ODSKOČNA DESKA

 

Ne morem se upreti občutkom prijetnega in toplega  vzdušja v tem prednovoletnem času, Neglede na to, kaj se nam dogaja, je toplina nekje v zraku in prav tako tudi vonjave po cimetu, kuhanem vinu, domačem čaju in nekem obnovljenjem obtimizmu.

 

Moje letošnje leto ni bilo lahko, polno finančnih izzivov na poslovnem področju – ki so se vrstila od februarskega vloma v našo hišo naprej – in ukvarjanja s psihološkimi izzivi mojih dveh najstnikov in adolescentov, ki sta vsak po svoje doživljala stres šolskega sistema in možnosti samouresničevanja znotranj le-tega in družbe kot take. A se je na drugi strani uresničilo več že dolgo anticpiranih stvari. Zelo ponosna sem na to, da sem hčerki pomagala skozi notranje omejite ter se pribiti v svojo moč in se vpisati v srednjo šolo, ki jo želi obiskovati. Prav tako sem ponosna na vse preboje tako poslovne kot osebne mojih strank. Prav tako sem ponosna na to, da se izdala svojo knjigo, ki je sedaj na voljo na Amazonu. Z mojim ljubljenim pa sva po 10-tih letih uspela uresničiti najine sanje o solarni elektrarni in električnem avtomobilu iz očitnih razlogov.

 

 

Uf, lahko si oddahnem, da je leto že skoraj mimo in da sem ga s toliko dobre volje, lepe energije ter vere pripeljala do konca. Začetek decembra uživam v tem, kar najraje počnem, to je v Havajskem Mastermindu – Oddihu intuitivnih vodij na Big Islandu na Havajih s čudovitimi boginjami in dobesedno ter brez skromnosti pričakujem čudeže.

 

GREMO NA NOV NIVO SVOBODNEGA DELOVANJA

 

December 2019 predstavlja dobro odskočno desko za 2020, ki ne bo le stopnička na nov nivo delovanja, ampak bomo šli, kar z dvigalom. Kaže se mi posnetek nekega starodavnega filma iz začetka prejšnjega stoletja, ko je bilo še vse enostavno, bolj počasno, a so bili odnosi in prebivanje v svetu morda krutejši kot danes. Danes nič več ni tako enostavno, vse se odvija hitreje,  a smo po drugi strani tudi svobodnejši pri izbiri tega, kako bomo živeli, s kom bomo preživljali čas in ob kakšnih dejavnostih. Ali se strinjaš?

 

Slednje je tudi osnovno sporočilo energij meseca decembra, ki s seboj nosijo sapo svobode. Zato je tudi priporočljivo, da si vzameš čas za revizijo svojega, ne samo leta, ampak življenja, in prevrednotiš svoje dojemanje svobode. Take svobode, ki bo zjutraj, ko vstaneš iz postelje,  avtomatsko zarisala nasmešek na tvoja usta, ne da bi se na to moral-a opomniti.

 

DECEMBER PRINAŠA POMEMBNO SPOROČILO – BODI V STIKU S SEBOJ

 

Navdihni se s čudovitimi darili, ki jih decembra prejmeš ugodneje >>>

December kot rečeno zelo suptilno nosi s seboj sapo te vrste svobode in pomembno sporočilo zate. Predlagam ti, da si decembra še posebej skrbno vodiš dnevnik hvaležnosti, svojih aha momentov in zapiskov doživljanj med izvajanjem svojih duhovnih vaj. Nujno je. Kot z zamahom čarobne paličice boš na Silvestrovo namreč jasno vedel-a kako si še želiš živeti in preživljati svoj čas. Tako se boš lahko čudežno razbremenil-a spon preteklosti in odložil-a morda za sedaj še svinčeni plašč starih, starih, starih bremen. Pri tem ti je v oporo lahko tudi Osebna intuitivna napoved leta 2020 z odgovorom na eno konkretno vprašanje, ki jo sedaj lahko naročiš po polovični ceni tukaj>>>. A pohiti, saj je število napovedi omejeno.

 

To sporočilo je božansko vodeno in datum 31. december je res specifičen. Sama si želim, da bi ga lahko preživela s svojimi ljubljenimi v puščavi pod zvezdami, kajti vem, da je tam zgoraj ena zvezda samo zame, ki mi bo v naslednjem obdobju kazala pot. V zvezde bomo zrli tudi na Havajih, kjer je nebo izredno jasno. Med nebesnimi telesi pa se najdejo tudi telesa, ki niso zvezde…

 

ODPRI SVOJ UM NESKONČNIM MOŽNOSTIM

 

Sporočilo, ki prihaja za skupnost Strastnega življenja je, da odpri svoj um neskočnim možnostim, temu, kar je bilo morda še včeraj nemogoče in je danes nekaj najbolj normalnega, tako kot naprimer uporaba mobilnega telefona, o kateri pred 2000 leti morda niti še sanjali niso. Nam niti ni potrebno opirati uma tako na široko. Odpri ga sebi in svojim bližnjim, tako, da si in njim še bolje prisluhneš kot doslej. To lahko narediš na več načinov, ki si opisani v celoviti Intuitivni napovedi meseca.

 

Sodbe so bile na tapeti prejšnji mesec, a so povdarjene tudi ta mesec. Ne SODI ničesar, ne predpostavljaj ničesar. Sledi občutkom in dejstvom. Ti naj bodo tvoj vodnik na nov nivo svobodnega življena, ki je v decembrski napovedi tako izpostavljen.

 

Morda ti bo pri tem pomagala tudi okrepljena OSEBNA MOČ. V ta namen sem pripravila meditacijo, ki jo v teh prazničnih delim s skupnostjo brezplačno. Do nje lahko dostopaš tukaj. Pripravila pa sem tudi kup čudovitih daril in popustov, ki ti bodo pomagali preiti na nov nivo delovanja, bivanja ali pa ti bodo preprosto malce dvignili vibracijo in polepšali življenje. Navdihneš se lahko na Inspire2020.

 

Z ljubeznijo v ta čaroben mesec “odskočne deske”, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA DECEMBRA 2019

Poslušaj sebe, časti resnico in deluj samozavestno v izražanju svoje pristnosti. Ideje, ki jih boš decembra s to energijo snovala, bodo prave.

IZZIVI MESECA DECEMBRA 2019

Največji izziv decembra bo prepoznati resnico o sebi. Skozi življenje si namreč ustvarjamo tolko zmotnih sodb o sebi, jih nato potlačimo in se seveda podzavestno primerno tudi kaznujemo.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA DECEMBRA 2019, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Ugoden čas bo za prehode v nove službe, za odvajanje od škodljivih navad, kot je naprimer kajenje, alkohol, druga poživila, za preklop na bolj zdrav življenjski slog, za ločitve, nove zveze, selitve..

 

 

 

Skleni letno naročnino na Intuitivno napoved meseca

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply