REFLEKSIJA

 

Preden stopiš v ritem energij meseca februrarja 2020, te vabim v refleksijo meseca januarja. Kje in s kakšnim zavedanjem si ga pričel-a in kje ter s kakšnim zavedanjem te je val meseca odložil v začetek novega meseca, ki se kaže kot začetek nekega popolnoma novega cikla.

 

Širitev je izpostavljena, z njo pa tudi spremembe (več lahko prebereš v celoviti napovedi tukaj). Ta prihaja kot navdih in hkrati kot opozorilo. Vedeti je potrebno, da se vsaka širitev prične na informacijskem nivoju, nadaljuje na energijskem ter zaključi v materialnem svetu in tako naprej, ko se cikli ponavljajo.

 

Da boš februarja lahko uspešno deloval-a v ritmu energij meseca, se zavedaj dejstva, da vsaka širitev na energijskem nivoju predpostavlja čiščenje. Tam, kjer energija stoji, gibanje ni mogoče. Zato poglej vsa pomembna področja v svojem življenju tako, da odgovoriš na naslednja vprašanja.

Preprost proces refleksije skozi samoanalizo:

 

  • Kje mi energija stoji na poslovnem področju?
  • Kje mi energija stoji v osebnih odnosih?
  • Kje mi energija stoji na področju romantičnega partnerstva?
  • Kje mi energija stoji na področju samorazvoja?
  • Kje mi energija stoji na materialnem področju?
  • Kje mi energija stoji na področju denarja?
  • Kje mi energija stoji na področju uresničevanja velike vizije?

 

MERKUR GRE V RETROGRADNJO

Začetek februarske intuitivne napovedi sovpada z ritmom gibanja Merkurja, ki 17. februarja stopa v retrogradno gibanje. Tam bo vse do 10. marca. Merkur v retrogradnji nas prisili v to, da naredimo revizjo v svojem življenju in poslu, saj na plano prinese bodisi stvari, ki so nekje zavozlane, probleme, zastoje, napačno razumevanje sporočil, itn. Na plano prinese samo tiste stvari, ki smo jih morda prezrli, morali pa bi se jim bolj posvetiti. To obdobje pa ni dobro za začenjanje novih stvari in naprimer podpisovanje pogodb, saj se stvari rade zakomplicirajo.

 

Prav zato bo v to obdobje odlično sovpadala tudi ponovitev delavnice KREIRAM PROSPERITETO, ki jo ponovno načrtujem za soboto 7. marca v Ljubljani. Posvetili se bomo refleksiji in veliki viziji ter konkretnim korakom, ki jih bomo pričeli materializirati takoj, ko gre Merkur v direktno gibanje. Delavnico bom izvedla, če bo dovolj prijavljenih. Tukaj izveš več o delavnici in se lahko nanjo prijaviš.

 

Ljubezen, ki je gonilna sila napredka in razvoja, je tista, ki bo pomagala navigirati skozi mesec februar, ki si ga bomo najbrž zapomnili kot nek mejnik med »starim svetom« in »novim svetom«, ki nastaja od 2020 in naprej…

 

RUTINA BO POMEMBNA

Rutina je tista, ki ti bo pomagala dosegati zastavljene cilje, zato jo februarja še posebej neguj. Če si si zadal-a, da boš redno meditiral-a, počni to vsak dan, če si si zadal-a, da boš redno telovadila, počni to vsak dan, če si si zadal-a , da se boš razstrupil-a, naredi to. Če si zadadal-a, da boš temeljito pospravil-a svoj dom, potem to počni. Prihaja namreč, da je slednje februarja še posebej priporočljivo. Tudi, če imaš kakšno pomoč v gospodinjstvu napoved pravi, da vnesi v čiščenje februja še svojo energijo.

 

Rutina nam bo februarja pomagala ohranjati kot temu rečejo Angleži »sanity«, razum, oziroma trezno glavo vsled vsega, kar se dogaja v naših življenjih, v naši ožji družbi in po svetu.

 

Ugoden mesec bo tudi za popravila. Torej poglej, kaj vse je potrebno popraviti, kar morda sedaj ne deluje, od stvari v gospodinjstvu do stvari v poslu (naprimer delovanje povezav na spletnih straneh, posodobitve računalnikov, popravila čevljev, take praktične stvari), popravila osebnih odnosov, do vseh materialnih stvari, ki ne delujejo. No, meni se že vrti film v glavi, kaj vseje potrebno popraviti doma J.

 

Ob tem razmišljam, kako bi se dalo popraviti odnose, za katere čutiš, da so skrhani. Kar prihaja je, da zavrtiš film nazaj na trenutek, ko je ta odnos bil lahkoten in neobremenjen ter pričneš s to energijo ustvarjati novi-stari odnos. Seveda je uspešnost tega odvisna od obeh strani, vendar pa to zmeraj ni mogoče. Če to ne bo mogoče, vseeno deluj po svojih najboljših močeh in v najvišje dobro vseh vpletenih (ne pozabi tudi nase).

 

DOGODKI STRASTNEGA ŽIVLJENJA IN KJE SE LAHKO SREČAVA

6.- 8. februar

WEF – Ženski ekonomski forum, kjer bom nastopila s temo: Strah pred avtentičnostjo – Jedro in Zdravilo.

Če boš tam, se z veseljem srečam s teboj na kakšni kavici.

 

9. februar

Toplo vabljen-a na meditacijo: Procesi grlene čakre in aktivacija njenega potenciala. >>> Več informacij

 

12. februar

Srečanje NOTRANJEGA KROGA. Temu intimnemu ženskem krogu, ki je namenjen negi in uresničevanju tvojih sanj, se lahko pridružiš kadarkoli. >>> Več informacij

 

13. februar

BREZPLAČEN webinar: 5 skrivnosti uporabe intuicije – dragulja nove dekade. >>> Rezerviraj svoj sedež

 

 

7. marec

Ponovitev delavnice KREIRAM PROSPERITETO v Ljubljani. Točna lokacija bo znana naknadno. >>> Več informacij in prijava

 

NE PREZRI!!!

Samo še danes, 1. februarja !!! se lahko v 6-mesečni poslovni program, ki je namenjen rasti in razvoju tvojega srčnega posla – Akademijo, vpišeš po izrednih pogojih. >>> Več informacij

 

 

PREDNOSTI MESECA FEBRUARJA 2020 NA KRATKO

Mesec februar bo pokazatelj stopnje naše notranje moči. Resnica in pristnost bosta poudarjeni. Energija meseca februarja bo spodbujala prebujenje in duhovno samouresničitev.

 

IZZIVI MESECA FEBRUARJA 2020

Največji izziv bo na področju izražanja svoje resnice ter na področju tega, ali boš uspel-a ohraniti svoje vrednote in stati za njimi, tudi, ko se boš počutil-a da nimaš nobene podpore.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA FEBRUARJA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE

Znanje, ki ga imaš, uporabljaj februarja za to, da sebe bolje spoznaš. Tako boš tudi drugim lahko pomagal-a, saj se bodo spremembe dogajale vsem.

 

Postani naročnik-ca celovite Intutivne napovedi meseca, v kateri vsak prejmeš podroben vpogled v to, kaj prinaša mesec, kakšni bodo izzivi in kako upravljati z njimi ter kam usmerjati svojo energijo, da boš lahkotneje dosegal-a svoje cilje.

naročnina na celovito intuitivno napoved meseca

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply