OBDAJ SE Z DRAGULJI NOVEGA DESETLETJA 

 

Želim ti čudovito leto 2020, posejano z dragulji novega desetletja, zaupanjem vase in v navodila svojega duha, preusmerjanjem pozornosti iz procesiranja osebnih dram v sestop iz kolektivnih dram, komuniciranje iz polja srca iz zlatih srčnih povezav, transformaciji iz kulture strahu v kulturo radosti.

 

S pogledom nazaj in s prehodom čez svoje dnevnike, šele vidim, kako veliko sem dosegla v pretekli dekadi. Od vizije svojega poslanstva, ki se je začela s preprostim »služenje ljudem« naprej, so se razvili programi za osebni in poslovni uspeh Strastnega življenja, moje osebno dojemanja delovanja in uporabe energije ter razvila in v svoji tržni niši se je postavila tudi blagovna znamka STRASTNO ŽIVLJENJE. Poleg vsega tega, mi je ta razvoj omogočil, da da tudi nekaj dam nazaj skupnosti in sem lahko neprofitno pričela pomagati materam samohranilkam.

 


Oh, kakšno desetletje…

 

Vendar nas, dragi-a IME, čaka še veliko dela v naslednjem desetletju. Zase vem, da bom svoj duhovni kapital, svoje programe in nivo služenja ljudem še razvijala, krepila in postavljala na nivo, ki si ga zasluži. Ta duhovni kapital se je pričel namreč širiti sam po sebi. Mojih naslednjih deset let bo namenjenih delitvi svojih izkušenj s še širšim krogom ljudi, ukvarjanjem s pomočjo tudi naravi, kratkoročno pa bom namenila del časa delu na tem, česa si želim manj v življenju in česa si želim več ter predvsem temu kako si še želim delovati in živeti ter komu in kako želim predajati svoja znanja.

 

NIKAMOR SE NAM VEČ NE MUDI

 

Olajšanje prinaša misel, da če se zavedamo tega, kaj so dragulji za leto 2020 in naprej in jih negujemo, se nam prav nikamor ne mudi. Čas je relativen, saj obstaja samo večnost, v kateri se vse dogaja sočasno. Zato sem tudi sama pomirjenja z dejstvom, da je potrebno delati na kolektivnem dvigu zavesti in še bolj motivirana za dobro delo naprej.

 

KAJ PA TI? KAJ TE MOTIVIRA?

 

V teh dneh sem intenzivno pisala Osebne intuitivne napovedi za leto 2020 in v eni izmed njih tudi sama doživela močan AHA moment glede želja. Vse pogosteje namreč slišim od ljudi, da nimajo več kakšnih večjih želja, vendar pa je potrebno pogledati širše.

 

ŽELJA JE SVETI IMPULZ ŽIVLJENJA

 

Želja je namreč sveti impulz življenja. Občutiti jo bo potrebno, a hkrati izpustiti vso navezanost nanjo. Lepo je, ko dosežeš stanje, ko nimaš več osebnih želja. In take ljudi 2020 in naprej še posebej vabi, da stopijo v ospredje in se prično ukvarjati z izzivi človeštva, ki bodo kaj kmalu v ospredju; čista voda in čist zrak, neonesnažena hrana, obnovljivi viri energije, zagotavljanje osnovnih življenjskih pogojev za to naše telo človeštva, ga sestavlja več kot 7 milijard celic in še kaj. Smo vendar del ene celote. To so ideje, ki bodo v ospredju med 2020 in 2030 ter seveda tudi novi izzivi. In ne pozabi, ko hodiš po poti svojega poslanstva, da je želja najpomembnejši impulz za kreacijo novega življenja.

 

Zato januar tudi spodbuja nek kompleksnejši pristop k oblikovanju osebnih želja, in sicer nekako v smislu iskanja odgovora na vprašanji: Kako se moja osebna želja vklaplja v družbo v kateri živim? Kaj še želim početi in kak način ter s kom?

 

Vsekakor pa kategorično spodbuja življenje v odnosih, ki bodo bogatili vse vpletene. Da, predlagam, da januarja pričneš še bolj zavestno ustvarjati svojo osebno, družinsko in družbeno kulturo obilja, namesto pomanjkanja, s celim svojim bitjem. Zelo pomembno za tvoj uspeh v naslednjih mesecih, ne samo v januarju, bodo namreč:

  • Tvoji miselni in čustveni procesi, ki po zakonu privlačnosti ustvarjajo polje za manifestacijo materialnih stvari.
  • Tvoje odločitve, oziroma stopnja zmedenosti vs. jasnosti okoli njih. Zmeda je v drugi polovici januarja malce izpostavljena.
  • Aura lahkotnosti, ki si jo prav lahko odeneš kot plašč, sestavljen iz visokovibracijskih energij radosti in naprej. Ta lahkotnost ni sama po sebi umevna. Potrebno jo je ustvariti. Pot do nje pa je pogosto polna težjih preizkušenj.

 

 

Januar bo tudi klic h globjim odnosom, ki bodo temeljili na iskrenosti, postavljanju meja in ljubezni, namesto strahu. Še posebej lahko zato izzivi nastajajo v hierarhičnih odnosih, saj pozicija moči ne bo več delovala. Da, veliko več truda bo potrebno vlagati v sodelovanje in krepitev skupne vizije, da bodo ljudje ostajali motivirani za neko delo in ga tudi dobro opravili.

 

Čeprav se bo tole sedaj slišalo utopično, pa prihaja močan občutek, da denar ne bo več sveta vladar. Morda ne še januarja, ampak dokaj hitro, in sicer v naslednjih treh letih. Zato se bodo drastično pričeli spreminjati tudi finančni instrumenti in investicijske poti. Velike spremembe prihajajo tudi na področju zdravljenja, saj imam občutek, da se bo sistem skoraj čez noč pričel spreminjati in bo človek tudi v klasični medicini bil obravnavan kot del celote univerzuma in zato bo tudi zdravljenje postalo holistično. Na tem podoročju se v bolj naprednih deželah in zasebnih klinikah že dogaja, da z roko v roki sodelujeta klasična in energijska ali komplementarna medicina. Čeprav tudi do tega pri nas še ne bo prišlo takoj januarja, pa se tega dejstva že zelo veselim.

 

Opazuj januarja, kam te bo val nove ali drugačne energije postavil, ko se januar konča. Poglej, kje in s kakšno zavestjo si mesec pričel-a in kje si na koncu vala meseca pristal-a. Če se malce pohecam, morda boš pristal-a na kakšni peščeni plaži na kakšnem tropskem otočku. To bi bilo čudovito, kajne? No, vsaj zame.

 

Spodbujam te tudi k temu, da pričneš še bolj paziti na to, kaj daješ vase in nase, saj bomo postajali po mojem občutku vse bolj občutljivi na škodljive snovi, ki so v zraku, hrani, zemlji, na oblačilih, izdelkih za lepoto in osebno higieno. Slednje je tudi logična posledica dvigovanja vibracije. Poskrbi tudi za naravo ter prični januarja z ustvarjanjem čim manj odpadkov v gospodinjstvu ter škodljivih snovi, ki gredo v našo zemljo. Danes je na voljo že toliko bolj naravnih izdelkov, ki jih vsakodnevno uporabljamo v gospodinjstvu, da to ne bi smelo biti težko.

 

PODPORA PROCESOM JANUARJA, 2020 IN NAPREJ

 

Januarja 2020 sta v podporo procesom namenjena dva dogodka Strastnega življenja, in sicer Meditacija: PROCESI SRČNE ČAKRE IN AKTIVACIJA INTELIGENCE SRCA ter enodnevna delavnica KREIRANJA PROSPERITETE, katere bistvo bo v tem, da te podpre v prehodu iz kulture strahu v kulturo radosti. Velik poudarek bo na energijskem delu ter vizije sebe v ustvarjanju te nove resničnosti. Seveda pa boš domov odšel-a s konkretnim akcijskim načrtom živjenja na vibracijah radosti in navzgor.

 

11. JANUAR 2020 Tempelj Sonca, Vetrinjska 10, Maribor 19.00 – 21.00. Več informacij in prijava >>>

 

Če povzamem, se lahko januarja še malce mešajo kaotične energije med seboj, ki bodo iz energijskega polja in telesa metale ven, vse, kar ti v prihodnosti ne bo več služilo. Ritual, ki te bo pri tem podprl je objavljen v  Celoviti Intuitivni napovedi meseca. Vse to bo priložnost za prečiščenje in nadaljevanje svoje poti z novo jastjo in zavedanjem.

 

Če sa si še želiš ? Česa si več ne želiš?

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA JANUARJA 2020 na kratko

S tem, ko se bo na planet pričelo zlivati več svetlobe, bo tudi lažje priti v stik s svojo pravo vrednostjo, s čimer bo rastlo tudi samospoštovanje. Dopusti tudi drugim, da ti pomagajo dosegati svoje cilje.

 

IZZIVI MESECA JANUARJA 2020

Največji izziv pri preboju skozi svoje osebne in kolektivne omejitve bo v jedru razumevanja, da je vse povezano skozi univerzalni tok zavesti. Zmedo bodo poskušali povzročati različni glasovi, ki te bodo poskušali držati v svojih šapah strahu.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA JANUARJA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Prični bolj ceniti dar življenja nasploh, tako svojega, kot vsega živega, kar je na tem planetu. Svojo energijo vsekakor usmerjaj v širšo sliko, ki jo boš prejel-a skozi svoje občutke.

 

Celovita Intuitivna napoved meseca je plačljiva in jo lahko naročiš tukaj >>>
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply