NOVI ZAČETKI

 

Maj v Sloveniji pričenjamo s sedmim tednom karantene. Življenje se sicer umirja, navadili smo se na spremenjene ritme, preživeli intenzivnejše odnose, na katere morda nismo bili več navajeni, jih poglobili ali pa ugotovili, da je čas, da se nekateri odnosi zaključijo.

 

April je bil ugoden mesec za sidranje novih znanj, zato sem tudi sama, kljub intenzivnejšemu vsakdanu, ob šolanju otrok od doma in več svojega dela, izkoristila ta čas za nova znanja. Predvsem sem poglabljala to, na čemer se do sedaj že delala. Res je, nisem počivala. Vsak dan sem delala za dvig zavesti, za krepitev energije obilja in za hitro transformacijo na bolj pozitivne tirnice naše časovnice.

 

 

 

Maja začenja tudi svoje delo v programu Elitni UM nova skupina čudovitih strastnih ustvarjalk. V program, ki bo potekal 6 mesecev, se še lahko vključiš, in sicer samo še danes, 1. maja po ugodnejši kotizaciji. Ob prijavi danes, 1. maja, pa prejmeš še program 5 KVANTNIH MOČI v vrednosti 247€. Če želiš izvedeti, ali je program Elitni UM
sploh zate, ti bom ta vikend na voljo za uvodni pogovor. Piši mi na info@tamarabelsak.com, da se dogovoriva.

 

 

NA VOLJO BO VELIKO SVETLOBE

 

Maj se na prvi pogled kaže kot sončen mesec. Na voljo bo veliko svetlobe, vendar bo v etru prisotna neka teža. Moj občutek je, da se bo težje dihalo kot naprimer aprila. Pa ne zaradi COVIDa-19, če se lahko malce pošalim.

 

DOPUSTI SI TRENUTKE ZA SAMO BITI

 

Še vedno ni čas za počitek, bo pa čas za upočasnitev ritma. Videli bomo najbrž, da nekatere stvari niso tako pomembne, želeli se bomo prepustiti trenutku in ga užiti, ne da bi bili pod pritiski časa, vsakdanjih obveznosti ali svojih želja. Če si lahko, si dopusti maja čim več takih trenutkov. Ti te bodo polnili.

 


To bo po mojem občutku ena pomembnejših polnitev v tem letu. Zelo dobro poglej, katere aktivnosti te polnijo in katere izčrpavajo. Tukaj ne gre samo za fizične aktivnosti, ampak tudi za mentalne aktivnosti.


 

ENERGIJA NOVIH ZAČETKOV

 

V maju prihaja tudi povečan občutek brezčasnosti. Kot da se bo potrebno znajti v prostoru in času po apokalipsi, kot to lahko vidimo v filmih. To se sicer ne sliši vzpodbudno, vendar ta energija pravzaprav ponuja energijo novih začetkov.

 

Gre za začetke, ki jih začenjamo po tem, ko nimamo strahu pred tem, da bi kaj izgubili. V tem je akumulirana energija čistega potenciala.

 

Vzemi si čas, da ta izjemni kumulus energije dobro oblikuješ v oblike, ki jih sedaj še nisi oblikoval-a. Kako bi to v našem svetu izgledalo? Pojdi izven okvirjev, poruši svoje miselne omejitve in omejitve svoje kreativnosti, povečaj svojo fleksibilnost in odprtost duha. Prelivaj se kot reka, ki dolbe nove struge, za katere ni omejitev.

 

ŽIVLJENJE BREZ OMEJITEV

 

 

Tudi v Strastnem življenju gremo naprej v ustvarjanju življenja na vibracijah radosti in vizije življenja brez omejitev z dogodkom, ki je napovedan za 13. junij – Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti. Če ga bom lako izvedla ali ne v živo, sedaj še ni znano. V primeru slabega scenarija, bo dogodek prenešen na splet. Toplo vabljen-a, še posebej, če si želiš stopiti ven iz matrike, ven iz okvirjev in začutiti kako tvoje življenje poteka brez omejitev.

 

Da, energija meseca maja kaže na to, da bo potrebno opustiti stvari, ki ti jemljejo čas in niso najbolj produktivne. Kaj to pomeni? Naprimer: če 4 ure na dan preživiš pred TV ekrani, v gledanju poročil, v katerih je itak večina zelo nizkovibracijskih informacij, potem pa si ogledaš še kak film, v katerem je polno nasilja, je to izjemno neproduktiven čas, ki počasi in zelo nezavedno spodjeda tvojo mirnost, vero, sposobnost samoobnove in kreativnega upravljanja, še posebej, kadar okoliščine niso idealne. V kolikor pa boš več časa preživel-a v miru, v naravi, v meditaciji ali ob učenju nečesa novega, kar te navdihuje, pa bo to zelo produktivno porabljen čas.

 

KAR JE POD VIBRACIJO LJUBEZNI, NE BO DOVOLJ DOBRO

 

V luči globalnih, predvsem pa domačih dogodkov, je sedaj čas, da državljani, vsaj tisti, ki se zavedamo delovanja misli in energije za njimi, stopimo skupaj v visokovibracijskem upravljaju svojih misli in energije. Vse, kar je pod vibracijo ljubezni, žal ne bo dovolj dobro. Več energije bom temu namenjala tudi na mojih majskih kavah s Tamaro na FB (#kavastamaro), ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 10.00 uri v FB skupini. Zato maja postavljam pred tebe izziv, nalogo ali kakorkoli bi temu lahko še lepše rekla, da bodi izjemno pozoren-a na svoje misli in besede ter misli in besede, ki prihajajo do zunaj do tvoje zavesti ter prični z njimi upravljati tako, da jim dviguješ vibracijo.

 

IZBIRAJ NOVE SMERI

 

Maja kaže, da se ne bo nič dogajalo, a naj te to ne preslepi. Dogaja se zmeraj. Mesec bo namreč pomemben za nadaljevanje tvoje poti, ki lahko gre v eno, drugo, tretjo ali nešteto smer.

 

Občutek je, da bo najslabša izbira že znanih in navidezno varnih poti. Topel nasvet prihaja, da izberi pot, za katero čutiš, da zanjo potrebuješ največ poguma. Ta izgleda najbolj osvetljena.

 


DOGODKI STRASTNEGA ŽIVLJENJA, KI TI BODO POMAGALI POSLOVNO ALI OSEBNO RASTI

 

4. maj – Pričnemo s programom Elitni UM.

13. maj – Srečanje NOTRANJEGA KROGA STRASTNEGA ŽIVLJENJA, v katerega se lahko vključiš kadarkoli.

13. junij – Dogodek; Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti

 

ODDIHA STRASTNEGA ŽIVLJENJA

 

 

PREDNOSTI MESECA MAJA 2020 NA KRATKO

Obeta se zanimiv maj, kajti na površje bodo prihajale skrivnosti. Omogočena pa bo tudi večja jasnost glede tvoje osebne poti. Bodi izjemno prisoten-a! 

 

IZZIVI MESECA MAJA 2020 NA KRATKO

 Največji izzivi bodo na področju varnosti. Zdravi se moška energija. Veliko bo tudi poskusov manipulacije. Tanka bo meja med učinkovitostjo in izčrpavanjem.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA MAJA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE NA KRATKO

Svojo energijo usmerjaj v prepoznavanje in nego svojih darov ter zagotavljanje trajnih rezultatov, tudi, če je tvoja trenutna rast zaradi tega morda počasnejša.

 

Celovito Intuitivno napoved meseca lahko naročiš tukaj

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply