Dragi bralec, draga bralka.

Tokrat odprto delim celovito Intuitivno napoved meseca, saj sem prejela navodil-a, da mora celovito sporočilo doseči čim več ljudi. Samo v pojasnilo. Za pripravo mesečne intuitivne napovedi potrebujem kar nekaj časa, dni. Platforme, ki jih uporabljam, da lahko pride do ljudi, so plačljive. Zato je delna napoved brezplačna, za vse, ki ste predani svoji rasti, pa lahko sklenete letno naročnino  nanjo za samo 24€, s čimer delno pokrivam stroške dela.

Tukaj je torej celovita Intuitivna napoved meseca Julija, namenjena temu, da ti pomaga lahkotneje, radostneje navigirati skozi življenje in razvijatis svoj potencial skupaj z ritmom vesolja.

GOTOVOST JE V ZRAKU
S pogledom na pretekle dogodke je veliko lažje vnesti neko gotovost v dogajanje na osebni, poslovni in globalni ravni.

 

Se strinjaš s tem?

 

Julij bo odslikaval to gotovost.

 

Če ti do sedaj še ni bilo jasno, česa si več ne želiš in še posebej to, kako si še želiš preživljati svoj čas v tem prostoru in času, bo julija ta gotovost na voljo. Zavihaj torej rokave in se loti dela na tem »projektu«, in sicer po 12. juliju, ko gre planet Merkur ponovno v direktno gibanje. V obdobju do 12. julija pa te bo Merkur v retrogradnji zagotovo spodbudil k re-viziji pomembnih področij, s katerimi se trenutno ukvarjaš ter spodbudil potrebne spremembe.

 

Prisluhni, se prepusti in ustvari te spremembe.

 

Julijsko dogajanje bo pestro, ali bolje rečeno kot vožnja z vlakcem smrti, malce gor, malce dol, vendar nimam občutka, da bo to dogajanje vplivalo na povečevanje strahu pred preživetjem, še manj pred neznanim. Lahko pa ti življenje odslika strah pred negotovostjo, samo zato, da energijo gotovosti, ki je bo na voljo v izobilju, zajameš z veliko žlico.

 

Energija gotovosti bo na voljo, zato ti svetujem, da jo neguješ tako, da svojo življenjsko energijo obnavljaš vsak dan. Prav tako obnavljaj svojo notranjo moč.

 

Samo bodi. Vem, da je to lahko reči. Tudi sama sem se s tem pojmom, kako samo biti, kaj je s tem mišljeno, ukvarjala precej časa. Po dvajsetih letih dela na sebi, na upravljanju z energijami, ob raziskovanju sistemov manifestacije ter intuitivnega delovanja, vem, kaj je to SAMO BITI.

 

SAMO BITI v moji knjigi ustvarjalnega življenja pomeni vsaj teh nekaj stvari.

 

 1. Ne dopusti, da te drame zunanjega sveta posrkajo vase, pa tudi lastne drame seveda.

 

 1. Vsak dan meditiraj samo na to, kako po trtici navzgor vlečeš življenjsko energijo – chi, ter gradiš svoj energijski sistem kot legokocke. Nato potegni energijo iz centralnega sonca navzdol v svoj 12-čakrni sistem in iz zemeljske čakre do srčice matere zemlje in od tam navzgor v svoje središče – srčno čako – od koder dopusti, da se svetloba zgosti in se prične širiti po vsem telesu. Svetloba vsako celico polni s 1000 fotoni svetlobe, živčni sistem, limfo, vse organe, kosti in se nato razširi izven telesa v tvoj prostor upravljanja (auro) v obliki sfere.

 

 1. Sledi svoji intuiciji, kajti ona že ve, kaj si želiš, kaj je tvoj naslednji korak in kaj ti je namenjeno živeti.

 

 1. Komuniciraj izključno iz polja ljubezni. Če ne veš kako, se dogovori z menoj za uvodni pogovor, ali pridi na #kavastamaro v FB skupini.

 

 1. In zapomni si – to sem v zadnjem času na naših kovčing klicih večkrat ponavljala – da ŽIVLJENJE NI TEKMA ampak čudovita KREACIJA izpolnitve svojega potenciala!!!!

 

Julij je moj mesec. Poletje je moj najljubši letni čas. Morda zato, ker sem se rodila poleti. Če morda tvoje sanjsko potovanje, na katerega si se želel-a podati, ne bo mogočev juliju, ti svetujem, da se podaš na potovanje vase.

 

Zato te srčno vabim, da se nam pridružiš v 6-mesečnem kovčing programu krepitve zaupanja vase, karizme, avtentičnega izraza in notranje moči – INTUITIVNI VODJA, s katerim pričnemo avgusta 2020. Prejmeš tudi certifikat o opravljenem programu. Po programu boš lahko samozavestno poiskal-a odgovore na svoje izzive, ali pa uresničevanje sanj s pomočjo intuicije, zase in za druge.

 

več informacij o Intuitivnem vodji

 

Julij se tudi kaže kot mesec, ki bo izredno hitro minil. Morda zaradi pestrosti zunanjega ali notranjega dogajanja, ali pa te gotovosti, ki bo, če jo boš uspel-a začutiti, delovala kot da bi uspeli zaustaviti čas in se postaviti v neko brezčasje. Gre za najboljši približek občutka, ko si kdaj rečemo: »Želim si, da bi ta trenutek trajal večno.« Morda bo tudi zaradi tega ob koncu meseca prisoten občutek, da je minil zelo hitro.

 

Ta gotovot pa bo prinesla tudi večjo jasnost.

 

Bodi previden-a julija, saj se lahko po svetu raztresejo informacije, katerih namen bo, da te ustrahujejo. Vsako informacijo začuti in preveri, ali je prava. Tehniko preverjanja informacij smo delali na nedavnem brezplačnem treningu 5 SKRIVNOSTI UPORABE INTUICIJE, ki bo na voljo za ogled še do konca julija. Do njega lahko dostopaš TUKAJ.

 

Jasneje bo tudi, kdo je tisti, ki iskreno misli dobro, in kdo ne.

 

Če povzamem. Da boš julija lahko učinkovito upravljal-a svoje namene, bo potrebno doseči občutek GOTOVOSTI, na podlagi katerega boš lahko ločeval-a seme do pleva, stopil-a izven okvirjev (kar je danes nujno), slekel-a, staro kožo in stopil-a v novi, lepši svet, ki ga kreiramo na podlagi vibracij ljubezni in navzgor.

 

Prednosti meseca julija 2020 na kratko

Takole navdihnjeno boš lažje obvladoval-a dogajanje, ki bo kar pestro. Navdih bo prihajal iz najglobjega bistva, skaterim se običajno srečujemo, ko gremo skozi temno noč naše duše.

 

Izzivi meseca julija 2020

Ravnotežje bo tudi junija na tehtnici, saj nas bodo oscilacije dogajanja metale ven iz zone udobja. Občutek suverenosti, ki ga imamo, ko smo na svojem teritoriju ali področju bo pred izzivom, saj bo potrebno dopolnjevati svoj bazen znanj, širiti poglede in načine razmišljanja in še naprej izboljševati stvari v svojih življenjih ter stopati iz udobja.

 

Kam usmerjati svojo energijo v mesecu juliju 2020 za lahkotno upravljanje resničnosti

Prebujanje, prebujanje, prebujanje je v ospredju dragi-a. Julija usmerjaj svojo pozornost še bolj na svojo duhovno samouresničitev in prebujanje. Tako boš tudi v resonanci z resnico in pristnostjo, ki ti bosta tlakovali radostno pot naprej.

SEPTEMBER 2020 – POTOVANJE PO JUGU FRANCIJE: https://www.tamarabelsak.com/po-poteh-marije-magdalene-intutiven-oddih

 

Celovita Intuitivna napoved meseca

Prednosti meseca julija 2020

 

Ustvarjalnost bo v mesecu juliju v ospredju in izredno podprta. Takole navdihnjeno boš lažje obvladoval-a dogajanje, ki bo kar pestro. Navdih bo prihajal iz najglobjega bistva, skaterim se običajno srečujemo, ko gremo skozi temno noč duše. Sedaj se skozi temno noč duše pomika celotno človeštvo. Občutek je, da je trenutno boj med temnim in svetlim izjemno potenciran.

 

Energija prave ustvarjalnosti je zmeraj svetla in vključuje dobrobit za vse. Nič kar je pod vibracijo ljubezni ne more biti kreativno, ampak je le energija preživljanja in omejenega videnja in dojemanja resnice. Razumevanje slednjega kot prihaja, je pomembno.

 

S tem, ko se boš julija prepuščal-a ustvarjalnim procesom brez ovir ali omejitev, boš pokazal-a in izrazil-a tudi zaupanje vase. Zaupanje vase avtomatsko aktivira vso vesolje, ki te podpre v smeri ustvarjalnosti in življenja izven omejujočih okvirjev.

 

Sposobnost koncentracije in osredotočene pozornosti bosta julija podprti. V povezavi z ustvarjalnim pretokom lahko ustvariš tudi to, kar se ti je do sedaj zdelo nemogoče. Potrebuješ pa močno energijsko podporo za to, oziroma močno energijo, ki je ne bo težko vzpostaviti z redno meditacijo ali energijskimi vajami. Za to ti toplo priporočam program 5 kvantnih moči. Kaj boš z njim pridobil-a si lahko ogledaš tukaj.

 

Tudi predanost je pomemben člen te kreacije. Ta bo pokukala na plano tudi, če je do sedaj še bila kje skrita in potlačena. Pomembno vprašanje pa je, ali si predan-a svoji rasti in širitvi ter preobrazbi ali ne?

 

V tem procesu ne boš osamljen-a. Ta klic k preobrazbi se dogaja globalno. Zato je zelo, zelo pomembno, da se daš v pretok tudi z ljudmi, ki čutijo podobno in ki pogumno stopajo naprej, izven okvirjev in omejitev programiranega sveta, v katerem smo do sedaj bolj ali manj udobno živeli.

 

Kako bi rekla, na voljo bo mladosten navdih, ko bo na voljo tudi energija, ali »drive« za pot naprej, v nove smeri. Da, nove smeri so nakazane že nekaj mesecev, ampak čez noč se redko kaj zgodi. Lahko se, vem, a pri svojih strankah vidim, da je za večje premike tipično potrebnih nekaj mesecev. Ne bodi presenečen-a, če boš julija srečeval-a ljudi, ki podžigajo tvojo ustvarjalnost. Pojavljale se bodo tudi nove priložnosti.

 

Julij prinaša energijo boginje in s tem neomajnega zaupanja vase in v svoje darove, v svojo moč uresničevanja, v moč svoje dražesnosti. Povečana bo tudi seksualna energija, v kateri je prav tako moč kreacije, ljubezen in radost. Če je bil ta del tebe malce zastan v zadnjem času, se bo sedaj odprl tudi ta del tvoje senzualnosti in izkušanja materialnega sveta ter svoje moči in sebe skozi seksualnost. Poveži se z ženskami ali moškimi – običajno gre tukaj za ženske kroge – ki ti bodo asistirale pri tej preobrazbi skozi ponovno obujanje svoje senzualnosti. Poglej, kaj ponuja Afroditin krog, ki ga izvaja Tina Orel.

 

Gre torej za izkušanje ljubezni brez potrebe po polaščanju. Julij je tozadevno magičen mesec, ki spodbuja ljubezen. Seveda, če pa se boginja julija vrača.

 

Tvoja duša bo res želela poleteti. In če do sedaj še ni, julija bo. Prav potrebo boš imel-a po poglobljenem spiritualnem delu in po potovanju med različnimi dimenzijami resničnosti. Tudi za to je potrebna močna zavest in energija. Zato te še naprej spodbujam, da izvajaš ritual Merkave iz prejšnje napovedi. Po vsej verjetnosti se bolj ali manj vede, odvisno od tega, kje na stopnji duhovnega razvoja si, zgodila iniciacija v življenje svojega življenjskega namena. Duša namreč postaja ambiciozna in si želi zaživeti s polno lučjo in zavestjo. To si najbrž začutil-a že junija. Intuitivne sposobnosti se bodo krepile, vse bolj boš videl-a prehode med različnimi dimenzijami, svetovi in kar je najpomembneje, jasneje boš zaznaval-a, kdaj kdo govori resnico in želi dobro, kdaj pa ne. Gre za krepitev kreativnih sposobnosti samo zaradi kreativnosti same, kajti kreacija je naš osnovni prncip delovanja in je zabavna sama po sebi. Prepusti se kreativnemu navdihu, saj te bo popeljal onkraj omejitev.

 

Morda boš začel-a s kakšno novo spiritualno prakso ali te bo pričel-a klicati. Sedaj je dober čas za izobraževanje v tej smeri. Pojdi za tem, saj ti bo to znanje prišlo prav. Če si si želel-a svoja klasična ali duhovna znanja nadgraditi z novimi in vse skupaj povezati med seboj, je sedaj ugoden čas za naslednji korak v tej smeri.

 

Izjemno je poudarjeno, da reci DA! Sebi. Usoda in uspeh sta poudarjenja.

 

Izzivi meseca julija 2020

 

Ravnotežje bo tudi junija na tehtnici, saj nas bodo oscilacije dogajanja metale ven iz zone udobja. Občutek suverenosti, ki ga imamo, ko smo na svojem teritoriju ali področju bo pred izzivom, saj bo potrebno dopolnjevati svoj bazen znanj, širiti poglede in načine razmišljanja in še naprej izboljševati stvari v svojih življenjih ter stopati iz udobja.

 

V kolikor boš sposoben-a svojo notranjo moč uravnotežati, bo to odlično, vendar imam občutek, da bo zdaj ta na višku, spet sedaj na dnu. Ohranjaj svojo vitalno energijo živo in ne dopusti, da se ta izčrpa. Energije bo sicer dovolj za to, da stopiš iz svojih okvirjev in narediš  naslednji pomemben korak v svojem življenju. Zapomni si samo to, da za vsak premik v nove smeri potrebuješ notranje ravnotežje, uglašenost in suverenost, torej veliko stopnjo samozaupanja. Vse to bo sicer julija izziv, a če veš, za kaj gre, lahko ta izziv z lahkoto presežeš.

 

Do sprememb bo prihajalo tudi pri dojemanju lepote. Navzven se jo da z malo truda hitro doseči, vendar bodo nasprotja notranje lepote julija predstavljala izziv. Prava lepota prihaja iz duše, ki se prepozna. Ali se prepoznaš na dušni ravni?

 

Lepota sije od znotraj navzven. Nobeno oblačilo, make-up, pričeska, vozilo je ne morejo ustvariti, če je ni navznoter. Izziv bo v prepoznavanju sebe kot popolnosti duše, ki se bo želela izraziti in zato nas lahko, po domače povedano, malce meče sem ter tja. To je namreč silovita energija in če z njo ne znamo dobro upravljati, lahko pride do takega učinka. To bo izziv julija.

 

Ljudje imamo nasplošno zelo omejeno percepcijo lepote. Širitev te percepcepije bo emanentna in hkrati izziv. Ta bo potekala bolj po občutkih, saj stvari ne bodo takšne kot se želijo pokazati navzven. To me spominja na prizore iz kakšnih sedaj že starih futurističnih filmov, ko so ljudem (likom v filmu) prikazovali čudovite slike sanjskega življenja nanekem sanjkem otoku, če se odločijo za pot tja, v resnici pa so jih poslali naprimer v neko suženjsko fizično delo, torej v grdo in nenavdihujoče okolje.

 

Dragi-a! Julija prepoznavaj svojo lepoto. Bodi se sposoben-a dvigniti nad to, kar ti prodaja ta kultura strahu. Naprimer, da nisi dovolj dober-a, če ne voziš najnovejšega avtomobila, ali pa da ženska ni več ustrezna ženska, če nima zglajenih gubic in popolne postave. Vse to bodo izzivi v mesecu juliju. Več jih bo, vsi pa bodo igrali na strune strahu pred izgubo nekega statusa ali lepote. Lepota je v tem, da tvoja duša sije iz globin, da se prepoznaš kot božansko bitje svetlobe v tem svetu, da si zdrav-a kot si le lahko, da izgovarjaš le besede resnice in visoke vibracije, prijazne besede, da poskušaš negovati tudi duše drugih. Zapomni si, da če sam-a v sebi ne boš prepoznal-a lepote, je tudi nihče od zunaj ne bo prepoznal. To bo izziv.

 

Vsak dan si izreci; LEPA/LEP SEM NAVZNOTER IN NAVZVEN.

 

Normalno je, da se lovimo v prepoznavnaju svoje lepote, saj smo rastli v kulturi, ki nam je zmeraj odslikavala stvari, ki nam manjkajo, ki nas je vseskozi želel-a popravljati.

 

Tvoje telo je tempelj, ki ga napaja svetloba tvoje duše! Julija zelo dobro poskrbi za ta tempelj, saj ga zaradi »pomanjkanja« časa lahko tudi malce zanemariš. In to bo izziv.

 

Julija bo bolj prisotna tudi angelska energija. Spoznavanje z njo, če se še nisi, bo izziv, saj lahko doživiš tudi kakšna nenavadna srečanja, ki se bodo zdela nezemeljska. Na zemlji se namreč prebuja tudi angelska zavest in vrednote kot so neustrašnost, sočutje in služenje človeški kulturi kreativnosti in ne strahu. Prosi za angelsko intervencijo, če boš začutil-a, da jo potrebuješ. Angeli bodo tukaj in zelo blizu tebi.

 

Da, naloga prevajanja te angelske energije in življenje njenih vrednot bo julija izziv, a tudi edina prava smer. Čutila-a se bo morda celo tako močno, da četudi boš ti samovoljno želel-a zaviti desno, te bo ta odvodila na levo, če bo to zate boljša pot. Soočenje s to silo svetlobe in navigacija skozi mesec, ki bo hitro mineval, pa bo izziv. Povezuj se z angeli in naj postanejo, če še niso, tvoji asistenti.

 

 

Še bo potrebno spuščati in opuščati stvari, ki ti več ne služijo, da boš lahko letel-a na krilih božanske svetlobe. Sprejmi in integriraj angelske energije in vrednote v svoj vsakdan in zavestno življenje. Spuščaj odnose in situacije ter misli, ki v tebi zbujajo strah, krivdo ali sram, dvom. Naj se zgodi.

 

Prav zato predlagam naslednji ritual meseca.

 

RITUAL KRIL BOGINJE IZIDE

 

Za ta ritual lahko uporabiš pero ali manjši kristal.

 

 1. Sedi v tišini in se poveži s svojim dihom. Občuti, kako dih potuje v tvoje telo, skozi telo in v zemljo.
 2. Izreci: »Spoštujem svetlobo v tem mojem svetem telesu – v templju luči. V tem telesu, ki pripada moji luči – duši – in naravi, temu telesu, ki vsebuje angelsko zavest božanske ljubezni.«
 3. Občuti, kje se tvoje telo poveže z zemljo, tudi če skozi blazino, tla, ali več nadstropij stavbe, v kateri si. Nameni se začutiti to povezavo z zemljo, svetlobo in energijo v svojem telesu, ki te povezuje z Zemljo.
 4. Vdihni in izdihni. Občuti, kako dih teče globoko iz zadnjega dela srčne čakre v zgornji del trupa in skozi krono – teme – glave.
 5. Izreci: »Spoštujem krila svetlobe in življenja, ki dopuščajo polet mojemu telesu in duši, da na Zemlji zaživim kot zemeljski angel, v službi ljubezni, miru in moči.«
 6. Občuti, kako se dih pretaka v srčno čakro in iz nje, še posebej na hrbni strani. Občuti pretok energije kot krila, ki se razprostirajo na zgornjem delu tvojega hrbta iz zadnjega dela srčne čakre navzven. Dopusti si širitev in občutek tega naravnega podaljška telesa, energije in prostora.
 7. Ko boš pripravljen-a izreci: »Kličem angelske sile svetlobe, znotraj sebe in v nebeškem kraljestvu, kličem božansko ljubezen, brezpogojno ljubezen, pomagajte mi aktivirati angela v sebi, z milino, svetlobo, božanskim sočutjem, z mojo svobodno voljo. Dopuščam, da se to zgodi z brezpogojno ljubeznijo do vsega človeštva.«
 8. Vdihni globoko v trebuh in izdihni. Pozornost usmeri na predel svojega srca. Občuti svetlobo, lepoto in mir v srcu, tudi če še občutiš kak strah, dvom ali občutek negotovosti. Svetloba, lepota in mir so tam. Bodi v tej pozornosti nekaj trenutkov.
 9. Sedaj pozornost usmeri na svete predmete pred seboj, bodisi pero bodisi kristal. S svojo desno roko, dlanjo, pojdi čez ta predmet. Svojo levo roko položi na srce in izreci: »Prosim, da se blagoslovi boginje Izide, na njenih krilih, skozi njeno moč zdravljenja, zlijejo sedaj name. Napolni ta sveti predmet s svojo lepoto draga angelska boginja, da se bom zmerja, ko ga bom videl-a, spomnil-a na angel-a v sebi.«
 10. Bodi pozoren-a na energijo, ki se iz tvojega srca pretaka do tega predmeta. Položi ga na vidno mesto.
 11. Ko ga polagaš na to posebno in vidno mesto, se ga dotakni s svojo desno roko in izreci: »Zmeraj, ko te vidim, se pomnim na to, da sem resničen-a zemeljski angel, da me imajo angeli radi in mi pomagajo ter da je zmenoj tudi boginja Izida.«
 12. Zapri oči in ponovno vdihni in izdihni. Ko boš pripravljen-a odpri oči in se vrni v ta prostor in čas.

 

Kam usmerjati svojo energijo v mesecu juliju 2020 za lahkotno upravljanje resničnosti indoseganje svojih namenov

 

Prebujanje, prebujanje, prebujanje je v ospredju dragi-a. Julija usmerjaj svojo pozornost še bolj na svojo duhovno samouresničitev in prebujanje. Tako boš tudi v resonanci z resnico in pristnostjo, ki ti bosta tlakovali radostno pot naprej.

 

Kam čutiš, da te vodi ta pot?

 

To je pot k še večji svobodi. Če te nekje noter tišči, če si kdaj nemiren-a in brez volje, morda vsaj za kak trenutek, spet v drugem poln-a energije in zagona, potem je to klic k temu, da čutiš, daje večja svoboda zate mogoča in da obstaja zate.

 

Ne zadržuj se! Ne prilagajaj svoje osebnosti zunanjemu svetu samo zato, da nekaj dosežeš ali da se bolje vklapljaš ali da se prikrojiš, da ustrezaš. Sledi pristnosti in govorjenju resnice z ljubeznijo.

 

Takoj, ko sprejemeš odločitev, da svoje resnice ne boš več potiskal-a v ozadje, se ti razodene moč intucije, tvojega notranjeg vodstva in popolno zaupanje vase, ki ga boš ne samo ta mesec pač pa vso naslednjo dekado izjemno potrebovala. Intuicijo boš potreboval-a prebujeno, aktivirano in močno.

 

Prepusti se valu prebujanja in naj te ne bo strah prepoznavati resnice v vseh njenih odtenkih. Jasnovidnost bo na dosegu, otipljiva, zato zaupaj v svoje vizije, sanje, misli, v nenavadne znake, ki jih boš morda videval-a zunaj svojega uma. Tako boš tudi z lahkoto spuščal-a iz življenja vse, kar je še potrebno izpustiti, torej vse negativnosti in težke energije, ovire in zapreke.

 

Ko deluješ iz polja ljubezni in inteligence srca, se stvari resnično čudežno uresničujejo. Usmerjaj svojo pozornost v stvari, ki te napajajo z energijo in po katerih se počutiš vitalnega/vitalno. Čeprav le-te morda ne bodo neposredno povezane s tvojimi nameni, se bodo tvoji nameni, če se boš tem stvarem posvečala, hitreje uresničevali. Vem, hecno se sliši, a verjemi, da ta princip deluje brezpogojno.

 

Pobeg iz ujetništva je zelo izpostavljen v juliju. Odpira se čisto nova dimenzija delovanja, zaradi česar bo morda ljudi tudi strah, predvsem strah pred nezananim, neomejenim in negotovim. Vendar pa naj te spomnim, da če kateri od teh strahov zaigra na tvoje strune, da je tvoja duša poletela, oziroma ima možnost poleteti. Dopusti ji in usmerjaj svojo energijo v to, da ji odpreš kletko, ki je postavljena okoli tvojega srca in ji dopustiš, da se izrazi.  Vse dokler so tvoji dušni darovi ujeti, vse dokler se zadržuješ, živiš polovično življenje.

 

Zato te še posebej kategorično vabim, da okrepiš zaupanje vase in v svojo intucijo ter povežeš vse dele sebe – osebnost – dušo in duha v eno celoto. To lahko samozavestno in avtentično dosežeš s programom Intutivni vodja, katerega vpis je sedaj odprt.

 

Spremlja moje objave julija, saj bom ponudila tudi Analizo prednosti, slabosti in dušnih darov po Drevesu življenja, ki pride približno na 15 straneh, v tem mesecu po 20% ugodnejši ceni. Ta analiza ti lahko pomaga pri prestopu v polnejše življenje, v katerem živiš svoj potencial.

 

Biti v coni udobja le omejuje tvoj potencial, te drži v neki omami, v kompromisih na račun svojega potenciala ter te oddaljuje od strastnega življenja in namena. Na drugi strani te kletke duše pa je svetloba, blažnost, raziskovanje, smeh, sreča in odkrivanje svojega potenciala.

 

Želim, da energijo meseca julija izkoristiš za to raziskovanje, predvsem v smeri tega: Kaj vse je zate še mogoče?

 

Pogosto izvajaj ritual meseca in se povezuj s svojimi angeli ter z njihovimi vrednotami, ki so omenjene zgoraj.

 

Na voljo je veliko energije zdravljenja. Če se ukvarjaš z zdravljenjem ljudi, bodo učinki v juliju izjemni, morda celo čudežni. Ne gre samo za fizično zdravljenje. Energija bo dobrodejna tudi za zdravljenje odnosov, odvisnosti, notranjih bojev. Vendar pa kot vem, da veš, so vsi ti čudeži zdravljenja, ki bodo na voljo, odvisni le od tvoje pripravljenosti na to, da spustiš, opustiš, spremeniš, kar je potrebno. Čutim, da bo za vse izmed nas potrebna radikalna sprememba mišljenja in delovanja iz srca. Tako bodo tudi rezultati zdravljenja, za karkoli pri tem pač že gre, lahko da gre tudi za posel, izjemni.

 

Usmerjaj torej svojo energijo v juliju v to, da tvoj um in srce ostajata odprta, brez strahu pred tem, da bi bil-a prizadet-a, in v delovanje brez dvoma vase. Tako boš odprl-a pot novim nivojem strokovnosti in znanja, ki prihajajo iz univerzalenga bazena znanja in te doplnjujejo, izpolnjujejo ter na nek način osvobajajo. To je čudovita priložnost dragi-a. Posveti se torej božanski ljubezni in zaupaj, da se bo sedaj še močneje pretakala skozi tebe.

 

Zapomni si tole. Ko zaupaš vase ter v božansko ljubezen, ki se skozi tebe preliva v svet in ko se ji v celoti predaš, si sposoben-a izjemnih stvari.

 

 

 

 

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply