MIR IN SPRAVA

 

Oktobra se pričenja zadnje trimesečje tega globalno precej travmatičnega leta. To, kar se sedaj dogaja na planetu, smo prej leta in leta z distanco in čudenjem opazovali samo v filmih. Ob tem se sprašujem, ali so nas že preko filmov navajali na to, da se kaj takega lahko zgodi, da se hitreje uklonimo, prilagodimo in spustimo svoja krila svobode.

 

Oktobra ne gre več samo zame in moj individulen uspeh, ne gre več le zate in tvoj individualen uspeh. Ta tako ali tako pride, ko so duh, duša, srce in dejanja usklajeni. Oktobra gre za pozitivno evolucijo človeštva.

 

Kaj lahko vsak izmed nas naredi ob tako veliki nalogi in odgovornosti, ki se postavlja pred nas?

 

Odgovor je preprost. Vsak lahko dela na čiščenju svoje energije, vzorcev, travm, vsega, kar je nižje od vibracije ljubezni in deluje vsak dan, brez izgovorov, na dvigovanju svoje vibracije in delovanja iz noter navzven. Prav tako se je potrebno po institucionalni poti aktivno zavzemati za to, v kar verjameš in kar čutiš, da je prav.

 

Energije so še zmeraj zelo intenzivne, tudi planeti stojijo tako, da nas pretresajo, da stresajo iz nas vse, česar ne potrebujemo več, kar nas iritira in preprečuje lagodno življenje v miru in harmoniji. To je pravzaprav pozitivno, saj nam taki radikalni dogodki, ki nam jih odslikavajo prav odnosi, omogočajo hitro rast in razvoj.

 

Še bolj pa čutim, da nas sidrajo v ta trenutek tukaj in sedaj, ko se prav zaradi intenzivnosti dogajanja lažje ustavimo, vdihnemo, izdihnemo in se bolj zavemo tega, kaj se pravzaprav dogaja. To je zelo optimistično, saj le tako lahko stopamo zelo zavestno in zelo ozaveščeno v osvobajanje in tudi logičen razmislek o smislu svojega življenja, odnosov, globalnega dogajanja in gnanja po nekih zunanjih dosežkih ob morda celo vse večjem notranjem pomanjkanju.

 

Ljubezen, majhne stvari in pozornosti v odnosih bodo oktobra v ospredju, pa čeprav ni Valentinovega. Oktobra pojdi tja, kjer se boš počutil-a domače, kjer ne bo občutka hitrice in neke nervoze, pojdi tja, kjer se počutiš, da pripadaš.

 

Oktober spodbuja delo na sidranju vseh notranjih dosežkov ter prebojev tega leta.

 

Predlagam, da se tega lotiš prav analitično, saj ti bo to koristilo tudi v naslednjih treh mesecih, ko se lahko ocean še bolj razburka. Predlagam, da si pot svojih notranjih prebojev zapišeš. Morda ti bodo pritem pomagali odgovori na vprašanja:

 

 • Kaj te je spodbudilo k temu, da si na to pot stopil-a?
 • Kako si dosegel-a notranje preboje?
 • Kaj je bilo kritično pri tem, tvoji občutki, zunanje in/ali notranje ovire?
 • Kakšni so bil občutki, ko se je preboj zgodil?
 • Kaj je odpadlo, kaj se je transformiralo?
 • Kaj se je spremenilo v materialnem svetu?
 • Kaj je modrost in učenje tega ter doprinos tebi, tvojim dragim in svetu?

 

Kot zmeraj, bom tudi tokrat vesela tvoje povratne informacije na to temo.

 

Oktober spodbuja gojenje miru v sebi ter sprave.

 

Od tod naprej je pot zdravljenja sebe in s tem sveta neovirana. Če bi sama lahko zaustavila svet samo za en mesec, bi to naredila ta oktober. Vse državljane tega planeta bi povabila k temu, da skupaj delamo na spravi in miru v sebi. V tem mesecu ne bi ničesar zamudili, pridobili pa bi nepojmljivo veliko. Vendar vem, da je to precej idealistično osebno stališče. Vem pa tudi, da samo ti in jaz lahko osredotočeno delava na tem v mesecu oktobru, da se bo svet spremenil, ozdravil. Tudi midva-e se bova tako ozdravila-i vsega, kar nama sedaj morda še stoji na poti lepega, svobodnega življenja obilja v tem čudovitem krajestvu na Zemlji.

 

Kam torej usmerjati energijo meseca oktobra je jasno. Kako lahko ima to velik vpliv na tvoje življenje, delo posel, zdravje, odnose? Ogromen. Ta način te bo v oktobru pripravil na tranzicijo. Nekako tako kot se kmetje ali mornarji ozirajo v nebo in se lahko že kak dan preden jih zajame nevihta, nanjo pripravijo, jo preživijo pod kapjo ter se nato pomaknejo naprej k novim, mirnejšim horizontom.

 

Spomni se, kot mnogokrat poudarjam, da nisi sam-a. Pogosto prosi za usmeritve glede svojih nadaljnjih korakov svoje vodnike, stvarnika. Kajti nuja po pomembni spremembi je, te ne moremo več zanikati. Prebujanje zavesti je potrebno množičnejše. Resnica je na drugi strani iluzije, na drugi strani strahov, v preseganju prepričanj in transformaciji programov, ki so se pričeli kopiči v nas skupaj s spomini.

 

Oktobra so še zmeraj aktualna izhodišča za kvalitetno delo naprej, napolnjeno z uspehom v vsem, k čemur stremiš:

 

 1. Če si v vsojem srčnem poslu, pripravi marketinški načrt do konca leta, še posebej skrbno pa novoletno ponudbo. Bodi pozoren-a na to, kaj je potrebno spustiti, da ti bo ta načrt uspel. Načrt naj pride skozi meditacijo in iz tvojega srca. Nato ga seveda razumsko implementiraj v praksi. Če ne veš kako, se z menoj dogovori za pogovor; 30. min brezplačno tukaj.

 

 1. Pojdi v naravo, odloži breme, morda travmatične izkušnje skozi katere se pomika človeštvo v tem letu, morda kakšne osebne travme.

 

 1. Naredi načrt tega, kako boš vzdrževal-a svoj imunski sistem. Priporočam vitamin D in C ter OPC. Pomembno za imunski sistem je tudi vsakodnevno delo na dvigovanju svoje vibracije na občutenje ljubezni, optimizma, joga, sprehodi v naravi, šport. Poleg tega pa še izogibanje negativnim vplivom iz okolice, še posebej stvarem, katerih edini namen je, da vzbujajo strah. Veliko na teh področjih lahko narediš na delavnici 3. oktobra KREIRAM PROSPERITETO, še več pa v 6-mesečnem programu Elitni UM, s katerim pričnemo oktobra.

 

 

 

 

 1. S svojimi nameni, če si v poslu ali ne, to velja za vse, pojdi tja, kjer si zaželen-a in ne tja, kjer meniš, da te potrebujejo.

 

 1. Če si v srčnem poslu investiraj v izgradnjo skupnosti, ki temelji na najvišjih duhovni in poslovnih standardih sodelovanja in v kateri se krepi energija obilja za vse ter napredek na spirali osebne, duhovne in poslovne rasti. Svet to sedaj najbolj potrebuje. Gre za zelo ozaveščeno vodenje po navišjih vrednotah.

 

Če nisi v srčnem poslu pa poskrbi za to, da deluješ v takšnem okolju. To čez noč morda ne bo mogoče, postopoma pa lahko narediš veliko.

 

 1. Motiviraj se vsak da za služenje svetu, družini, ljudem, za preboj, napredek in rast.

 

 1. Vzemi si kak dan za to, da ne počneš nič.

 

 1. JUST DO IT. ČE NE VEŠ, KAJ, POGLEJ VASE. VSI ODGOVORI SO TAM. VEŠ, KAJ MORAŠ NAREDITI, KAM MORAŠ ITI, KOGA MORAŠ POKLICATI IN KAJ POVEDATI.

 

 1. OBČUTI POVEZAVO Z ENOSTJO. TA PRINAŠA OBČUTEK VARNOSTI IN TOPLINE. DELUJ IZ TE ENERGIJE.

 

 

Z ljubeznijo v ta čudovit mesec miru in sprave, Tamara

 

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2020 NA KRATKO

 

Deluj v smeri vzpostavljanja in ohranjanja svojega notranjega miru s posebno pozornostjo na brisanje vzorcev, ki želijo ta mir porušiti.

 

IZZIVI MESECA OKTOBRA 2020 NA KRATKO

 

Če boš oktobra nihal-a med silnim navdušenjem in na drugi strani čustvenimi padci, vedi, da je slednje le reakcija ega, ki skuša zamegliti in pokopati tvoje poslanstvo pod kup problemov.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA OKTOBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE NA KRATKO

 

Oktobra bo prihajalo do napredka na spirali rasti, ki bo posledica izključno notranjega dela. Dopusti torej da skozi molitve, skozi mir, skozi svoj center moči, tvoje življenje postane simfonija in praznik lepote bivanja.

 

Celovito intuitivno napoved meseca, v kateri poleg poglobljenih vpogledov v energijo meseca, izzive in kam usmerjati svojo energijo prejmeš še ritual meseca si lahko naročiš TUKAJ.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply