IZBOLJŠAVE, SIDRO & INTUITIVNO VODENJE

 

Upam, da si opravil-a domačo nalogo meseca aprila in maja, pridobil-a nova znanja, se reorganiziral-a, spustil-a, vse, kar ti ne služi več ter se napolnila z energijo. Junij bo ugoden za to, da ta znanja, energijo, nov elan uporabiš za ustvarjanje nečesa novega, če pa že ne novega, pa vsaj drugačnega in posodobljenega.

 

Želene spremembe se ne morejo zgoditi, če počneš stvari na enak način kot prej, ampak samo na podlagi novih, ugodnejših vzorcev delovanja ter s tem drugačnih pogledov na iste stvari. Prav tako le z globino lahko pridobivaš kvalitetno širino. Globino pa lahko pridobiš v odmiku od projekcij zunanjega sveta in v stiku s samim/samo s seboj in s svojim višjim jazom.

 

Intuitivno delovanje – vodenje – bo junija ponovno v ospredju, pa ne samo junija, ampak celih naslednji deset let.

Pač, vse dokler to ne bo postal običajen način delovanja. Spreminjalo se bo naše delovanje, odnosi, tehnologija, odnos do narave, materialnega sveta. Spoznavali bomo medsebojne povezave, oziroma bolje rečeno, bolje jih bomo videli in zato bo vse manj ljudi delovalo v polju množične »hipnoze«, ki nas še zmeraj želi zadržati v delovanju in odzivanju na podlagi strahu.

 

Energija bo v ospredju na vseh področjih njene uporabe. Pravzaprav je vse energija. Mi smo energija in porabljamo energijo za to, da sploh lahko živimo. Hkrati pa je veliko tudi oddajamo v okolje. Denar je energija. Hrana je energija. Sonce je energija. Voda je energija. Živali so energija. Vsa narava je energija…

 

Junija te spodbujam tudi, da v svoje življenje vnašaš izboljšave.

 

Če se spomniš, so bila v februarski napovedi v ospredju popravila, junija pa so v ospredju izboljšave. Le-te seveda vključujejo tudi to, da če je to potrebno, stvari najprej popraviš. Sama bom izboljšave vpletla tako v svoj poslovni kot osebni del življenja. Pri meni sta oba eno in se prepletata ter sta soodvisna. Tako bom junija namenila veliko pozornosti prenovi spalnice, ki bo dobila svoje izboljšave, od nove postelje, do nove barve na stenah in lestenca. Poslovno pa načrtujem posodobitev svojih poslovnih fotografij, ki bodo narejene ob morju. Obisk morja bom združila z dogodkom, ki ga imam 13. junija v Strunjanu; Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti. Prisrčno vabljen-a.

 

Izboljšave so rdeča nit meseca junija. Pomagale ti bodo ojačati pretok energije tam, kjer si ga sam-a želiš več. Kako lahko to dosežeš, je zapisano v celoviti napovedi meseca, delček tega pa bom podelila tudi na BREZPLAČNEM WEBINARJU – 5 skrivnosti uporabe intuicije, 23. junija. Tukaj lahko rezerviraš svoj sedež na predavanju.

 

Sidro bo pomembno

 

Junija sicer pričakujem miren mesec, morda bolj sproščen kot je bilo zadnjih nekaj mesecev. Ne bo se še veliko dogajalo, zato ti svetujem, da poleg uvajanja izboljšav utrjuješ še zaupanje vase, v svoje – neodvisne – poglede na stvari in vadiš sidro.  Sidro kaže, da bo pomembno kar naslednjih nekaj mesecev in pomaga pri tem, da ti, karkoli se dogaja, ne spodnese tal pod nogami.

Vse je dobro točno tako kot je in to zmeraj.

Svet, v katerem živimo, ustvarjamo samo s svojimi mislimi, občutki, delovanjem, s svojo energijo. Je torej le odslikava kolektivnih notranjih procesov.

 

MAREC 2021 – več informacij

Da, človek je precej kompleksno bitje. Vendar ugotavljam, da sem sama to kompleksnost že precej poenostavila in mi zato tal pod nogami tudi več ne spodnaša. Poenostavila sem si ga na sam koncept razumevanja delovanja sebe v vesolju. Sebe kot zemeljske osebnosti in sebe kot energije, oziroma duhovnega bitja. Prebujam se že 20 let, korak za korakom. Razgled, ki ga v tem prebujanju pridobivam, pa je vse lepši in lepši.

 

Glede na globalno dogajanje, pa tudi naše lokalno dogajanje, nimam občutka, da bo strah pred preživetjem prevladal, čeprav si tega morda osebe iz ozadja želijo. Prevlada pa lahko vsesplošno strah sam po sebi; strah pred nejasno prihodnostjo, strah pred tem, da nič ni tako kot bi lahko bilo. Naj te ob tem spomnim, da je strah nizka vibracija in zelo neproduktivna. Strah ne vodi v izboljšave, ampak v krčenje. Predvsem pa je nasprotje ljubezni. Nove, kreativne stvari, pa lahko nastajajo samo iz vibracije ljubezni.

Zato ti toplo svetujem, da junija:

 • neguješ ljubezen,
 • uvajaš izboljšave in s tem okrepiš pretok energije na pomembnih področjih svojega življenja ter
 • poiščeš svoj način za to, kako sidrati svojo energijo.

 

En od načinov za sidranje svoje energije ponuja tale vaja:

 1. Prični z globokim dihanjem v trebuh.
 2. Pozornost usmeri samo na dihanje.
 3. Dopusti, da te dih potegne navznoter. Občuti, kako zrak vstopa v telo, občuti širjenje in krčenje pljuč, širjenje in krčenje trebuha.
 4. Ko dihaš, sproščaj napetosti v telesu. Vso telo se sprošča. Spuščaj vse, česar ne potrebuješ več.
 5. Pozornost usmeri na hrbtenico. Poskušaj vnesti dih skozi hrbtenico. Morda občutiš kakšne blokadice. Dopusti, da se sprostijo in se energija pretaka po hrbtenici.
 6. Tvoja pozornost je na hrbtenici, kot da bi jo kopal-a v tej čudoviti svetlobi. Tvoj nevrosistem se korigira in polni z energijo.
 7. Energija potuje v pelvis, ki se sprošča.
 8. Energija potuje navzdol skozi noge, spušča se napetost, telo je vse bolj sproščeno.
 9. Prejemeš občutek osrediščenosti, domačnosti biti v telesu.
 10. Pozornost usmeri na področje srca. V tem sproščenem stanju prični odpirati svoje srce. Tukaj je tvoj portal dostopa do neskončnosti. Dopusti, da se energije odpiranja srca pričnejo pretakati skozi ves tvoj sistem. Sedaj greš globje, v globje dimenzije sebe. S tem, ko se odpira srce, vstopa v telo, v sistem, še več svetlobe in vitalne energije, kisika, prane, čij-ja. Tvoje energijsko polje postaja vse močnejše in širše. Sedaj razumeš, da se ljubezen in življenje rojevata v nas in ne zunaj nas. Ta energija se širi in povezuje z dimenzijami tvojega višjega jaza.
 11. Razširi svoje zavedanje vse do središča zemlje. Samo ko pozornost usmeriš tja, si takoj prisoten-a v središču zemlje, kjer je bogat izvor energije. Povezuješ se z jedrom zemlje. Zemlja te pozna na tem nivoju. Pozna te kot nekoga, ki je imel-a mnogo inkarnacij in kot individualno osebo v teh inkarnacijah. Povezuj se z Zemljo, globoko v njenem jedru in se spočij tam. Si eno z Zemljo. Telo je eno z Zemljo. Telo je darilo Zemlje. Energije Zemlje pričnejo penetrirati v telo in kopajo vsako celico v telesu s tem bogatim virom vitalnosti in obilja. Sprejemaš svobodno in popolno iz Zemlje. Dopusti si to. Sedaj se tvoje poljše širi in lahko sprejema še več. Povezava z Zemljo se krepi.
 12. Tvoje energijsko polje se širi. Dopusti si širitev.
 13. Zahvali se viru in materi Zemlji in se počasi vrni v ta prostor in čas.

 

Dragi-a, ne pozabi KDO SI!

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

 

PREDNOSTI MESECA JUNIJA 2020 NA KRATKO

Energija meseca junija bo spodbudna za ustvarjalne materialnega uspeha. Predvsem zato, ker bomo lahko zelo produktivni.

 

IZZIVI MESECA JUNIJA 2020 NA KRATKO

Maske bodo padale. Kako ostati nepristranski in razumski, ko pa bo resnica razgaljena tam, kjer je bila do sedaj prikrita, pa bo junija velik izziv.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA JUNIJA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE NA KRATKO

Junija usmerjaj svojo energijo v vzpostavljanje oaze miru v sebi ter v komuniciranje izključno iz ljubezni.

 

Na celovito intuitivno napoved meseca se lahko naročiš tukaj
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply