UGODEN ČAS JE ZA VODITELJSTVO BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE
 

 

November pričenja svojo energijski objem v tišini. Dan je krajši, svet se je ponovno zaprl, morda potrebujemo več miru kot prej. Sama vem, da ga.

 

November še najbolj čutim kot neko zatišje pred neurjem, ki bo razpihalo to, kar je sedaj ter dopustilo, da v naša življenje posije žarek sončne – vitalne, optimistične – energije, ko lahko ponovno svobodno zadihamo svež zrak. Morda je naslednji opis zatišja še najboljši. Gre za trenutek, ko se vse umiri in se zgodi novo rojstvo, katerega pot je še čisti potencial, je popolnoma odprta in lahko gre naprej ali nazaj ali v katerokoli smer.

 

Čutim, da smo vsi, ki skrbno delamo na dvigu svoje vibracije ter pri tem morda pomagamo tudi drugim kot porodničarji in porodničarke.

 

Začutila sem tudi,  da potrebujemo več svežine in vitalnosti, zato je na podlagi mojih srečanj s stvarnikom nastala tudi nova meditacija, ki jo dodajam v sklop meditacij Strastnega življenja za osebni in poslovni uspeh – SKALARNA MEDITACIJA za fizično obnovo in vnos vitalne energije. Na voljo bo decembra na božičnem sejmu Strastnega življenja.

 

November prinaša tišino in temo.

 

Temo prinaša v pozitivnem smislu. Spodbuja nas k temu, da se v tišini povežemo z glasom ljubezni, vrelcem pozitivne energije in ustvarimo mrežo ljubezni, ki se razteza čez ves planet in navzven, v druge dimenzije, druga osončja in čez univerzum do stvarnika.

 

Ravno, ko pišem te besede, prihaja misel na vse lačne otroke tega sveta, še posebej v Sloveniji, kar je meni osebno težko dojeti. Pogled usmerim na ekran zraven sebe, iz katerega se vije čudovita instrumentalna glasba Tima Janisa, namenjena molitvi za mir, in na ekranu poleg čudovite narave, oceana, kitov in delfinov, gora, želv, tjulnov, uzrem besede matere Tereze, ki se sinhrono vklapljajo v sporočilo intuitivne napovedi meseca novembra in moje trenutne misli:

 

»Pojdi danes v svet in ljubi ljudi, ki jih srečaš.
Naj tvoja prisotnost prižge novo luč v srcih ljudi.«
Mrežo ljubezni ustvarjaj v tišini, prihaja pa tudi, da v temi in brez odvečnih besed.

 

November je mesec teme. Morda bo novembra tudi več travm, stisk in predvsem žalosti. Zato smo kolektivno spodbujeni k preživljanju časa v samoti, s seboj in svojimi čustvi, a vendar ob notranji naravnanosti na ljubezen in hvaležnost. Tukaj prihaja tudi spodbuda, da če se soočaš z izzivi samote, žalosti, travme in stiske, da si poiščeš strokovno pomoč, nekoga, ki ti lahko pomaga pri tem, da se vključiš v mrežo ljubezni in hvaležnosti!

 

Če si boš vzel-a ta čas za samoto in biti v temi z naravnanostjo na ljubezen, tudi če se pomikaš skozi čustvene faze kot so žalost, jeza, stiska, se bo najbrž kaj kmalu iz teme pojavila svetloba, pojavila se bo materija v obliki, v katero si usmerjal-a svojo ljubezen.

 

 Lahko, da bo šlo za čisto konkretne zadeve kot naprimer:
    nova priložnost za zaslužek in večji prihodki,
     harmonično partnerstvo,
      zanositev,
      izbris žalosti iz fizičnega polja energije,
      odprtje meja,
      konec »pandemije«,
      zamenjava vladajočih struktur, ki temeljijo na omejevanju, ustrahovanju in širjenju energij preživetja,
      harmonični odnosi (lahko se vzpostavijo tudi čisto novi),
      norma zdravja,
      dodaj k temu seznamu še svojega, torej vse, čemur boš v temi in osami novembra posvečal-a pozornost z ljubeznijo in hvaležnostjo.

 

November se kaže kot mesec maternice.

 

Ne bo ne dober, ne slab, če ga sploh lahko takole predalčkam. Kaj je namen maternice? V temi, osami, miru se ideje oblikujejo in prejemajo obliko ter vse, kar potrebujejo, da zaživijo v materialni obliki.

 

Po 3. novembru gre v direktno gibanje tudi Merkur, ki je planet re-vizije in dokončevanja stvari, s katerimi smo odlašali, če poenostavim. Kadar je v retrogradnji, prinaša tehnične in komunikacijske težave. Ko bo prešel v direktno gibanje, bo čas za nove začetke.

 

Neodvisnot je beseda, ki prihaja v ospredje.

 

Neodvisnost ali imuniteta od vseh vibracij, ki so nižje od ljubezni, bo vibracija meseca. Čas je, da se še bolj prebudimo in kreiramo svojo usodo. Nihče ne bo poskrbel za nas, če ne bomo zase sami poskrbeli. Šele, ko bomo dobro poskrbeli zase, pa bomo lahko poskrbeli tudi za druge. Vendar pa, da lahko vzpostavimo to imuniteto in neodvisnost v svetu, bo potrebno še transformirati, obvladati temo v sebi in jo uporabiti za manifestacijo še močnejše luči.

 

Čisto konkretno to pomeni, da je november ugoden za popoln reset, vsaj prvih nekaj dni meseca. Tako kot resetiramo računalnik, zbrišemo vso navlako, ki se nam, ne da bi se tega zavedali, nalaga v sistem, ki sčasoma zaradi prezasičenosti in neposodobljenih programov, prične slabše delovati in celo kdaj obstane. Počistiti bo potrebno balast, odvečne stvari, svoj fizično – emocionalno – čustveno – energijsko – duhovni sistem posodobiti, morda celo zamenjati procesor in ga nadomestiti z boljšim ter ga ponovno zagnati.

 

Večkrat sem v zadnjih mesecih v ospredje postavila naslednje, novembra pa ponovno prihaja močno sporočilo, da reset pomeni, da odsluženo transformiramo in pričnemo živeti to, kar resnično čutimo.

 

Novembra torej posadi, čisto konkretno, semena novih začetkov, novih smeri, a šele po 5. novembru. Naj se planet Merkur v celoti usmeri v direktno gibanje.

 

S temi besedami te srčno vabim na čudovit brezplačen webinar 3 koraki do boljše intuicije in pravih odločitev, ki bo 5. novembra ob 19.00 uri. Več informacij in možnost prijave v spletno učilnico pa prejmeš >>>TUKAJ.

 

intuitivna napoved

 

Če čutiš, da je sedaj resnično čas za premik naprej v:

 

svobodnejše, pomenljivejše življenje in
♥ želiš svoja znanja, talente in željo po pomoči drugim oblikovati v oprijemljive programe,
 delo online, ki ti omoča tudi večjo svobodo in delo tudi v času izjemnih sprememb ter
 postaviti poslovno strukturo za ustvarjanje do 5-tisoč rednih mesečnih prihodkov,
Vključitev v Akademijo je mogoča po predhodnem uvodnem pogovoru, ki ga lahko rezerviraš tukaj.

 

želim ti miren november ter pogum za življenje po navodilih svojega srca, svobodno in neodvisno.

 

poslovna nakademija
 

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

P.S. Novembra ponovno pričenjam s #kavastamaro ob ponedeljkih ob 10.00 uri v živo v FB skupini Strastnega življenja. Ta ponedeljek bo tema Intuitivna napoved meseca, na voljo pa bom tudi za mini ridinge.
in še

 

PREDNOSTI MESECA NOVEMBRA 2020 NA KRATKO

Odločitve, sprejete v miru, bodo do konca leta prinesle duševni mir. Slednje bo tudi najboljša možna popotnica za novo leto.
 

 

IZZIVI MESECA NOVEMBRA 2020 NA KRATKO

Izziv bo v sposobnosti iti v akcijo in posaditi semena tako v notranjem kot zunanjem svetu. Izziv bo tudi v ohranjanju stroškovne učinkovitosti ter nasplošno v razdajanju svoje energije.
 

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA NOVEMBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE NA KRATKO

Vstani na prestol ženskega voditeljstva (ne glede na spol), ki ga napajo sočutje, milost, modrost in ljubezen z vsem svojim bitjem, ki bo sledil tvoji življenjski misiji in namenu ter služil božanski ženski energiji na tem planetu iz prostora notranje duhovne avtoritete. Spodbujam te tudi k ogledu tega videa organizacije Reclame Your Lives >>> tukaj na temo moči ženske energije. Video je v angleškem jeziku.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply