanje) in se nadaljuje januarja in februarja. V tem času lahko narediš veliko zase, za usklajene odnose, za svoje delo, kariero ali posel, pa tudi posledično za nivo svoje energije in upravljanja s stresom, harmoničnega zdravja in vitalnosti.

 

11 stvari, ki jih v programu zagotovo prejmeš so:

 

 1. identifikacija ter odprava blokad,
 2. odpravljanje denarnih blokad,
 3. jasnost v zvezi z naslednjimi praktičnimi koraki,
 4. meditacije, vaje in konkretni akcijski koraki,
 5. delovnimi zvezki, ki ti bodo služili še dolgo po tem, ko se program zaključi,
 6. individualno povratno informacijo na delo v programu,
 7. zvočni posnetki klicev v živo – srečali se bomo na 8. klicih med novembrom 2019 in februarjem 2020,
 8. povezavo s svojimi srčnimi željami in jasno sliko tega, kako jih lahko uresničiš,
 9. takojšnje pozitivne spremembe v materialnem svetu,
 10. izboljšano zaupanje v svojo intuicijo, notranjo moč ter odličen temelj za oboje,
 11. aktivacijo petih kvantnih moč.

 

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU

 

Ko se povezujem z energijo meseca pravzaprav ne vidim ničesar razen sivine. Občutki pa kažejo na že zapisano. Zato ti toplo svetujem, da preživiš nekaj časa v povezavi s svojimi koreninami in predniki, ki so lahko biološki ali pa duhovni. Kaže namreč, da ti bo ta povezava v novembru izjemno služila na področju medčloveških komunikacji, kjer bo prihajalo do napačnega razumevanja sporočil. Morda najdeš kakšne odgovore in usmeritve. Meditacijo spodaj bomo skupaj izvedli tudi na srečanju NOTRANJEGA KROGA in kot dodatek k meditaciji 7. novembra 2019.

MEDITACIJA:

 

1.     Poišči miren kotiček in si pripravi čudovito meditacijsko glasbo (lahko tudi brez glasbe).
2.     Umiri svoj um tako, da se fokusiraš samo na vdih globoko v trebuh in izdih.
3.     Naredi vsaj tri take vdihe in izdihe s popolnim fokusom samo na dihanje.
4.     Na ekranu svojega uma vizualiziraj ogromno drevo. Večje je kot si ga kdajkoli do sedaj videl-a. To je drevo sveta, ki predstavlja portal prehoda med svetovi.
5.     Stopi skozi ta portal in si predstavljaj, kako stojiš pred tem ogromnim drevesom. Občuti rahel vetrič, kako ziba veje in prisluhni šumenje listja. Vonjave zemlje in sveže trave te prevzamejo. V zemljo so globoko zakoreninjene korenine drevesa sveta.
6.     Dotakni se debla in prikliči duha svojih prednikov. Prosi ga naj ti pomaga pri življenju svojega dela vloge pri ohranjanju ravnotežja v svetu ter samorazvoja.
7.     Na območju, kjer se deblo stika z zemljo poišči odprtino. Stopi vanjo. Odprtina vodi v tunel, ki se spiralno spušča navzdol. Pojdi naprej.
8.     Na koncu tunela zagledaš migetajočo se svetlobo, ki spominja na ogenj. Pojdi tja.
9.     Ogenj je na sredini velike jase. Okoli ognja so zbrani duhovi tvojih prednikov. Lahko so tvoji biološki predniki, lahko so tvoji duhovni predniki.
10.  Počakaj tako dolgo, vse dokler te eden izmed prednikov ne opazi in se ti pridruži.
11.  Če ga/je ne prepoznaš, se mu/ji predstavi.
12.  Prosi ga/jo, naj s teboj deli modrost – tvojo vlogo pri vzpostavljanju ravnotežja v svetu. Kakšna je tvoja naloga v teh časih? Kakšna modrost preteklih časov ti bo pomagala danes. Kaj še moraš postoriti? Vprašaj še karkoli si želiš.
13.  Prednik ali prednica ti preda darilo, ki ti bo pomagalo pri tvojem delu ali pri tem, da se spomniš pogovora, ki sta ga imela. Poglej, ali imaš tudi ti kakšno darilo zanj/zanjo.
14.  Zahvali se za to srečanje, pomoč in modrost.
15.  Pojdi nazaj do tunela in se skozenj spiralasto vzpenjaj, vse dokler ne prideš nazaj iz drevesa.
16.  Z rokami se dotakni debla drevesa in se mu zahvali za to priložnost.
17.  Skozi portal stopi nazaj v ta prostor in čas in odpri oči.
Čudovita meditacija. Vesela bom tvoje povratne informacije o tej izkušnji.

  

Prihaja sporočilo, da zdrži do 20. novembra, ko se bo Merkur pričel pomikati direktno. Takrat bodo njegovi vplivi še prisotni, a veliko manj. Lahko, da bo s svojim repom pomahal in se bo megla razblinila. Medtem časom pa vizualiziraj to, kar želiš videti na drugi strani megle. Naj bo ta vizija čudovita, konkretna, barvita in visokovibracijska, kajti imam občutek, da boš ob koncu novembra prijetno presenečen-a.

 

Zdrži do takrat je najboljši nasvet, ki prihaja novembra. Vredno bo. Ne potiskaj stvari naprej, ne jih siliti, da se zgodijo, raje naredi korak ali dva nazaj in poglej, kaj je potrebno počistiti, dodelati. Ne sodi, če nečesa ne boš najbolj razumel-a. Po drugi strani pa se pred vplivom sodb drugih zaščiti.

 

Sama vse bolj prepoznavam, da je naboljša zaščita stanje brezpogojne ljubezni. Poglej pa tudi, česa se je potrebno lotiti, kar stoji na zaprašenih delih tvoje zavesti, računalniku ali listkih opravil. Tako boš novembra še najbolj učinkovit-a.
Z ljubeznijo, Tamara
 

 

PREDNOSTI MESECA NOVEMBRA 2019

Energija meseca bo spodbudna za prekinjanje navade skrbi in pridobitev ali ohranjanje zavedanja, da smo vsi eno. S tem bo tudi omogočeno učinkovito delovanje na vibraciji ljubezni in navzgor in s tem uresničevanje.

 

IZZIVI MESECA NOVEMBRA 2019

Najbolj izpostavljen med izzivi je skrb pred tem, kako bodo naša sporočila sprejeta in kako bomo nenazadnje sprejeti mi v odnosi z ljudmi na položajih. To nas lahko silovito vrže iz ravnotežja in občutka enosti

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA NOVEMBRA 2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Inovativnost je povdarjena, zato svojo energijo usmerjaj vanjo. Šele ko trdno zaupamo v svetlobo, da smo sposobni skoznjo ustvariti življenjsko energijo, lahko pozitivno uresničujemo svoje namene in materializiramo svoje zamisli.

 

Naročnikom je na voljo tudi celovita Intuitiva napoved meseca, v kateri so Izzivi meseca, Kam usmerjati svojo energijo ter katere so prednosti meseca podrobneje predstavljeni. Letna naročnina stane samo 24,00 €.

  

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply