Vse poti vodijo na pot življenja svojega poslanstva

 

September bo zanimiv mesec. Iz vročega bo šlo v drugo skrajnost, torej na zelo hladno in spet nazaj. Spremembe ozračja najbrž ne bodo samo fizične, ampak tudi metaforične. Danes boš vedel pri čem si s kom, jutri pa kot da bi bila ta oseba popolna tabula raza in s tem tudi dogovori, za katere si bil-a siguren-a, da si jih sklenil-a. Ali pa; danes ti bo vse jasno, jutri pa nič več.

 

Tozadevno bo zanimiv mesec, saj se bo kolesje sistemov pričelo zbujati, spreminjati in prilagajati. Bolj kot je to kolesje veliko in okorelo, težje se bo premikalo, manj bo fleksibilno. Prav lahko, da bodo v njem ob premikih pričele nastajati razpoke. Skozi te razpoke bo pričela vstopati močna svetloba, ki lahko zaslepi. To pomeni, da morda ne boš jasno videl-a tega, kaj se ti dogaja pred nosom. September bo lahko tudi mesec, ko boš v hipu prejemal-a tako zelo dobre kot tudi zelo slabe novice.

 

Da, september bo tak mesec.

 

Arhetip opazovalca ti bo septembra najbolje služil

 

Arhetip opazovalca nam bo septembra izjemno služil, saj nas nihanja tako ne bodo imela možnosti posrkati vase, prav tako na nas ne bo vplivala zaslepjujoča svetloba, ki se bo nenadoma in periodično pojavljala.

 

Kaj je arehetip opazovalca?

 

Če pogledamo v zgodovino, lahko opazimo, da so veliki umi, znanstveni umi, znali opazovati stvari. Veliki umi so bili namreč umi opazovanja. Naprimer Einstein, Newton, Kepler. Vsi trije so poleg sposobnosti opazovanja imeli tudi izjemno razvito intuicijo. Prav zato so lahko tudi dobro opzovali. Einstein je naprimer verjel v to, da je domišljija pomembnejša od znanja. Newton je raziskoval tudi modrost starih civilizacij in okultno. Kepler je bil prevzet z astrologijo.

 

Vsekakor je arhetipsko opazovalec senzitivna oseba. Vsi omenjeni umi so bili morda zaradi svoje preobčutljivosti in gibanja tudi po robu znanosti, oziroma premikanja meja povprečnih umov, malce introvertirani, predvsem zato, da bi se zaščitili. Arhetip opazovalca pa je na nek način tudi arhetip velikih umov, ki so premikali meje mogočega.

 

Občutljivost se bo septembra še povečevala

 

Opazovalci so se zmeraj znašli nekje na robu družbe, saj so, kot omenjeno, introvertirani zaradi svoje občutljivost. Občutljivost se bo septembra še povečevala. Vsi bomo občutljivejši. Prav zato svetujem, da septembra preden reagiraš na notranje ali zunanje procese, narediš globok vdih, simboličen korak nazaj, opazuješ dogajanje in ga nato povzameš.

 

Razpoke, ki bodo septembra spuščale skozi močno svetlobo, bodo omogočale širitev zavesti skozi opazovanje notranjih in zunanjih pojavov. Čutim, da bo potrebno v življenje vnašati tudi več neke mirnosti in miru samega.

 

DOGOVORI SE ZA UVODNI POGOVOR - PRIČNI KREIRATI AVTENTIČNO, PONOSNO IN LAHKOTNO

 


Tukaj je nekaj nasvetov za navigacijo septembra, ki ti bodo pomagali pri ustvarjanju življenja, ki ga želiš živeti

 

  1. BODI MOČAN-a

Vztrajaj pri stališčih, za katere čutiš, da so prava. Ne sklepaj kompromisov, saj se tako krhata tvoja notranja moč ter jasnost.

 

  1. BODI ODLOČEN-a

Utiraj svojo pot naprej, počasi, korak za korakom. Kaj? Kako? Globoko v sebi že veš. Vsak naslednji korak se ti bo sproti odkrival, zato si s končnim ciljem ne beli glave že sedaj. Naj bo namen, ki ga čutiš v srcu, kot svetilnik, ki ti osvetljuje vsak naslednji korak.

 

  1. NE ČUDI SE STVAREM, NA KATERE NIMAŠ VPLIVA

Skrbno hrani svojo energijo in jo plasiraj tja, kjer veš, da bo padla na plodna tla. Torej bodi proaktiven-a, ne čakaj, ne prepuščaj svoje usode zunanjim stvarem.

 

  1. HVALEŽNOST ZA SVOJO ZDRAVO PAMET NAJ BO V OSPREDJU

Če opaziš, da so stvari nesmiselne, to pomeni samo, da nekaj ne »štima« pri teh stvareh. Verjemi torej svoji zdravi pameti. Če posadiš želod, ne moreš pričakovati, da bo iz njega zrasel oreh.

 

  1. DOBRO PREMISLI, PREDEN SPREJMEŠ ODLOČITEV

Zelo zbrano in premišljeno sprejemaj svoje odločitve. S tem je mišljeno, da začuti, kaj je prav in kaj ne, nato pa sprejmi odločitev.

 

Ko boš septembra vstopal-a v čevlje opazovalca-ke, opazuj tako sebe, svoj um, ego kot tudi zunanje stvari kar se da brez čustev, torej brez pridevnikov kot to narekuje ena izmed vaj v programu Intuitivni vodja. Le tako boš lahko ločeval-a seme od pleva. Tako boš tudi lažje razumel-a KAJ, ZAKAJ in KAKO. Opazuj na tak način tako dogajanje znotraj svojega uma in srca kot tudi zunanji svet. Na tak način boš zbiral-a informacije na neobčutljiv način, torej točno takšne ko so, brez filtrov.

 

Občuti neobčutljivo, zaznaj z vidom, točno tako kot se ti stvar kaže, razmišljaj brez filtrov svoje preteklosti, izkušenj, prepričanj, čustev in zunanjih vplivov. Lažje boš sprejel-a in razumel-a stvari, ki se dogajajo v zunjem svetu in svoje notranje procese ter se fokusiral-a na to, kar si želiš doseči. Odgovor na vprašanje: »Kako si še želim živeti? V kakšnem svetu želim ustvarjati?«, je še zmeraj aktualen.

 

Ne morem zapisati, da bo mesec september enostaven, bo pa vsekakor spodbujal odpiranje uma in duha za sprejemanje in stopanje v korak s spremembami, ki se dogajajo. Spomni se ob tem, da nič zunanjega ne more nastati, če ni najprej nastalo v zavesti.

 

Posebej skrbno ravnaj s svojo energijo in jo plasiraj tja, kjer želiš videti spremembe. Ponovno tudi prihaja, da tja, kjer imaš neposreden vpliv na te spremembe.

 

Morda se bo malce utopično slišalo, kar želim zapisati, ampak želim si, da bi vso človeštvo usmerjalo svojo energijo v ljubezen, namesto v njeno odsotnost. Ob tem pa se sprašujem, ali je ljubezen to, da se pod iluzijo varnosti vlagajo milijoni v oborožitev? Najbrž tisti, ki si to želijo menijo tako, a imajo na očeh debel filter. Ali je ljubezen to, da se rojevajo novi in novi milijarderji ter da se milijarde vlagajo v projekte, ki so kvazi namenjeni dobrobiti človeštva, a po drugi strani od lakote umre letno 9 milijonov ljudi, od tega 1 otrok vsakih 10 sekund. (www.theworldscounts.com) Nekaj v temelju tukaj ne štima, se strinjaš?

 

Močan je klic prebujanja, k ločevanju resnice od laži, k aktivaciji te božanske iskre v sebi, k širitvi zavesti. S tem se odklepajo tudi naša podzavestna skladišča spominov ter spomni na to, da smo predvsem duhovna bitja, ki imamo fizično izkušnjo in ne obratno.


Če želiš izvedeti:

  • kako lahko imaš več vpliva na svojo resničnost,
  • kako bolje upravljati s svojimi mislimi, energijo in življenjem nasploh,

te srčno vabim 3. ali 4. septembra na BREZPLAČNO spletno predavanje 5 kvantnih moči.

 

Tukaj rezerviraj svoj sedež v predavalnici in poskrbi, da boš z nami v živo, saj bom samo za udeležence predavanja v živo delila še meditacijo Kvantni človek.


Kam boš torej plasiral-a svojo energijo septembra?

 

Ne, to vprašanje ni retorično. Vesel-a bom tvoje povratne informacije v FB skupini tukaj v komentarjih pod objavo s tem vprašanjem.

 

Tokratni ritual meseca, ki je del celovite Intuitivne napovedi meseca, ti bo pomagal pri tem, da ne izgoriš, da ne spustiš kakšne žogice iz rok in pri tem, da hitro poiščeš rešitve za svoje izzive. Celovito napoved meseca lahko naročiš tukaj.

 

Z ljubeznijo, Tamara


Prihajajoči dogodki Strastnega življenja:

  1. Srečanje notranjega kroga, 9. september ob 19.00 uri. Vključiš se lahko kadarkoli tukaj.
  2. Delavnica ŽIVIM PROSPERITETO z uporabo intuicije v praksi, 3. oktober (za udeležence programa Intuitivni vodja v letu 2020, je delavnica brezplačna)

 

Še Intuitivna napoved na kratko

PREDNOSTI MESECA SEPTEMBRA 2020

September bo podpiral zvestobo, sestrstvo, povezovanje na srčnih ravneh brez filtrov in krivd, ki jih še zmeraj nosimo s seboj. Energija meseca septembra bo spodbudila bolj sinhrono delovanje misli, besed, dejanj, namer in tako se bo kreiral tudi večji potencial uresničevanja.

IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2020

Izziv bo zagotovo v sposobnosti sprejemanja težkih situacij, ki se jih bomo morali naučiti sprejeti. Simbolično gre za poroko z žabo, ki pa se bo morda spremenila v princa. Strah  pred pomanjkanjem lahko prične igrati na tvoje strune. Vendar pa bolj kot boš poskušal-a stvari nadzorovati, bolj ti bodo nabrž uhajale iz rok.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA SEPTEMBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE 

Usmerjaj se v dejavnosti, v katerih uživaš. Dopusti, da se skozi tebe preliva energija ljubezni in radostega uspeha. Blagoslavjaj vse, za kar si hvaležen-a, vse, ki potrebujejo blagoslove in celoten čudoviti svet.

 

naroči celovito intuitivno napoved meseca
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply