POSLOVNO ALI PROJEKTNO USPEŠEN MESEC 
REDNI DUHOVNI RITUAL IN SPREJEMANJE STA V OSPREDJU

 

 

Tukaj je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.

 

Neglede na to, da je avgust še počitniški mesec, bo le-ta poslovno naravnan. Ta energija bo prisotna, zato jo vsi, ki ste bodisi že končali z dopusti ali pa, ki delate zase, poskušajte začutiti in stopiti v ritem z njo.

 

Prihajale bodo namreč
inovativne poslovne ideje,
morda celo potreba in priložnost
za večje investicije v posel.
Slednje bodo obrodile sadove,
če se jih boš lotil-a premišljeno.

 

Če imaš svoj posel, se bodo tudi tvoje stranke pričele odzivati nate drugače kot prej, bolj prožno ali bolj odzivno, kar bo posledica te povečane poslovne energije v zraku in tvoje gotovosti v to, kar ponujaš. Vendar pa je tvoja naloga, da znaš stopiti na ta val priložnosti.

 

Kaj sploh je poslovna energija? 

 

To je energija učinkovitosti, ko se stvari naredijo in so dokončane v skladu z zastavljeno idejo in urnikom uresničevanja. Sistematika je prisotna v tej energiji. Predlagam, da avgusta še posebej skrbiš za to, da SAMO SI,  kar je bilo prisotno že v juliju, vendar sedaj na malce drugačen način. To, da samo si, predvideva v avgustu odsotnost čustev, oziroma vpletenosti v situacije, ki so povezane s poslom ali delom, ki ga opravljaš. Tako bo tudi ta poslovna energija imela možnost, da se napolni s pozitivnim nabojem in posledično oživi posel.

 

Če se ukvarjaš s tem,
kako prodati več ali bolje,
bodi pozoren-a na proces prisotnosti
tekom  procesa prodaje.
Kajti, če se boš orientiral-a preveč na
končni rezultat,
ki je znesek na tvojem računu,
boš izgubljal-a dragoceno energijo
akumulacije tega zneska.

 

Deluj bolj sproščeno v avgustu, ne se toliko truditi. Poleg tega pa se fokusiraj na svoje delo ali posel. Če se ti na to ni potrebno fokusirati, ker ti ni več potrebno aktivno delati za to , da plačaš račune, ti svetujem, da morda del te energije podeliš s tistimi, ki to še morajo in so ti blizu. Če se ukvarjaš z zdravstvenimi izzivi, pa se še posebej skrbno fokusiraj na rezultat, ki je zdravje samo. Telo bo sledilo tvojemu fokusu. Slednje je še posebje poudarjeno.

 

Odličen mesec je za to, da svoj um z ljubeznijo usmerjaš v razmišljanje po sistemu približevanja in držanje fokusa uresničitve te velike ideje, ki je sedaj morda že jasnejša. Julija si jo imel-a namreč priložnost kontemplirati. Zato sem se odločila odpreti vrata novi skupini ali individualno v programu Elitni Um, ki je temu namenjen. Samo avgusta se vanj lahko vključiš po promocijski ponudbi in prejmeš zraven še program 5 kvantnih moči. Vpis v program je mogoč po predhodnem uvodnem pogovoru, ki ga rezerviraj tukaj.

 

Meni se dozdeva, da linearne stvari nimajo več smisla. Razvila sem se do te mere, da sem prenehala delovati linearno, pa čeprav sem razmišljala že prej morda delno nelinearno. To razliko med linearnim in eksponentnim v mojem življenju in poslu spoznavam šele v zadnjih mesecih, kar se pozitivno odraža tudi v mojem poslu ter v vsesplošnem zadovoljstvu, ki je neodvisno od zunanjih dogajanj.

 

Linearnost je lastnost, ki ti ne bo več služila in tudi ni povezana s stalnostjo. Nasprotnost linearnosti je eksponentnost, ki bo izjemno prisotna v avgustu, kjer se kaže, da bo vse šlo gor ali dol zelo hitro. Priložnosti bo veliko za življenje na najvišjo potenco. Tudi za vlagatelje bo veliko priložnosti za eksponenetno rast ali pa padec.

 

Malce pretiravam s temi opisi, ker si želim tvoje pozornosti, kajti energija meseca avgusta je pomemba za to, da vstanemo in pričnemo delati stvari drugače kot prej, predvsem z večjo močjo in gotovostjo.

 

To ni enako načinu, ko rinemo z glavo trmasto skozi zid. Gre za prisotnost v procesu, ko ne izgubljamo energije za spraševanje o stvareh, na katere ta trenutek nimamo vpliva.

 

Avgusta so zelo pomembne te tri stvari:

 

1.     Bodi 100% PRISOTEN-A, še posebej, če si želiš eksponentno pospešiti svoj poslovni uspeh. Če nimaš jasnosti in notranje gotovosti, ti predlagam, da si poiščeš nasvet ali dolgoročno pomoč pri tem. Trenutek je pravi. Če čutiš, da ti lahko pomagam, se z menoj dogovori za uvodni pogovor, ki je brezplačen TUKAJ.

 

2.     VERJEMI, da si sposoben-a, poklican-a in da ti bo uspelo. Ta notranja gotovost je ključ do eksponentne rasti v avgustu ne glede na področje rasti. Morda delaš na izboljšanju odnosa s svojim partnerjem ali partnerko, morda se učiš golf-a, tako kot jaz, in moram reči, da ni tako enostavno kot izgleda, morda šele začenjaš svoj srčen posel, ali pa si želiš delati v okolju, ki te bolj podpira kot sedanje. Potencial tvoje rasti je neomejen.

 

3.     Bodi odprt-a za sprejemanje. Tudi ta moment je potreben in v neposredni povezavi s tvojo energijsko naravnanostjo, ki je lahko odbijajoča do stvari, ki si jih želiš pritegniti, ali pa vabljiva. Morda samo mini nasvet tukaj: Bolj kot si v ritmu  sinhronicitete, več priložnosti se bo odpiralo, vendar jih je potrebno spustiti v tvoje polje, da boš lahko med njimi izbiral-a in jih sprejel-a ali pa po tehtnem premisleku zavrnil-a.

 

Tudi v Strastnem življenju se dogaja veliko.

 

V naslednjih dneh imam dva intervjuja, enega v Sloveniji in drugega z kolegico iz Južne Afrike. Odločam se o svoji novi mentorici, odpiram pa tudi priložnost svojim potencialnim strankam za sodelovanje z menoj v programu Elitni UM in v Akademiji – poslovni program. Pričakuj posebno ponubo zmoje strani. Poleg tega 3. junija prične delo nova skupina Intuitivnih vodij, zato se tudi na ta program posebej pripravljam s prenovljenim gradivom in nekaterimi posnetki.

 

Nekatere stvari pa se ne bodo izšle tako kot so bile načrtovane. Za oddih in potovanje Po poteh Marije Magdalene ni dovolj zanimanja, predvsem zaradi trenutnih turističnih razmer kot ste mi sporočali, zato je le-ta oddih prestavljen na prihodnje leto septembra. Če ga želiš planirati, ti svetujem, da svojo namero sporočiš že sedaj.

 

Medtem, ko Havajaski Mastermind – Oddih Intuitivnih Vodij ostaja kot planiran – marca 2021. Oddih poteka v intimni skupini, kje se lahko res povežemo in tudi veliko naredimo. Ne skrbi, ni vse tako resno, saj je smisel celega oddiha, da gremo naprej v življenju lahkotneje, učinkoviteje in radostneje s pomočjo delfinov in kitov ter drugih podpornih energij otoka Big Island, imenovanega tudi Hawaii. Dve mesti sta še na voljo. Morda eno izmed njih čaka prav tebe.

 

HAVAJSKI MASTERMIND – ODDIH INTUITIVNIH VODIJ

 

Drugo sredo v mesecu pa srečamo v Notranjem krogu strastnega življenja, v katerega se lahko vključiš kadarkoli. Srčno vabljen-a.
Skratka, ne zamudi izredne priložnosti za svojo eksponentno rast v avgustu. Naj te spomnim, da se sama ne bo zgodila in da potrebuje tvojo pozornost, gotovost in akcijo. Akcija naj bo radostna in lahkotna.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

Intuitivna napoved na kratko 

 

PREDNOSTI MESECA AVGUSTA 2020

Avgusta se bodo stvari dovrševale. Zato naj te ne prevzame energija strahu. Kajti ta dovršitev pomeni le, da je krog zaključen in greš ter gremo tudi kolektivno v nov krog. Da, spet smo na začetku, a v upanju, da s polnim potencialom in vero.

IZZIVI MESECA AVGUSTA 2020

Najslabša možnost za začetek meseca avgusta je, če boš vanj vstopil-a v energiji tekmovanja. Zelo pozoren-a bodi tudi na to, česa si želiš, kajti energija uresničitve bo potencirana.  Priporočam posebno mantro za mesec avgust ter 21-dnevni ritual, ki ga najdeš v celoviti Intuitivni napovedi meseca, ki si jo lahko naročiš tukaj.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA AVGUSTA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE 

Poveži se s čistostjo, izogibaj se nagnetenega ali nasičenega okolja. Nagovarjaj svoje stranke ali ljudi, s katerimo si v stiku, izključno iz srca! Redna duhovna praksa, bo tvojo pot in obilje izjemno podprla.

 

NAROČI CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA TUKAJ

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply