ODPIRAJO SE POPOLNOMA NOVE SMERI 

 

ČAS IN DOBRO NAČRTOVANJE BOSTA V OSPREDJU

 

Teža februarskih energij se bo povlekla še naprej v začetek marca. Morda je to povezano z retrogradnim Merkurjem, ki nas »sili«, da popravimo stvari, ki jih je potrebno popraviti in opravimo vse, s čimer smo odlašali.

 

Čas res da hitro mineva, ampak šele, ko se z njim naučiš učinkovito upravljati, ga lahko tudi upočasniš, ali še bolje, raztegneš in s tem ustvariš prostor za vse, kar si želiš postoriti. Če te zanima, kako ti to lahko uspe, te vabim na uvodni pogovor. Klikni tukaj in ga rezerviraj.

 

Čas bo marca v ospredju, zato ti predlagam, da mu posvetiš dovolj časa.

 

Izjemno pomembno bo namreč upravljanje z njim, če boš želel-a dosegati svoje cilje na »nenasilen« način. Začetek meseca se namreč kaže tako kot da se gumica napenja, po 10. marcu pa bo se bo ta gumica sprožila in stvari bodo z veliko hitrostjo odletele s te gumice. To je lahko dobro, če boš v začetku marca dobro planiral-a, kajti sicer lahko nastane v drugi polovici marca velika zmeda, kar pa ne bo najbolj produktivno, ravno nasprotno, postane lahko precej stresno in utrudljivo.

 

Kaže, da je še najbolje, da se v začetku marca zabubiš in preleviš v nekakšnega planerskega  molja, pa čeprav te bo ta »gumica«, ki se bo že nategovala, želela izstreliti. Počakaj na pravi trenutek, da boš lahko zadel-a tarčo, če se lahko tako izrazim. Gumica mora biti ravno prav napeta in ravno prav usmerjena, kar pa boš dosegel-a z dobrim planiranjem.

 

Marec bo tudi čas za pogumnejše korake kot doslej.

Po 10. marcu se obeta sprostitev energij in čutiti bo kot da bo kolektivno zavladalo neko olajšanje. Poslovno se lahko sprostijo

stvari, denarna sredstva, projekti, ki so morda do sedaj stali in se niso nikamor pomikali. Na osebnem področju pa se bodo pričeli razreševati morda kakšni spori ali napetosti v odnosih. To sicer velja tudi za poslovne odnose.

Marec bo ugoden za dobro načrtovanje in nato uresničevanje idej, ki so morda sedaj le še ideje.

 

Ugoden mesec bo za to, da ideje prizemljiš in jih pričneš uresničevati. Po vsej verjetnosti pa bodo povezane z nečim, o čemer še pred mesecem ali dvema nisi niti še razmišljal-a. Nakazovala se bo že nova dimenzija bivanja in kolektivna sprememba v razmišljanju. Posledično se bo spreminjalo tudi naše delovanje.

 

V javnost bodo pričele prihajati tehnološke novosti, o katerih se je sedaj morda le še šušljalo, predvsem s področja nege in zdravja in najbrž oskrbe s pitno vodo. Torej šlo bo za neke vrste razkritja.

 

Kar se tiče same vode je zelo pomembno, da pijemo energizirano vodo. Poleg flašk, ki so dokaj poznane, pa lahko svoj vrč ali kozarec za programiranje vode naročiš tudi v tejle spletni prodajalni.

 

Še posebej inovativno bi bilo, če bi take vrče z vodo lahko videli v kakšnih gostinskih lokalih, kajne? Ker smo sestavljeni iz približno 70% vode, je izjemnega pomena za naše zdravje in počutje, kakšno vodo – molekule – dajemo vase. Znan je Emotov eksperiment.

 

Čas se danes meri drugače kot naprimer pred sto leti, ko je vse potekalo bolj umirjeno in počasneje. Danes lahko v istem času naredimo veliko več. Ob tem pa se sprašujem, do kod lahko pridemo pri tem, naprimer v panogah, kjer stremijo k optimizaciji in vse večjemu dobičku.

 

16. marca pričnemo s programom ©Intuitivni vodja, ki se bo zaključil v prvi polovici junija.  Začetek programa sovpada z energijo, ki jo druga polovica marca nosi s seboj, to pa je energija inovacij, novosti, izumov.  Okrepljeno zaupanje vase in znanje praktične uporabe intuicije ti bo pomagalo pri utiranju novih, še neznanih poti. Toplo te vabim, da se vključiš v program.

 

Če se ukvarjaš s kakšno stvarjo in jo želiš na inovativen način zapakirati in predstaviti svetu, je marec ugoden mesec za to.

 

Vendar pa ti ponovno svetujem, da ne hiti. Lepo počasi deluj v smeri svojega navdiha, v skladu z navodili intuicije ali notranje modrosti.

 

Marca bodi pazljiv-a le na to, da ne boš hitel-a in se prenaglo odločal-a.

 

Odločaj se kot da ti nikamor ni potrebno hiteti in kot da ničesar ne potrebuješ. Tako boš tudi najbolj uspešen-a marca pri doseganju svojih namenov. Marec nosi s seboj bistveno spremembo v percepciji časa, zato bo še bolj pomembno kot prej delovanje iz srca in ohranjanje ravnotežja.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA MARCA 2020 NA KRATKO

 

Ugoden čas bo za to, da marca pozabiš na svoje izzive, težave, morebitno bolečino. Presenečen-a boš namreč nad tem, kako se stvari lahko tudi same urejajo, če si le dopustiš, da se tvoja energija obnavlja.

 

IZZIVI MESECA MARCA 2020 NA KRATKO

 

Bolj kot se boš izogibal-a spoznavanju sebe, bolj se ti bo izmikalo ravnovesje, ki je v marcu tako zelo spodbujeno in povdarjeno. Bežanje pred seboj še nikoli ni prineslo napredka, prineslo pa je stres, težave, ki se jim sicer želiš izogniti.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA MARCA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A

 

SVOJE CILJE NA KRATKO

Usmerjaj svojo energijo in namen v ustvarjalnost ter prožnost, saj bodo spremembe lahko nenadne in lažje kot jih boš sprejel-a, lažje ti ti bo, oziroma manj bo stresa in napetosti.

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply