RAZFOKUSIRANJE IN ZMEDA HKRATI

 

Tukaj je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.

 

Svet se je znašel v tranziciji, ki je povprečen Zemljan najbrž ni pričakoval. Nihče ni pričakoval, da bo to, kar smo leta opazovali, da se dogaja le drugim, potrkalo na njegova vrata. Bolezen, smrt, bankrot, ločitev, izgube… KOVID – 19 je del globalnega sveta in ne samo delčka, ki ga je tako »varno« opazovati preko ekranov, poročil in iz svojega udobnega naslanjača.

 

Življenje se je ustavilo, spremenilo. Sama, čeprav sem bolj obremenjena kot pred izolacijo, vidim še več stvari, za katere sem lahko hvaležna. Trenutek, ko se vse ustavi, je tudi priložnost za umirjen in zelo osrediščen pogled na vse, kar nas/me/te je do tega trenutka pripeljalo.Ko smo decembra 2019 plavali s svobodnimi delfini, ki so šestdimenzionalna bitja, je bil občutek precej drugačen kot vsa prejšnja leta. Z delfini plavam že od leta 2012. Na trenutke je bilo njihovo plavanje precej kaotično, saj so plavali v vse smeri in ne tako zvezno kot sicer. Prav tako sem od njih prejela preostanek Blue Ray šestdimenzionalne duhovne tehnologije, ki jo sedaj delim na Havajskem Mastermindu, pripravljam pa tudi program njene uporabe. Vprašala sem jih tudi, kaj lahko mi naredimo zanje. Odgovor je bil preprost: »Ohranite oceane in morja čista.» Takrat se nisem zavedala, da prihaja na nek način kaos ali pa urejen red, odvisno od perspektive. S svojim obnašanjem pa so delfini te spremembe že komunicirali.
 

Meditacija Radost z delfini – BREZPLČANO – klikni tukaj.

Imam občutek, da se bo na področju vode (tako pitne vode kot vse drugih oblik uporabe vode) še kaj dogajalo – to je bilo izpostavljeno že marca, oziroma decembra na HM – in celotno skupnost Strastnega življenja vabim, da vsak dan in brez odlašanja delamo koncentracije, meditacije, usmerjanje pozornosti v skupno dobro za vse, ter za dvig zavesti človeštva.

Sama svoj delček prispevam v FB skupini, na mojem YouTube kanalu in na spletnih straneh, kjer delim brezplačne vire, tudi tiste, ki jih do sedaj nisem. Pripravljam pa tudi novi brezplačnih webinar 5 kvantnih moči,kamor te vabim 16. aprila.

S teboj želim podeliti tudi tole zgodbico:

Človek je hodil po cesti in je srečal Budo. Buda je izgledal tako zelo, zelo, zelo prisoten, napolnjen z nečim čudovitim, z neko svetostjo, z neko energijo, močjo, s kvantno energijo. Presunjen z njegovo energijo in prezenco ga je vprašal:

»Gospod, kaj ste vi? Ste bog?«
»Ne«, je rekel Buda.
»Kaj pa? Ali ste angel?«
»Ne«, je rekel Buda
»Kaj pa potem ste?«
»Samo prebujen sem«, je odgovoril Buda.

Vsekakor izolacija prinaša tako izzive kot priložnosti.

Tistim, ki ste sedaj v prvih linijah pomoči in neposredno izpostavljeni zdravstvenim tveganjem… Izjemno sem vam hvaležna. Svoj delček prispevam tudi sama. Uporabljam vsa svoja znanja in pridobivam nova, da se situacija čim prej stabilizira ter da nismo samo pasivni opazovalci, ampak aktivni soupravljavci.

 

RAZVOJ NOVIH ZNANJ IN VEŠČIN

Tisti, ki smo doma v izolaciji, se privajamo na nov način življenja, dela in odnosov. Ta izziv je tudi priložnost za to, da razvijamo nova znanja in nove veščine, o katerih smo prej v vrvežu vsakega novega dne samo razmišljali.

Če imaš svoj posel, lahko svojim strankam še zmeraj služiš na svoj najboljši način, samo malce drugače kot prej. Vzemi si čas, premislek in potovanje vase za razvoj novih veščin, ki jih boš, ko bo obdobje izolacije mimo, potreboval-a!

Nič namreč več ne bo tako kot je bilo.

Sprememba bo vidna v zavesti človeka, v spremembi vrednot, v načinu delovanja…

 

APRIL PRINAŠA RAZFOKUSIRANO IN HKRATI ZMEDENO ENERGIJO

April prinaša zmedeno energijo in tudi energijo razfokusiranja, zato je še posebej pomembno, da ohranjaš jasnega duha in visok nivo energije. Razfokusiranje je lahko dobro za razgrajanjevanje neželenih dogodkov, tudi naprimer strahu pred okužbo s korona virusom, ali “vojnega” dobičkarstva ali lekcij, ki jih ne potrebuješ. Medtem ko je zmedena energija kontraproduktivna.

Srčno in toplo priporočam stik z energijo radosti, zdravljenja in tudi širitve zavesti ter pogosto poglabljanje vase z meditacijo Radost z delfini, ki je na voljo BREZPLAČNO. Prosim, deli tole sporočilo, naj do meditacije pride čim več ljudi.

Zmedo lahko povzroča še večja intenzivnost informacij, nenehno spremljanje tega, kaj bo, in seveda nizkovibracijske misli ter ranljivost, ki slabi tako energijski kot posledično imunski sistem.

Še najbolj priporočeno je, da aprila ohranjaš misli v danem trenutku, pri tekoči zadevi in jih usklajuješ s svojimi občutki. Naprimer: če tvoje telo pravi, da je obremenjeno in da je dovolj nekega početja, ustvari prostor za kreativno pavzo in počni kaj drugega. Pokliči prijatelja ali prijateljico, deli svoje izkušnje, svoje procese, pojdi v naravo, ostani v sebi… Skratka ponovno prihaja, da se ne poleniti. Tudi, če si doma v izolaciji ohrani svojo tedensko rutino.

OK, prihaja tudi, da se bodo poslovno pričeli dogajati veliki premiki. Kaže, da se bo posel – ali neke materialne stvari – dobesedno premaknile iz enega konca na drugi konec. To vidim kot velike bloke kontejnerjev, ki se selijo iz enega kupa na drugega. Kaj bi to lahko pomenilo? Masovni premiki premoženja, reorganizacija?

Intuitivno zaznavo dogajanja prepuščam… Čas pa bo pokazal. V FB skupini bomo to tudi sproti spremljali.

Namen Intuitivne napovedi meseca je, da ti pomagam pri mesečnem navigiranju skozi energije na način, da nenehno napreduješ, da se razvijaš in da si nenazadnje vsakič za kanček višje v svoji vibraciji.

Posebej toplo te spodbujam, da če še ne meditiraš redno, če se ti zdi, da je to preveč wuu, wuu, da poiščeš svoj način osrediščanja in čutenja hvaležnosti, ljubezni ter notranjega miru, ki ti bodo v aprilu, pa tudi sicer v življenju, najbolje služil.

 

Brezplačen webinar v živo, 16. aprila >>> več informacij

OPOZORILO

Opozorilo prihaja za vse, ki ste v lanskem letu šli čez velike osebne življenjske transformacije, se morda ločili, morda ste izgubili službo, se soočili s težkimi stvarmi, kot je naprimer bolezen, da se je potrebno zavedati, da je čas za korenito spremembo za začetek v načinu razmišljanja ter čas za spremembo smeri poti potovanja iz zunanje, v notranjo smer. Strah je pri tem povsem odveč. Kar se lahko zgodi je to, da če to opozorilo spregledate, se bodo stvari še naprej rušile.

Bolj kot se bomo oklepali starega, več pomembnih stvari se bo rušilo. To je sedaj dejstvo.

Vse, kar se je zgodilo in vse, kar se bo v naslednjih dveh letih še zgodilo travmatičnega, je samo zato, da se zbudimo in namesto osvajanja zunanjih svetov pričnemo osvajati in raziskovati svoj notranji svet.

Obdobje, v katerem smo, je dobesedno odslikalo to, kar se je nakazalo 31.12.2019, ko se je vse spremenilo. Osebni cilji, osebne travme niso več tako pomembne. Te so in se je z njimi potrebno ukvarjati. Pomembno pa je skupno dobro in to, kako lahko temu skupnemu dobremu služimo v obliki življenja najboljše verzije samih sebe.

Zato te aprila toplo vabim, da si vzameš trenutek zase, vzameš zvezek in pisalo ter ponovno zapišeš svojo vizijo na temo: Kdo je, kako živi, kako misli, kako čuti, s kom se druži in kaj počne najboljša verzija mene?

Vesela bom če boš svojo zgodbo delil-a v naši FB skupini in tako sooblikoval-a sliko novega sveta, ki nastaja tudi s tvojo pomočjo. Vsak izmed nas je pomemben delec v enosti. Več kot nas bo dalo od sebe v teh časih vse najboljše, hitreje se bo ta slika tudi uresničila.

Tukaj sta tudi številčna niza Grigorija Grabovoia za izničitev COVID-19 virusa.

4986489
 in
   548748978

Primer enostavne oblike upravljanja s tem nizom:

Izreci: Sem stvarnik, delujem kot stvarnik v najvišje dobro vseh in vsega. Pred seboj oblikuj sfero srebrno bele barve, ki vsebuje dobro za vse, ter vanjo dodaj te številke in se nanje koncentriraj. Vnesi jih vsaj 3x. Številke, na katere se koncentriraš naj bodo srebrne barve. Na koncu izreci še. Fiksiram rezultat. Ukazujem, da je tako.

Vabim pa te tudi, da se vsak večer ali dopoldan ob 10.00 uri pridružiš upravljanju na You Tube kanalu Večna Mladost.

Kako torej aprila uresničevati svoje namene? Ali so ti sploh še pomembni?

Po mojem mnenju so še kako pomembni, le da se spreminjajo. Morda si si še le en mesec nazaj želel-a romantične zveze, ali pa 3x večje prihodke, novo službo. Danes pa si morda želiš, da se svetovno stanje čimprej stabilizira in življenje ponovno steče. Torej osnovna človekova naravnanost – nekaj, čemur se kot človeška bitja ne moremo izogniti – je, da se razvija, da k nečemu stremi.

Čutim tudi, da bo aprila osamljenost v ospredju.

Človek je družabno bitje in le v družbi lahko deluje, sicer umre (razen redke izjeme seveda). Kot rečeno, v FB skupini Strastnega življenja lahko najdeš sorodne duše, nasvete in varen prostor, ki ti bo pomagal čez izzive. Deli tudi svoje strategije ohranjanja visokega duha in dobre psiho-fizične kondicije, dela s strankami ali od doma…

Ko sprašujem za nasvet za čimbolj radostno in uspešno navigacijo v mesecu aprilu, prihajajo naslednji odgovori:

 1. Poišči pot do sebe, do svojega središča, kjer boš našel-a mir in vse potrebne rešitve.
 2. Pridobivaj nova znanja, ki jih boš zagotovo potreboval-a, ko bo te krize konec.
 3. Bodi dobro organiziran-a in v neki dnevni rutini. Postori vse, kar si se namenil-a postoriti v dnevu, vstajaj ob uri, itn.
 4. Hvaležnost je izjemno poudarjena. Predlagam jutranji in večerni ritual hvaležnosti. Preprosto spomni se, za kaj vse si hvaležen-a.
 5. Če si v poslu, ki sedaj stoji, služi svojim strankam še naprej. Pravtako se dobro pripravi na čas po tej krizi, ko se bo življene počasi postavilo v nove – normalne tirnice. Če ne veš kako, se dogovori z menoj za 30 min. brezplačno svetovanje. Pomagala ti bom pri pripravi konkretne strategije.
 6. Če si zaposlen-a ne pozabi na vse ljudi, s katerimi sicer tesno sodeluješ. Zahvali se jim ter ji pošlji kakšno spodbudno besedo, predvsem pa jim pokaži, da ti je mar in da te zanima to, kako so.
 7. V svojem domu poskrbi za pretok energije. Prostori naj bodo prezračeni. Poskusi redno ugašati vse brezžične naprave in razdelilnike ter aparate, da se energija sprosti in prostori napolnijo z negativnimi ioni. Če imaš ionizatorje ali nakit z magnetki, teslove ploščice, to sedaj tudi uporabljaj.
 8. Predlagam pa tudi uporabo teh aparatov. Vsa navodila so tukaj:

  Ostani zdrav-a in dvignjenega duha STRASTNO ŽIVLJENJE.

  Tukaj sem zate z vsem svojim znanjem, ljubeznijo in željo po kokreaciji boljšega sveta.

  Z Ljubeznijo, Tamara

P.S. Do konca aprila sem podaljšala tudi možnost nakupa celotnega sklopa meditacij po precej ugodnejši ceni. BONUS, ki ga prejmeš ob nakupu je tudi brezplačna udeležba na meditaciji z Marijo Magdaleno. Tako prejmeš 18 meditacij za samo cca 10€>>>.

Do konca aprila sem razpolovila tudi cene individualnega svetovanja – intuitivno in poslovno svetovanje je tako sedaj 50% off. Klikni tukaj in rezerviraj svoj termin
 

PREDNOSTI MESECA APRILA 2020 NA KRATKO

Včasih je kriza prednost prav zaradi tega, da lahko slečemo še zadnje oklepe primarne družine, družbe, vlog, ki naj bi jih igrali in postanemo to, kar si v resnici želimo biti, ne da bi se pri tem počutili krive.
 

 

IZZIVI MESECA APRILA 2020 NA KRATKO

Strah bo aprila največji paralizator. Ob strani mu bo stalo pomanjkanje poguma. Sedaj je morda bolj kot kdajkoli pomembno, da v sebi najdeš moč za dvig nad energijo pandemije, gospodarske krize, napetih odnosov med ljudmi, strahove pomanjkanja.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA APRILA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE NA KRATKO

Sedaj ni čas za čakanje, za pasivnost. Sedaj je čas za aktivno notranje delo in razvoj novih, da popolnoma novih konceptov delovanja in bivanja.

 

PRVIČ DOSLEJ!!!

Letna naročnina na Celovito Intuitivno napoved meseca je znižana za 50%. Sedaj jo lahko naročiš za samo 12€, to je samo 1€/mesec. Kot naročnik-ca prejmeš:

 • 12 napovedi,
 • 10% popust na programe strastnega življenja (popusti se ne seštevajo).,
 • 3 % popust na oddihe Strastnega življenja (popusti se ne seštevajo).

Klikni tukaj za naročilo.

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply